Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bayramda kulagin cinladi mi Ausencia Ausencia ?
Herkes ne olmus sana dedi.
Ablam bi derdin mi var nasil boyle zayiflafin diye agladi ;)
Sonra ikna oldu diyet seruvenimi anlatinca , yediklerime dikkat edince .
Tabi sadece kaptanimin degil Ahu060812 Ahu060812 ve igdedali igdedali ve hepinize tek tek tesekkur ederim.
Siz olmasaydiniz yapamazdim.

Selam kızlar.kacak döndü.donusum muhteşem oldu.
2 80 yatıyorum.bugun acildeydim.ayagim önce kızardı şişti sonra morardi.guc bela nöbetçi Ecz bulup tdv me kendim başladım ama hapların dozu yetmedi serum yaptırdım
Ayağım enfeksiyon oldu.
Sizler nasılsınız
Bu arada mutlu huzurlu bayramlar...

2 80 yatıyorum.bugun acildeydim.ayagim önce kızardı şişti sonra morardi.guc bela nöbetçi Ecz bulup tdv me kendim başladım ama hapların dozu yetmedi serum yaptırdım
Ayağım enfeksiyon oldu.
Sizler nasılsınız
Gecmis olsun ya niye oyle olmus ki.

Gecmis olsun ya niye oyle olmus ki.
20 gündür trabzon daydik.acayip yağmur nem.bi güneş yüzü göremedik.bende biraz titizim üç evi kalabalık 3 şişe çamaşır suyu bitirdim.
Sakin an göze çöp kadarmış işte önce ufak bi yarik gelisti sonra ordan enfeksiyon gelişti.

Biraz temizliği biraz burnumda tüten sporu abarttıp geldim ... temizlik faslında kimyasalı da abartmış olabilirim genzim yanıyor :rolleyes::rolleyes:

daha akşam yemeği yemedik ... bi soluklanayım yemeğe geçeriz dedim ...

geçmişi okudum da geldim . Kaçaklar gelmiş :cool:

20 gündür trabzon daydik.acayip yağmur nem.bi güneş yüzü göremedik.bende biraz titizim üç evi kalabalık 3 şişe çamaşır suyu bitirdim.
Sakin an göze çöp kadarmış işte önce ufak bi yarik gelisti sonra ordan enfeksiyon gelişti.
Aaa çok geçmiş olsun yaa ne kötü olmuş öyle.

Geçmişi okudum efenim ...
Gelen menüler var... gelmeyen menüler var :KK12:

Artık tam anlamı ile takıma dönme vaktidir ... misafirlik falan yarından sonra kimse de kalmaz ... diyete dönme zamanıdır demiyorum farkında iseniz ; çünkü diyet her daim sizinle idi ...baklavalara böreklere çöreklere direndiniz :sampiyon:
Direnemeyenlerinizi de okudum :KK12:

igdedali igdedali canım tartın eski formuna kavuşmuş :halay: emindim zaten ... duraklama dönemi idi geçti gitti ...menünde çok güzeldi ... ama bence chia lı puding için bir daha ara öğün vaktini geç ... güne tatlı ile başlama derim ... genel kanı bu yönde ... hoş ben başlarım , meyve..kuru meyve...badem ...kahve... beni etkilemiyor .. şeker girdi vücuda tüm gün açlık sinyalleri olacak derler bende olmuyor ... sende de olmuyorsa afiyet bal şeker olsun :KK15:

nar_cicegim nar_cicegim keyifsizmişsin bugün ... gül böreği rehavetidir o :) :deli: bir adet kırk yılın başı öğle yenen gül böreğinden diyete zeval gelmez ama akşamına yemek yanında bir kaç lokmada olsa karbon almasaydın iyiydi.
bu arada paskalya mesajına çok güldüm gece gece :KK48:

GunesinKizi35 GunesinKizi35 heee 41 subliminal mesajı verdim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

menünü sevmedim .. öğle patates , akşam hurma badem ... zaten bu ara o patates pek dadandı menüne ...

salatalar , sebzeler , yoğurtlar görmek istiyorum öğle akşam öğünlerinde ... öylesi daha sağlıklı şüphesiz .

@Bonus erol taş falan olmayacağım . Hulusi Kentmen de olsam , Erol taşta olsam sen kaçamak yapacağın zaman zaten yapıyorsun ... Üzülmüşsün , kayınpederle sorun her ne ise hallolur dilerim ama diyet bozunca hallolmaz biliyorsun ... üstelik yoktan yere bir de aus derdi açılır .. gerçi sen beni dertten görsen yemezdin de ...Menünü bekliyorum yine .
ve cumaya dek önündeki 5 günü en eeen en kilo vermeye endeksli bir kafa ile geçirmeni rica ediyorum .
Cuma min. 99.9 göreceğiz ve bu istersen 5 günde çok kolay .

