Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar herkese :KK200:

Az uyumuşum yine ... iş güç beni bekler .

Bugün çok uğrayamam ... ikindi gibi köye çıkarız .

O vakte kadar bi evi silip süpereyim ... çanta hazırlayayım ... kuaför randevum var ... sonra gel hazırlan çık .

Bi ara gelirim artık .
Köyde net çekiyor ... o konuda sıkıntı yok .
Gündüz iş güçten giremesem de gece okurum mutlaka. :KK15:

Hee bu arada ... arefede olsa kutsal perşembe aşkına .... yarın takım içi tartılma mevcut . Unutmayalım :halay:
Iyi yolculuklar kaptan ve de kolay gelsin.
Benim sabah yuruyudum ve alisverisim tamamdir harika tursu konservelerim oldu. 5 tane gorunce bi musteri napcaksin bu kadar diye sasirdi baya. Bize gelen giden tursu seven cok olunca hal boyle

Eklentiler

• IMG_20170831_100318.webp
    IMG_20170831_100318.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 40
Iyi yolculuklar kaptan ve de kolay gelsin.
Benim sabah yuruyudum ve alisverisim tamamdir harika tursu konservelerim oldu. 5 tane gorunce bi musteri napcaksin bu kadar diye sasirdi baya. Bize gelen giden tursu seven cok olunca hal boyle

Eline emeğine sağlık şimdiden ...

Ben tembel gelin :) turşu salça konserve tarhana ... aklına ne gelirse kv dem yapar verir :KK49:

Hafta sonu .
Biraz olaylı dönüş oldu aebenim .
Baba ile kavga ettik bayram üstü :(
Anaaa babaynan kavgamı olurmuş :sopa: benim gıkım çıkmaz korkumdan 42 yaşındayım ama :D:D

Olur öyle şeyler üzülme unutmuştur şimdi babacık ;).
Yaşlandıkça huysuz oluyorlar dimi bizde öyle oluruz zannımca :ıslık:

@masumm @ada81 :KK15: 4 eylülde sinemalarda diye fragman döndürüyorum o vakit :halay:

Kajupi Kajupi Merhabalar .... ilk sayfadaki formu doldurup başlayabilirsin ... deneme süren başlamış olur .
Bayram üzeri çok buralarda olamam . Bayramdan sonra tam teşekkül başlamış olursun .

@MiuLego Annemmmmm gıybet hiç sevmemmm yahu ... bana geyikle gel :deli:

Bonus Bonus Geçmiş olsun .
Menülerin fazla karbonlu . Özellikle patatesi hayatındann uzuncaaaa bi süre çıkarmalısın .

@igdedali
@Efser
nar_cicegim nar_cicegim
aeben aeben
Nego Nego
Size de günaydınnnnnnnnn :KK200:

Ogunlerdeki ekmeklerim hep ayni ama karbon sadece ekmekte yok tabi.

Hani biseyi onume alip tabagima cok koyup deli gibi yemedim hep sayili olculu yedim ama icerikleri cok onemli tabi.

Bayram sonrasida yine hep evdeyim proteine sebzeye devam ins. Bizimkilerde zaten bi cesit sebze yaparlar hep et olmaz diye.

Ogunlerdeki ekmeklerim hep ayni ama karbon sadece ekmekte yok tabi.

Hani biseyi onume alip tabagima cok koyup deli gibi yemedim hep sayili olculu yedim ama icerikleri cok onemli tabi.

Bayram sonrasida yine hep evdeyim proteine sebzeye devam ins. Bizimkilerde zaten bi cesit sebze yaparlar hep et olmaz diye.
:60:

Selam kızlar bende durumlar baya yoğun
Kaptaniçem de yazmış ya kızım hemen düğün sonrası hastalandı hastane tahlil uğraştım yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ağrısı 3 gündür devam ediyordu dün akşama kadar hiç bişey yiyemedi bu sefer mide kabul etmedi 3 günde 2 kiloya yakın kilo kaybetti nerdeyse ama bugün toparlar inşallah
Bide ablamlar burda malum Bayramı bekliyorlar 5 çocuk yedir topla içir anca yetişirken bide araya kışlık girdi ablamada konserve domates yapayım götürsün diye pazara gittim 6 kilo fasulye 3 kilo bamya 25 kilo domates aldım gece 3 e kadar fasulye bamya yaptık bi postada domates şimdi de kalan domatesler var bide kahvaltı seramonisi sonra arefe etkinlikleri yarın zaten bayram telaşı derken koşturmaca devam yani..
Şimdiden hepinize mutlu bayramlar diliyorum özlendiniz ..:KK15:

