Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sana güvenim sonsuz ... şansa ihtiyacın yok ki ... hatta sen o teyzelere de diyet sırlarını anlatıp , diyete sokarsın :KK49::KK49::KK49:

sopamı bırakmam :deli:

mideler ufaldı tabiii ... yemek yoğurt derken ekmeğe yer kalmıyor ...
hadsiz suyunu çok sevdim :))
Simdi yogurt yemekten vazgectim bir bardak sutle gun kurusu ve ceviz yiyecegim yalniz kacar tane iyidir kaptan

sana güvenim sonsuz ... şansa ihtiyacın yok ki ... hatta sen o teyzelere de diyet sırlarını anlatıp , diyete sokarsın :KK49::KK49::KK49:

sopamı bırakmam :deli:

mideler ufaldı tabiii ... yemek yoğurt derken ekmeğe yer kalmıyor ...
hadsiz suyunu çok sevdim :))
Patrondan motivasyonu aldım yemem cisli coslu şeyler :KK53:
Kaptan hurma diyeti ile ilgili ne dersin ? İnternette yazı okudum da başlamış gibi oldum cumaya kadar

Patrondan motivasyonu aldım yemem cisli coslu şeyler :KK53:
Kaptan hurma diyeti ile ilgili ne dersin ? İnternette yazı okudum da başlamış gibi oldum cumaya kadar

şu 7 gün , 7hurma yoğurt ... toplamda 21 hurma 3 kase yoğurt olan di mi ?
hiç denemedim .
bana göre fazla şok .
diyet olarak değil de ... 3 gün detoks gibi vücut temizlenmesi açısından uygulanabilir belki .

şu 7 gün , 7hurma yoğurt ... toplamda 21 hurma 3 kase yoğurt olan di mi ?
hiç denemedim .
bana göre fazla şok .
diyet olarak değil de ... 3 gün detoks gibi vücut temizlenmesi açısından uygulanabilir belki .
Evet evet o. Cumaya dek düşünmüştüm bende onu kaptan 3 gün deneyeyim bakalım ise yararsa cuma pek sevinirim :halay:

:deli::deli::deli::deli: istemek başarmanın yarısıdır demiş atalarımız :halay: öteki yarısı da ausun :sinirli: sından geçti miydi oldu bitti say işte :KK70:

menü güzel iğdem ... evdekiler ne dedi hele seni görünce onu anlat ?

işte bunlar hep kıskançlık be güneşim ... hele miu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ay yalan yok kıskanıyom yaaaaaaa:KK47::KK34:

Back
X