Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın geçmişe dalmadan selam bırakayım. Az önce tartıldım ve artı çıktım, neyi yanlış yapıyorum ben ya, kaç gecedir uykum düzenli değil ondan mı, dün ki barbunyadan mı?
Kaç gündür tartılmıyorum ki strese girmiyim diye. Üzüntü insanı şişirir mi diye kafamda deli sorular :(

Günaydınlar efenim :KK36:

Günaydın canım sabah alıntılar sancak yazabildim:KK45:
Kahvaltı misafir temizlik tekrar misafir ancak oldu
Selan kızlar...nasılsınız canlar?bu baktım her kea iyiymiş çok şükür.bende iyiceledim sankim.bi haftalık gürcistana tatile gittim o güzel cennet gibi yerlerin tadını çıkaramadım miydem yüzünden.eve geldim sakinledim sanki.şimdi daha iyiyim çok şükür.kilom 68oldu.miyde bulantılarım yüzünden ne yiyorum ne kadar yiyorum bilmiyorym ama yiyorum yani orası kesin:KK70: Ağustosda da kendi memleketime gidicen inşallah.o zamana daha da iyi olurum inşallah...sizleri sağlıklı beslenmeyi burda paylaşmayı çok özledim yaaa

AYNURA m hoşgeldin canım nasılsın inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşar :anne:bebişi ne bekleriz canim:KK200:

Yağ bile aldirsa yine geçemez beni :lülülü: ama bildiğim kadarıyla baklava börek aldırıyor kocasına, yemek için :KK53:

He He tabi tabi :KK53:
Yaa nana hava falan atıyor um ama acaip tirsi yorum :KK17:
Sana yine mi yendim diyecem :KK55:
Hadi canım ikimizde bol kilo vermeler:KK50:

Sabah: 2 dl tb ekmeği, 1 hş yumurta, peynir, domates
Öğle: 1 yt etli bamya, 1 kase yoğurt, 1 dl ekmek
Ara: 1 muz
Akşam: Yayla çorbası, yoğurtlu karnabahar, 2 tavuk but

Su: 2,5 lt
Spor: 2 saat fitness @Ausencia @Ahu060812 içeriğe göre 3 le çarpılması gereken de var 2 ile de nasıl olacak bilmiyorum ufaktan yazayım siz bilirsiniz
10 tur düz koşu 10 tur yan koşu 10 tur ters koşu, 100 ip atlama
4*20 iki el tek bacak mekik, 4*20 yan yatarak tek bacak tek el mekik
10 dk koşu bandı
4*8 30 ar kez 4 yöne 10 kg ile bacak çalıştırma
4*20 düz mekik
4*20 ters mekik
4*20 çakı mekik
5 dk twist
4*20 20 kg göğüs pres
4*20 20kg karın pres
4*20 20kg arka kol pres
4*15 20 kg kol çalışması
4*20 5 kg dumbıl eğilerek yanlara açma
4*20 5 kg dumbıl arka kol çalışması[/QUOTE

Ablam maşallah ne güzel spor yap

igdedali igdedali Bende cezamı alayımmm ...
Bugün tek cızlı menü bonusla bende var galiba ...
Benim günahım bir minicik kavala kurabiye ... harbi minicik ama ... okey zarı kadar :deli:
Geç gördüm ama sen halletmişsindir onu diye düşünüyorum yani inşallah. Dün gece sitede mi bi ağırlık vardı. Benim nette mi sıkıntı vardı çözemedim. Giremedim bir türlü:KK51:

Günaydın geçmişe dalmadan selam bırakayım. Az önce tartıldım ve artı çıktım, neyi yanlış yapıyorum ben ya, kaç gecedir uykum düzenli değil ondan mı, dün ki barbunyadan mı?
Kaç gündür tartılmıyorum ki strese girmiyim diye. Üzüntü insanı şişirir mi diye kafamda deli sorular :KK43:

Tabiki barbunyadan birazda uykudan :KK200:

Ininnnnn beee sizden mi.korkacammmm ?:halay:
Bol miktar alıp koluma bilezik gibi taktığım simitleri ve elimde poğaçalar gören nb öğretmen ...
Aferinnnn ne güzel düşünmüşsünüz .. hepiniz kantine inmek yerine ... biriniz inmişsiniz demişti .

Bende ağlamaklı bi sesle bwnim onların hepsi demiştim :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70: Gerçekten varmış travması hatunun :KK70::KK70::KK70:

Gunaydinnnnnn :KK200::KK200::KK200:

FB_IMG_1500290273765.webp

yani kahvaltıyı erkene çekince kilolar da daha iyi gitmeye başladı öyle mi?

4 er saat aralıkla yiyorum genelde. Ara öğün her zaman yapmıyorum ama şu anda farklı bir diyet listesi deniyorum iki gündür, o sebeple yaptım ara öğünleri. Sen ara öğün yapmıyor musun hiç? :KK72:
Yapıyoruuum yapmaz olur muyum. Kahvaltıyı ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Arabanın yakıtı gibi düşün kahvaltıyı

Back
X