Adım: Kajupi
Yaşım: 29
Boyum: 163 cm
Kilom: 60.9
Hedef kilom:55
Kilo alma sebebim: düzensiz ve sağlıksız beslenmek.
Evliyim 1 kızım var. Çalışmıyorum.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)))
Hoş geldin kaju ;)

Kilo fazla değilmiş verirsin çabucak inş .
Bizleride Zamanla tanırsın , kalabalık bir takımız .
Ben takımın demir başlarındanım . 10 yıldır kk dayım ve buralardayım .Yaş 42 olunca aplalıklıkta var tabi :-).

Nego Nego sagol canim hafif hiriltisi var gibi dr goturcem bugun.
Zaten huysuz cocuk bide hastalikla iyice fena oldu.

Ausencia Ausencia unutmusum kahvaltida aklima geldi. Cumartesi ve sali tatli kasigi kadar ev receli yemistim kahvaltida.
Ay seninki de mi huysuz , benimki de öyle kök söktürüyor
Kaptaniçem de yazmış ya kızım hemen düğün sonrası hastalandı hastane tahlil uğraştım yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ağrısı 3 gündür devam ediyordu dün akşama kadar hiç bişey yiyemedi bu sefer mide kabul etmedi 3 günde 2 kiloya yakın kilo kaybetti nerdeyse ama bugün toparlar inşallah
Bide ablamlar burda malum Bayramı bekliyorlar 5 çocuk yedir topla içir anca yetişirken bide araya kışlık girdi ablamada konserve domates yapayım götürsün diye pazara gittim 6 kilo fasulye 3 kilo bamya 25 kilo domates aldım gece 3 e kadar fasulye bamya yaptık bi postada domates şimdi de kalan domatesler var bide kahvaltı seramonisi sonra arefe etkinlikleri yarın zaten bayram telaşı derken koşturmaca devam yani..
Allah kolaylık versin canım. Bu tempoya iğne iplik olman lazım senin, okurken yoruluyorum :)
Kızına da çok geçmiş olsun

ekşinsız bi mesajın olsaya ahumm :-).

Kuzuya geçmiş olsun , yemeye başlayınca düzelir kilosu ;).

Düğünde hayırlı olsun rabbım damatlıgınıda göstersin inş .

Bu hafta çok güzel domtis vardı ayaşın . Gözüm kaldı benimde ama yapacak zaman yok birde niğdedeki domatlara bi bakayım ne çıkacak ...

Selamlar, arefeniz hayırlı olsun. İlk defa bayram hazırlığı yapmıyorum, büyük bir boşluktayım :confused: bugün şöyle bir sil süpür yaparım inşaallah. Eşim ikna olursa azcık kendime alışveriş yaparım :confused: sonra götüreceklerimi hazırlarım unutmamak için.
Yarın inşaallah kurbanları uğraşırız, belki dayanamam yarın az sarma sararım :deli: ertesi gün annemlere gider orda dururum akşama kadar. Ertesi günde Çermik inşaallah.

Hoş geldin kaju ;)

Kilo fazla değilmiş verirsin çabucak inş .
Bizleride Zamanla tanırsın , kalabalık bir takımız .
Ben takımın demir başlarındanım . 10 yıldır kk dayım ve buralardayım .Yaş 42 olunca aplalıklıkta var tabi :-).
Hoşbuldm canım :)
İnşallah veririm hemen 2 3 aylık bi hedef koydum bakalm daha erken biterse ne ala.

Selamlar, arefeniz hayırlı olsun. İlk defa bayram hazırlığı yapmıyorum, büyük bir boşluktayım :confused: bugün şöyle bir sil süpür yaparım inşaallah. Eşim ikna olursa azcık kendime alışveriş yaparım :confused: sonra götüreceklerimi hazırlarım unutmamak için.
Yarın inşaallah kurbanları uğraşırız, belki dayanamam yarın az sarma sararım :deli: ertesi gün annemlere gider orda dururum akşama kadar. Ertesi günde Çermik inşaallah.
bi kaç bayramdır bende bişi yapmıyorum eflalim yoksam baklava yaprak baya iş güç oluyordu .
Sen nereye gidiyorsun ?

Back
X