- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
bi test yapsaydın ya .. ben çatlarım .
Olmamış mı daha

Bence de bi test yapsa rahatlayacak o zaman gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi test yapsaydın ya .. ben çatlarım .
ben de onay vermiştim hatırlarsansana fındık güzide bir kuruyemişimizdir demiş miydim canooom![]()
tam da liste toparlıyordum , eklerim şimdi ...
günaydınnnnnnnnnn![]()
Igdecim anayin dizinin dibinde otursan senin icin ne yaptiysa yesen evden cikmasan ne olurduuuuuu.Oyy alıntı aldım yine beceremedim telden. NeyseEfser abla adıyaman guzel fikir fekat çok sıcak şeker gibi hatunlariz eriyiveririz valla
@Ausencia dün 2 madlen arası fıstık ezmesi gibi bir mesaj gördüm ama elf gözlerim beni yanılttı sanırım![]()
Herkese günaydın lar. Benim yine işlerim var. Babam belediyenin spor salonuna gidiyordu. Bayram dolayısıyla kapaliymis. Evde agirlik sehpasini kuruyoruz su an her yer dambıl demir. Anam cinnet geçiriyor![]()
Benim de tatil anlayışım bu işte napayim. Yata yata bi tek karpuz büyüyor. Ama ben sixpackleri büyütmek istiyorumIgdecim anayin dizinin dibinde otursan senin icin ne yaptiysa yesen evden cikmasan ne olurduuuuuu.
Ne gerek var dambila spora .
Tatilini yap tatilini.![]()
Abla boş bi oda var bizim. Orayı okuma ve spor için kullanacaklardi. Adam orda işine bakıyor.annem sevmiyor bu dambillari. Kol iyi diğer evde bırakmış ama babam farketmiş almışAyyyy bayram öncesi ne sinir bozucu bi durumm
Anan hakli kadına destek olsana igdemm
Ben içiyorum ama etkiler mı bilmem. Niyetim zayifladiktan sonra onu da birakmakBu arada hep soracam unuturyorum.
icen var mi ?
Kilo vermeyi etkiliyor mu?
Sadece merakimdan soruyorum.
Normal kokusuna bile dayanamiyorum.
Ben içiyorum ama etkiler mı bilmem. Niyetim zayifladiktan sonra onu da birakmak
Bu arada hep soracam unuturyorum.
icen var mi ?
Bence al biran evvel yap rahatla..bugün eczaneden alıp akşama yaparım olmadı yada sabaha![]()
3 aydır bu sıcakla cebelleşiyorumOyy alıntı aldım yine beceremedim telden. NeyseEfser abla adıyaman guzel fikir fekat çok sıcak şeker gibi hatunlariz eriyiveririz valla
@Ausencia dün 2 madlen arası fıstık ezmesi gibi bir mesaj gördüm ama elf gözlerim beni yanılttı sanırım![]()
Oyy alıntı aldım yine beceremedim telden. NeyseEfser abla adıyaman guzel fikir fekat çok sıcak şeker gibi hatunlariz eriyiveririz valla
Dün bende 2 saat tempolu yürüyüş yaptim.
240 Point![]()
Bu arada hep soracam unuturyorum.
icen var mi ?
korkuyorum![]()
3 aydır bu sıcakla cebelleşiyorumistegimiz eriMek degil mi yahu
gel eriyelim biz
yalnız benim vucüd bu sıcagı şişmek diye algılıyor
![]()
Sabah 2 kilo ödem atarak uyandımefser
75 oldun mu![]()
O gün yuzdum mortiş bugün yine yüscemYüzdün mü mortiben dün de yarım saat yürüdüm bugün şimdi leslie yapmaya kalkıyorum akşama da cardio zamanı iyice sıkı tutmalıyım bu işi o kilo kırılacak
Planladım bugün spor yarın bayağı bir gezmeyle yürüme perşembe hava güzel olursa yüzme artık bayram da yapabildiğim yürüme olur herhalde
Yok kaptanım benim pazar günü 30 dakika yürüyüş varbugün leslie ve cardio geliyor yapınca akşama yazarım
![]()