- 11 Nisan 2007
- 87.666
- 515.226
- 1.223
Wc de simdi gecmisi okudu birazdan yazar menusunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazar şimdi yazar artık 10 muuu 15 miiiiYazmamış yazar mı
Eflaaaal ya .... olaya bi çooook romantik ama yaaa ... tarafından baksana![]()
Yazar şimdi yazar artık 10 muuu 15 miiii![]()
yani kahvaltıyı erkene çekince kilolar da daha iyi gitmeye başladı öyle mi?yok ondan ziyade sabah kahvaltını 10 dan önce yapsan iyi olur diyecektim. Benim de vardı öyle bi alışkanlığım dura kalka kilo veriyordum. Bi de kahvaltıyı geç yapınca gece midem kazınıyordu. Alakası nedir bilmiyorum. Sonra temizinden 3 ana öğün yapınca takır takır gitmeye başladı. Zorlanmıyorum da. Ondan sordum.![]()
evet 10 tane fazla görünüyor ama sabah ekmeği çok az yedim. bir de zeytinler siyah kuru hurma zeytindi çok severim çerez gibi geldi. aslında öğlenki ekmekler olmasaydı daha iyiydi.
mücverler going to bonus in the midemidede unluyla unsuz çarpışması var şu anda
![]()
Bu resmen travma dostummm
Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .
Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim![]()
Ausencia ausum gecmisi okurken toplu alinti yapma bugun bunlarda göz Bacim acı bize..:))böle böle gellll
normal menülerimde zaten öğle yemeği yemiyorum, hatta kaptanla da konusmustuk bu konuyu. Erken kalkarsam öğle yemeği geç kalkarsam ara yapıyorum. Sadece son 2 gündür bi diyet listesi deniyorum iğdedali'na da yazdığım gibi ondan böylekahvaltıyı geç yapıyorsan öğlen yemeği yerine 1 ara yapsan yeter canım bence. senin için daha iyi olur. sanırım onu demek istedi.
sabahla öğlen arasında 1 muz var ya onsan sordu sanırım.
Ama o zaman da şimdi bi yorum yazıyorum ...mesela bonusa sopa gösteriyorum mücvere ... meğer 5 sayfa sonra 240 dk kondisyon bisikletinde eritmiş![]()
240 dakika mi
Ama o zaman da şimdi bi yorum yazıyorum ...mesela bonusa sopa gösteriyorum mücvere ... meğer 5 sayfa sonra 240 dk kondisyon bisikletinde eritmiş![]()
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
2 küçük dilim süzme peynir
Yarım domates
Ara
1 muz
Öğle
1 tabak salata
1 kase cacık
Akşam
Fırında sebzeli tavuk (2.5 parca tavuk ve sebzesinden yedim.)
Su: 2.1 litre olacak
Spor: Leslie 3 mile (45 dk.)
18 dk yürüyüş
@Ahu060812Ausencia
Bugun 4saatte anca evimize gelebildik.
Tranvay ordan trafik olmadi in yuru. Bi daha bin. Vapura bin .otobus derken cok yoruldum.
Menumu yazayim
Sabah cok gec yedik.
Ince yufkadan kepekli koy ekmegi elimin ici kadar
Menemen
Domates salatalik
Zeytin
Peynir
Aksam 4.30da
Bi yt tavuk sote
Salata
Su2litre
Spor 40 tempolu yuruyus 30dk normal yuruyus
ben geldimmmm...
SALI MENÜSÜ
SABAH
tavuklu omlet (daha önce pişirmiş olduğum tavuk göğsünü minik küpler halinde evirip omlet ypıyorum- bayıldım bu lezetei çok ta tok tutuyor)
domates
ÖĞLEN
3 köfte
yeşil fasulye
cacık
ARA
yarım tarçınlı elma
AKŞAM 6da
Karışık meyve (kayısı, ahududu, böğürtlen, kavun)
ARA
acı biberli yoğurt
2 lt su
Ausencia @Efser @saydin78
Sabah lorlu yarım yumurta
Domates bi kaç erik kayisi
Öğle 1 küçük kase quark
Parmak kadar pekmezli sucuk
Çiğ badem
Ara sayısı meçhul zeytin 1 kk peynir 2dilim ekmek
Akşam 1 kase mercimek
3_4kasik yoğurt
1 bardak ev yapi mi maden sulu limonata
Kozlenmis biber
Benim tuhaf menum
45dk yuruyus
240 dakika mihangi takımda Bonus
Ama yok artik yaataam mucver kacirmis olabilirimde kac gundur burdayim ya
![]()
Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .
Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim![]()
Aus sana subniminal mesaj veriyor bonus![]()
![]()
nerelerimle guldum anlatamam
Masallah bonusa![]()
Fırtına :))240 dakika mihangi takımda Bonus