- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani yerim ama sarma olsada yesek dediğimi hiç hatırlamıyorum hani bir çikolata gibi yemezsem burnumda tütmez![]()
Kocis ikna edildi 42 beden elbise alındı![]()
kaçamak yoksa takılma canım. arada böyle duraklama olur. gayet normal. yediklerine de dikkat ediyorsun sporuna da. sıkıntı yok yaniDönüş 14 eylül de kaptanım. İnceldim sıkılaştım hissediyorum ama tartı gülmedi malesef. Ödem de var tabi. Vicdanım rahat yine de haftaya da böyle olursa diye korkuyorum.
Bugün menü bildirmeyecem @Ausencia
Öğlen cıss var. Söylesem yediğime inanmazsın. İlk defa tartı gülmeyince inancım kırıldı. iyi değilim. Çünkü bu hafta gerçekten aşırı emek verdim. En büyük kozum spor- hareketti. Sabah 6 da kalkıp akşam 11 e kadar %80 hareket halindeydim. Sabah bi çıktım + yım. Sonra biraz inince çıktım -400. Emeğimin karşılığı bu değildi. Şimdi gelip kızacaksın. Ne desen haklısın... Bütün hafta tartı bu şekildeydi... Sadece bi kot almıştım Sivas'tan gelmeden. Dün denedim hafif bolarmış. Nası heves ettim kesin tartı coşacak diye. Ama olmadı. Gerçekten aşırı canım sıkkın...
Ben spora gidiyorum. akşama kadar epey yapacam telafi için. Çok pişmanım nası kızıyorum kendime ama iş işten geçti...
Hosgeldin 70lercuma 80.4
bugün 79.4
canım aslında ben 2-3 hafta önce 81.2 den direk 78.5 a indim. ama sonraki hafta cozuttum sonraki hafta da.... 80 leri gördüm yeniden. ama gerçi ödem de vardı. öyle gördüm. yoksa 79.8 çıkmıştım. şimdi yememe rağmen 79.4 olmuşum. mutluyum çok şükür AllahımaHosgeldin 70ler![]()
O zaman tekrar 80leri gormemen dilegiyle diyeyim=)canım aslında ben 2-3 hafta önce 81.2 den direk 78.5 a indim. ama sonraki hafta cozuttum sonraki hafta da.... 80 leri gördüm yeniden. ama gerçi ödem de vardı. öyle gördüm. yoksa 79.8 çıkmıştım. şimdi yememe rağmen 79.4 olmuşum. mutluyum çok şükür Allahıma![]()
amin canım inşallahO zaman tekrar 80leri gormemen dilegiyle diyeyim=)
1 eylül menüsü kondurayım şuraya
Kahvaltı : Menemen, 2 dilim tb.ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şeftali
Ara: Yer fıstığı, 3 erik
Öğlen : Tabi ki kavurma :) bir dilim ekmek ( küçük oğlum suyuna batırıp batırıp tepti ağzıma ) 1 bardak dışı
Akşam: 1 kase ayran çorbası
Sağol canım didi olacaktı telefon azizliği :)amin canım inşallah
afiyet olsun. eflalim 1 bardak dışı ne demek? çözemedim![]()
Olabilir canım bugün daha hafif hissediyorum zaten
Woooooow ne fısıldıyorsan tartına arkadaşlarınla da paylaş triplim
Süpeeeer .... 60 lar geliyooor haftaya ... artık ucu olur başı olur ... sağlam tut .
Sabit senin menüler için iyi sonuç.
Azıcık denge kursan , bak diyet demiyorum denge :) ayda 3 kilo eksin garanti.
Beklesen 1 kg görürdün efser.
Bu hafta daha sıkı ... hadi göreyim seni ...
73 ler diyordum ben hedefine ... 8 eylüle.
Aminnnnnnnnnnn
Müthiş kilo bildirimiii ya ... 67 olursa haftaya derece yaparsın bireyselde
Süper
Kaldı hedefe 1.9
Hadi bakalım lily bayramda da tam gaz devam
73.5 .... iyi valla . Bende fazla bekliyordum senden .
Belki de fazlaydın da şu iki gün verdin eflal
Kaldı hedefe 1.7 en az ...
Bayram haftası tüm kozlarını kullanmalısın .
Cız yapılmadığında verilen kiloları okudun sende bonus .. bu tabloya sende ayak uydurmalısın artık.
Regl öncesi sabit iyi yine ... sonuçta çok düzenli diyet yoktu nefsim .
Bayramda sabit geçse ... pzt başlarız çılgınlar gibi
Az gitmiş iğdem ... ödemdir sıcaktan diyorum .
Dönüşte puf diye inecek inşallah .
Dönüş ne vakitti bu ara ?
Selam kızlar herkese iyi bayramlar
Ben bugünde aynı kilodayım 60.9
Daha ilk günüm bi kaç güne toparlanırım.
Bugün bayram dolayısıyla yediklerim karman çorman
Çok aşırı doymadım ama sağlıklı da olmadı
Kavurma
Domates
Soğan
Börek
Sarma
Kadayıf
Çikolata yediklerimin arasında.
Ama hiç biri porsiyon şeklinde değil 1 2 çatal anca.
Sabah akşam soğan kürümü yaptım.
Yarın inşallah erken kalkıp düzenli bir kahvaltıyla güne başlarım.
Kızım bu saatlerde yatınca sabaha kadar uyumuyor illa ki gece 1 2 gibi uyanıyor ve artık nezaman uyursa.
Bu sabah 6.30 kadar uyanıktım 1.30 dan beri.
E haliyle geç kalktım güne geç başladım.
Bugün de uyudu bakalm inşallah uyanmaz sabaha kadar
Biliyorum canım dünkü menüm öyleydi zaten ama bugün yediklerimin ne saati belli ne miktarı orda burda 1 2 attım ağzıma. düzenli sofra kurup oturmadım oyüzden böyle yazdımtatlım afiyet olsun. menüyü benim yazdığım gibi yazıyoruz. ayrı ayrı ve saatli olarak. ayrıca her besinin miktarı net olarak. yani genel yazmıyoruz. bilgin olsun![]()
Canım normal böyle olması çok hızlı bir şekilde takır takır kilo verdin, bu kadar durgunluk olurKilo bildirimimi yapayım ben de
Geçen hafta:62.1
Bu hafta:61.7
Fark: 400 gramne cıss yaptım ne
bişey. Son kilolar çok yoracak beni![]()
Tebrikler canımcuma 80.4
bugün 79.4