Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eylül ayında hırslanıp , ben bu işi yaparım diyen ortalama 70 kilo bir kadın ; ay sonunda 65... ortalama 90 ve üzeri bir kadın ; 83 kilo olabilir ay sonunda ...
Eylül ayında yine amaaaaan sende diyen bir kadın ...70 den 75 e ... bir diğeri 90 dan 100 e yaklaşabilir ...

eeee bu iki kadında diyete niyetlendi ise ; hangi ruh hali ona 2. seçeneği seçtirir ?

Kararsızlık ve inançsızlık .

Karar vermemiştir ve karar verse dahi başaracağına inanmamıştır .

Bu kadın kişisi 7.takımda ise .. hadi el birliği ile koca totosunundan iteliyoruz ....kendisini ... diyete başlayamayan her bir hatun kişisine gelsin .... yeter daaa!!! bekle bekle ... neyi bekliyorsunuz ?

Arkadaşlar bugün eski notlarımı karıştırdım .

2016 ocak ayında 3 arkadaş altınına iddiaya girmiştik , 1 ayda kim fazla verirse diğerlerinden altınına :rolleyes:

kayıtlı kilom 91 imiş ....

Sonra kimse altı kazanamadı tabii :confused:

2016 eylül de sıkı diyet prog.ramın başlamıştı ... 80 li kilolarda ... 1 yıl geçmiş ... 1 yılın son 5 ayı koruma .... :KK71:

Hadi yaniiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK55::KK55::KK55::KK55:

:KK70::KK70::KK70::KK70: :KK70:ayyyy çok heyecanlııı .... merakla ve ketifle o günleri görelimmmm çoook aminnnnnnnnnnnnn :KK70:

Seni bu sevda kilondan etse ....
Bu gözler ahh o günleri görse .... :KK59:

ayyyy ada ... kaç sene öncesine gittim ... 4 girecekti yusufu kreşe yazdırdım ... o güne kadar yapışık ikiz moduz tabii .. okula bıraktım eve geldim ... attım kendimi yusufun yatağına yastığına sarıldım böğüre böğüre ağlıyorummmm ... eşim aradı ... manyak mısın sen kadınnnnn dedi ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

havada uyku havası heee fulya :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

somon çekti canım heeee...
afiyet ola ... güzel menü canım .
Simdi bu menuye porselende demlenmis yesil cay guzel gitmez mi , gidecek gibi sanki:KK50:

ada81 ada81 canim benim kuzum da bu sene krese baslayacak. Ben de heyecanliyim bakalim nasil olacak:anne:

ne güzel heyecanlar yaaa ...yalnız göz açıp kapayıncaya geçiyor haberiniz ola ...biz ne zaman 3. sınıf olduk anlamadım

bende doğurayım da yeniden kreş heyecanı yaşayayım :confused::confused:

Bugun dolap sil yerlestir buzdolabini cek firini cek cart curt derken aksami etmisim yine. Bu gelen temizlikciler bosuna gelmis onu anladim. Simdi dolaplari acip acip gulumsuyorum.
Insallah en kisa zamanda tartiya cikip cikip gulumserim. Hatta hepimiz oyle yapariz:KK200:

ohhhhh ne güzel duygu o da heee.....mutfak dolaplarını açıp açıp bakan tek ben değilim biliyorum :21::21::21:

tartı sizi öyle bir güldürsün kiiiiii :KK73::KK73::KK73::KK73: pon pon yetiştiremeyeyim her birinize :KK19:

ne güzel heyecanlar yaaa ...yalnız göz açıp kapayıncaya geçiyor haberiniz ola ...biz ne zaman 3. sınıf olduk anlamadım

bende doğurayım da yeniden kreş heyecanı yaşayayım :confused::confused:
Aynen oyle ben bazen bakip sasiriyorum daha dun bebekti ne kadar minikti diye. Simdi boyu uzuyor, salincakta ayaklari yere degince vile garip hissetmistim.
Allah gonlune gore verir insallah kaptanim. Hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Aynen oyle ben bazen bakip sasiriyorum daha dun bebekti ne kadar minikti diye. Simdi boyu uzuyor, salincakta ayaklari yere degince vile garip hissetmistim.
Allah gonlune gore verir insallah kaptanim. Hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah

aminnnnnnnnnnn.:KK200:

ben 30 un son demlerinde anne oldum .. hayatımızı ve evliliğin ilk yıllarını yaşadık :KK53: teranesi yaptık eşimle ...
O yüzden Yusufa belki de normalden fazla yapıştım ... büyüdükçe gözümün önünde içim bir tuhaf ...

hatta bazen aptalca gelecek ama diğer çocukta böyle seviliyor mu acaba diye düşünmüyor değilim

Selamlar, buraya uğradım zaten bi iki gündür devam ediyordum. Baktım @_SARAYCA_ 55 kilo olmuş şok oldum mutlu oldum. Ben de devam ediyorum. 103 ü görmüştüm yine. Şimdi 100 oldum 2 haftada. Her gün biraz spor yapıyorum müziği açıp. İnşallah ben de 65 i göreceğim. Boyum 170 süper olur =)

@Ahu060812 kaç kilosun kız, çok merak ediyorum. Fatmanur abla geliyor mu bi de acaba onu merak ediyorum , yeni arkadaşlarla da tanışırım kısmet olursa

Uzumum hoşgeldin gitme bacım kalfa zayiflayalim artık kurtulalım hayırlı si ile yuklerimizden
Özledim canim

Back
X