Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani yerim ama sarma olsada yesek dediğimi hiç hatırlamıyorum hani bir çikolata gibi yemezsem burnumda tütmez :KK45:
Kocis ikna edildi 42 beden elbise alındı :KK48:

güle güle giyin canım:KK68::KK68::KK68:

Dönüş 14 eylül de kaptanım. İnceldim sıkılaştım hissediyorum ama tartı gülmedi malesef. Ödem de var tabi. Vicdanım rahat yine de haftaya da böyle olursa diye korkuyorum.
kaçamak yoksa takılma canım. arada böyle duraklama olur. gayet normal. yediklerine de dikkat ediyorsun sporuna da. sıkıntı yok yani:KK24::KK24::KK24:

Bugün menü bildirmeyecem @Ausencia
Öğlen cıss var. Söylesem yediğime inanmazsın. İlk defa tartı gülmeyince inancım kırıldı. iyi değilim. Çünkü bu hafta gerçekten aşırı emek verdim. En büyük kozum spor- hareketti. Sabah 6 da kalkıp akşam 11 e kadar %80 hareket halindeydim. Sabah bi çıktım + yım. Sonra biraz inince çıktım -400. Emeğimin karşılığı bu değildi. Şimdi gelip kızacaksın. Ne desen haklısın... Bütün hafta tartı bu şekildeydi... Sadece bi kot almıştım Sivas'tan gelmeden. Dün denedim hafif bolarmış. Nası heves ettim kesin tartı coşacak diye. Ama olmadı. Gerçekten aşırı canım sıkkın...
Ben spora gidiyorum. akşama kadar epey yapacam telafi için. Çok pişmanım nası kızıyorum kendime ama iş işten geçti...

bence yaz hayrişim. cıssss da olsa yaz. bak ben de yazacağım. ben de yedim bugün yalan değil. hatta öğlen tutamadım kendimi fazla yedim. ama söz verdim dün hem size hem kendime. ne yersem yiyeyim yazacağım.

moralini bu kadar bozma. gerek yok. neden diyeceksin? çünkü sen kaç haftadır zaten düzenli şekilde gayet güzel kilo verdin. daha da vereceksin. vücudun ara vermek istemiş tatlım. bu normal. yine de 400 gr vermişsin. ayrıca ödem de var. sabit veya artı değilsin ki. 2 paket margarin gitmiş vücudundan daha ne olsun.

bugün de tatlı ya da hamurişi çikolata yediysen yemişsin. afiyet olsun ne var yani. akşama telafi edersin. deli gibi spor yapıp kalbini yorma. normal yap.

kızlar pek çoğunuz çok güzel kilo vermiş. tebrik ederim:KK9::KK9::KK9: çok mutlu oldum. maşallah herkes ekside:nazar::nazar::nazar:

ben de sabah kalkınca 79.8 çıktım. kahvaltıdan sonra kabristana gittik geldik. eve gelince öğlen yeniden tartıya çıktım 79.4 tüm. sevindim tabi. açıkçası 8 leri artık görmek istemiyorum. bayram da mümkün olduğunca........ ama bayramdan sonra tam gaz inşallah:dua::dua::dua:

canım aslında ben 2-3 hafta önce 81.2 den direk 78.5 a indim. ama sonraki hafta cozuttum sonraki hafta da.... 80 leri gördüm yeniden. ama gerçi ödem de vardı. öyle gördüm. yoksa 79.8 çıkmıştım. şimdi yememe rağmen 79.4 olmuşum. mutluyum çok şükür Allahıma:dua::dua::dua:

PhotoGrid_1504278873340.webp

canım aslında ben 2-3 hafta önce 81.2 den direk 78.5 a indim. ama sonraki hafta cozuttum sonraki hafta da.... 80 leri gördüm yeniden. ama gerçi ödem de vardı. öyle gördüm. yoksa 79.8 çıkmıştım. şimdi yememe rağmen 79.4 olmuşum. mutluyum çok şükür Allahıma:dua::dua::dua:
O zaman tekrar 80leri gormemen dilegiyle diyeyim=)

1 eylül menüsü kondurayım şuraya

Kahvaltı : Menemen, 2 dilim tb.ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şeftali

Ara: Yer fıstığı, 3 erik

Öğlen : Tabi ki kavurma :) bir dilim ekmek ( küçük oğlum suyuna batırıp batırıp tepti ağzıma ) 1 bardak dışı

Akşam: 1 kase ayran çorbası

O zaman tekrar 80leri gormemen dilegiyle diyeyim=)
amin canım inşallah:dua::-):-):-)
1 eylül menüsü kondurayım şuraya
Kahvaltı : Menemen, 2 dilim tb.ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şeftali

Ara: Yer fıstığı, 3 erik

Öğlen : Tabi ki kavurma :) bir dilim ekmek ( küçük oğlum suyuna batırıp batırıp tepti ağzıma ) 1 bardak dışı

Akşam: 1 kase ayran çorbası

afiyet olsun. eflalim 1 bardak dışı ne demek? çözemedim:KK64::KK64::KK64:

