Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok ondan ziyade sabah kahvaltını 10 dan önce yapsan iyi olur diyecektim. Benim de vardı öyle bi alışkanlığım dura kalka kilo veriyordum. Bi de kahvaltıyı geç yapınca gece midem kazınıyordu. Alakası nedir bilmiyorum. Sonra temizinden 3 ana öğün yapınca takır takır gitmeye başladı. Zorlanmıyorum da. Ondan sordum. :KK66:
yani kahvaltıyı erkene çekince kilolar da daha iyi gitmeye başladı öyle mi?

4 er saat aralıkla yiyorum genelde. Ara öğün her zaman yapmıyorum ama şu anda farklı bir diyet listesi deniyorum iki gündür, o sebeple yaptım ara öğünleri. Sen ara öğün yapmıyor musun hiç? :KK72:

:KK70::KK70::KK70:@ecemavi Ausun travmasına çoook güldüm. Çocukluğuna ineyim bi ara onun da rahat bıraksın accık bizi :KK70:

Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?:halay:
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .

Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim :KK70:

Eveeeet gelelim Bonus Bonus ablayaaaa. O mücverlerin günahı nolacak ablam. Where is the spor yani ?:KK70:

evet 10 tane fazla görünüyor ama sabah ekmeği çok az yedim. bir de zeytinler siyah kuru hurma zeytindi çok severim çerez gibi geldi. aslında öğlenki ekmekler olmasaydı daha iyiydi.

mücverler going to bonus in the mide:ıslık::ıslık::ıslık: midede unluyla unsuz çarpışması var şu anda:KK70::KK70::KK70:

Afferin lokmalarimi sayin boyle bende sizi dost bildim :D

Bir ben wc de bakmiyorum telephoneye inş :KK53:

Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .

Bu resmen travma dostummm :silah:

Ausencia Ausencia ausum gecmisi okurken toplu alinti yapma bugun bunlarda göz Bacim acı bize..:))böle böle gellll

:KK70:

Ama o zaman da şimdi bi yorum yazıyorum ...mesela bonusa sopa gösteriyorum mücvere ... meğer 5 sayfa sonra 240 dk kondisyon bisikletinde eritmiş :KK70:

kahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemeği yerine 1 ara yapsan yeter canım bence. senin için daha iyi olur. sanırım onu demek istedi.
sabahla öğlen arasında 1 muz var ya onsan sordu sanırım.
normal menülerimde zaten öğle yemeği yemiyorum, hatta kaptanla da konusmustuk bu konuyu. Erken kalkarsam öğle yemeği geç kalkarsam ara yapıyorum. Sadece son 2 gündür bi diyet listesi deniyorum iğdedali'na da yazdığım gibi ondan böyle

Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
2 küçük dilim süzme peynir
Yarım domates

Ara
1 muz
Öğle
1 tabak salata
1 kase cacık

Akşam
Fırında sebzeli tavuk (2.5 parca tavuk ve sebzesinden yedim.)

Su: 2.1 litre olacak
Spor: Leslie 3 mile (45 dk.)
18 dk yürüyüş
@Ahu060812 Ausencia Ausencia

Bugun 4saatte anca evimize gelebildik.
Tranvay ordan trafik olmadi in yuru. Bi daha bin. Vapura bin .otobus derken cok yoruldum.
Menumu yazayim
Sabah cok gec yedik.
Ince yufkadan kepekli koy ekmegi elimin ici kadar
Menemen
Domates salatalik
Zeytin
Peynir

Aksam 4.30da
Bi yt tavuk sote
Salata

Su2litre
Spor 40 tempolu yuruyus 30dk normal yuruyus

ben geldimmmm...
SALI MENÜSÜ

SABAH
tavuklu omlet (daha önce pişirmiş olduğum tavuk göğsünü minik küpler halinde evirip omlet ypıyorum- bayıldım bu lezetei çok ta tok tutuyor)
domates

ÖĞLEN
3 köfte
yeşil fasulye
cacık

ARA
yarım tarçınlı elma

AKŞAM 6da
Karışık meyve (kayısı, ahududu, böğürtlen, kavun)

ARA
acı biberli yoğurt

2 lt su

Ausencia Ausencia @Efser @saydin78

Sabah lorlu yarım yumurta
Domates bi kaç erik kayisi
Öğle 1 küçük kase quark
Parmak kadar pekmezli sucuk
Çiğ badem
Ara sayısı meçhul zeytin 1 kk peynir 2dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek
3_4kasik yoğurt
1 bardak ev yapi mi maden sulu limonata
Kozlenmis biber

Benim tuhaf menum
45dk yuruyus

Bugün hızlandırımış yorum ...

Maşallah zaten menülere ...

4 ü de gayet güzel .

Daktırım menü yazmana pek mesut oldummmm .

:D :D :D

:KK70: :KK70: :KK70: nerelerimle guldum anlatamam :KK70:

Masallah bonusa :KK53:
Aus sana subniminal mesaj veriyor bonus ;) ;)
240 dakika mi :KK57:hangi takımda Bonus
Fırtına :))

Back
X