çörekli bayram menüm gelsin o zaman:p:p:p

peşin peşin yazayım..... çöreklerin 1 tanesi irice bir ceviz kadar:KK53::KK53::KK53:

sabah 08.25
7 zeytin 1 taze incir

kahvaltı 09.10
1 yumurtadan kuşkonmazlı omlet
peynir
domates salatalık biber
2 çörek
2,5 taze ceviz

öğlen 15.00
1/2 dilim peynir
1 servis kaşığı semizotu yemeği
6 çörek
6 adet iri üzüm
bol limonlu madensuyu

ara
1 bayram çikolatası
sade Türk kahvesi:kahve:

akşam 19.30
1 yk et sote
1 kase ev yoğurdu (1 tk zerdeçal-zencefil-tarçın)

yatana kadar 2,5 lt su

Selam kızlar herkese iyi bayramlar
Ben bugünde aynı kilodayım 60.9
Daha ilk günüm bi kaç güne toparlanırım.
Bugün bayram dolayısıyla yediklerim karman çorman
Çok aşırı doymadım ama sağlıklı da olmadı
Kavurma
Domates
Soğan
Börek
Sarma
Kadayıf
Çikolata yediklerimin arasında.
Ama hiç biri porsiyon şeklinde değil 1 2 çatal anca.
Sabah akşam soğan kürümü yaptım.
Yarın inşallah erken kalkıp düzenli bir kahvaltıyla güne başlarım.
Kızım bu saatlerde yatınca sabaha kadar uyumuyor illa ki gece 1 2 gibi uyanıyor ve artık nezaman uyursa.
Bu sabah 6.30 kadar uyanıktım 1.30 dan beri.
E haliyle geç kalktım güne geç başladım.
Bugün de uyudu bakalm inşallah uyanmaz sabaha kadar

Woooooow ne fısıldıyorsan tartına arkadaşlarınla da paylaş triplim :halay:

Süpeeeer .... 60 lar geliyooor haftaya ... artık ucu olur başı olur ... sağlam tut .:KK15:

Sabit senin menüler için iyi sonuç.
Azıcık denge kursan , bak diyet demiyorum denge :) ayda 3 kilo eksin garanti.

Beklesen 1 kg görürdün efser.
Bu hafta daha sıkı ... hadi göreyim seni ...
73 ler diyordum ben hedefine ... 8 eylüle.

Aminnnnnnnnnnn:KK15:

Müthiş kilo bildirimiii ya ... 67 olursa haftaya derece yaparsın bireyselde :sampiyon:

Süper :KK73:

Kaldı hedefe 1.9 :KK73:

Hadi bakalım lily bayramda da tam gaz devam :KK15:

73.5 .... iyi valla . Bende fazla bekliyordum senden .
Belki de fazlaydın da şu iki gün verdin eflal:KK51:

Kaldı hedefe 1.7 en az ...
Bayram haftası tüm kozlarını kullanmalısın .
Cız yapılmadığında verilen kiloları okudun sende bonus .. bu tabloya sende ayak uydurmalısın artık.

Regl öncesi sabit iyi yine ... sonuçta çok düzenli diyet yoktu nefsim .
Bayramda sabit geçse ... pzt başlarız çılgınlar gibi :KK19:

Az gitmiş iğdem ... ödemdir sıcaktan diyorum .
Dönüşte puf diye inecek inşallah .
Dönüş ne vakitti bu ara ?
Olabilir canım bugün daha hafif hissediyorum zaten

Selam kızlar herkese iyi bayramlar
Ben bugünde aynı kilodayım 60.9
Daha ilk günüm bi kaç güne toparlanırım.
Bugün bayram dolayısıyla yediklerim karman çorman
Çok aşırı doymadım ama sağlıklı da olmadı
Kavurma
Domates
Soğan
Börek
Sarma
Kadayıf
Çikolata yediklerimin arasında.
Ama hiç biri porsiyon şeklinde değil 1 2 çatal anca.
Sabah akşam soğan kürümü yaptım.
Yarın inşallah erken kalkıp düzenli bir kahvaltıyla güne başlarım.
Kızım bu saatlerde yatınca sabaha kadar uyumuyor illa ki gece 1 2 gibi uyanıyor ve artık nezaman uyursa.
Bu sabah 6.30 kadar uyanıktım 1.30 dan beri.
E haliyle geç kalktım güne geç başladım.
Bugün de uyudu bakalm inşallah uyanmaz sabaha kadar

tatlım afiyet olsun. menüyü benim yazdığım gibi yazıyoruz. ayrı ayrı ve saatli olarak. ayrıca her besinin miktarı net olarak. yani genel yazmıyoruz. bilgin olsun:KK19:

tatlım afiyet olsun. menüyü benim yazdığım gibi yazıyoruz. ayrı ayrı ve saatli olarak. ayrıca her besinin miktarı net olarak. yani genel yazmıyoruz. bilgin olsun:KK19:
Biliyorum canım dünkü menüm öyleydi zaten ama bugün yediklerimin ne saati belli ne miktarı orda burda 1 2 attım ağzıma. düzenli sofra kurup oturmadım oyüzden böyle yazdım

Back
X