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil canım senin menüde akmaz kokmaz gibi geldi bana ..yani aldırmaz da verdirmez de .. kilo minnak olunca o 2 dlm ekmek bile dengeleri oynatabiliyor ...
tartın ne alemde ? cuma göz açıp kapayana dek kapıda ...

60kiloyum 60kiloyum fulyaaaa hadi ama sıfır kaçamak vaadi var kendi yok ... hadi komşuda baklava ısrarı , hadi hayır demedin ..eee sonra niye çikolata ... eee sonra niye akşam kurabiye ...badem unu ile olunca kurabiye olmaktan çıkmıyor :deli:

Eveeet başka da menü yoktu yanılmıyorsam ...ya da menü ile ilgili mesaj ...

@grill sende üzerlerini çizerek iyi yapmışsın .. bu arada beslenme ile ilgili düzensizlik mesajını okudum maalesef :KK12:

@ada81 senin misafirler geldi mi merak ettim ?

@masumm 66 süpermiş yahu ... resmen korumadasın sanki ... hadi bakalım yarın gelsin menüleriniz ada ile :KK19:

@Efser
@White Lily
@Triplimelek Megi sizin menüleri göremedim bugün ?o_O

@caytabagi
suspushanimcim suspushanimcim
Ahu060812 Ahu060812 kayıp ilanı vermeme az kaldı ? :skandal:

@eflalim yine gri yine gri ... yarın diyet tam gaz başlıyor .. mesaj at bana da cozutmadığını bileyim ..hatta sen telden yaz , ben menünü sporunu buraya eklerim .

@Antepia27 senin de düzeni bozulmuş diyetini okudum :KK12: hemen hemen hiç durmadan yarın düzenli menüler gelsin lütfen .

saydin78 saydin78 sen döndün mü eve kuzum :KK200:?

@nehirnil111 @begum75 minnak kankilerim siz de ne var ne yok :KK200:?

Cutemom007 Cutemom007 canım sende ne alemlerdesin , de hele :KK200:?

@Nefs kuzum bugün sende uğramamışsın hiç sanki :KK200:

@ecemavi sana da bir kalp :KK200: sende başlıyorsun artık değil mi , yarınla beraber spora özellikle ve menülere ? kelebekolacam kelebekolacam ı da yolla artık ablası :sopa:

@_SARAYCA_ @aeben @Daydream- size de bir öpücük bırakayım :KK15:

@Sekercikiz hadi bayram bitti mi seni de tam gaz bekliyorum , süre doldu :halay:

@roxen2303 kuzum sen nerelerdesin ? sporla sıkılaşmaya devam mı :spor:

@ErSeSi ben sana izne ayrılma gel mezun edelim demiştim di mi :KK12: hiç gelmiyor yazmıyorsun ? bayram sonrası bi uğrada de hele kilo durumunu ?

Başka da unuttuklarım affola ... unutturacak kadar az girmesinler :halay:
Ay valla eve cumartesi geldik kaptanım ama dün temizlik bugün alışveriş bilmem ne bi türlü firast bulup giremedim

Şöyle izahat vereyim evden çıkarken 62.2 yine görmüştüm biliyorsunuz annem gildeki tartı ile benimkinin arasında 1 kilo fark var yani 63.2 görmem gerekirdi evde hiç vermesem bile lakin ben 63.7 gördüm bu sabah cumaya biraz düşer inşallah umarım bu tartıda da 62 görürüm kaptanım tartı değişince şimdi nasıl olacak :skandal:

Ooo cok gecmis olsun

Bugün aksilikler beni bırakmıyor domates kesmek için bıçağı tezgaha koymuştum ayağıma düşürdüm ayağımı kestim çok derin bi şekilde :KK62::KK62::KK62: pansuman-dikiş ve sargıyla işim tamamdır :işsiz:

geçmiş olsun kızlar

Selam kızlar
Yorgun bitkin üzgün bi sabahtan merhaba
En son yatılı misafirim dün gitti annemlerde bizde olunca ona gelicek misafirler de bana geldi herkesi gönderdikten Sonra iki ev ziyareti Sonra akşam yine bakamadan uyumuşum.kaptaniçemin mesajlarını da yeni okudum..
Tatilede gidemedim o kadar da ihtiyacım var ki okadar yoruldum anlatamam şöyle iş güç düşünmeden evden uzaklaşmaya çok ihtiyacım varken eşimin işi çıktı avm de yeni bi dükkan dekorasyon işi dün gece gitti bi kaç gün daha sürer Sonra okullar açılana kadar hala umudum var gitmek için ya nasip.
Dün annem tavuklara kurbanın ayıklanmış ıvır zıvır etlerini getirmişti biraz haşladım soğusun diye dışarı bırakmıştım orda kalmış Sonra ertesi gün verdim tavuklara ortanca 3 aylık civcivlerimin 6 sıda sabaha ölmüş :KK42:çok üzüldüm güne negatif başladım anlıyacağınız..
Diyetide bıraktım hiç tartılamadım da malum protein bende şişlikte yapıyo ama yemek bulunca ye modundaydım.ne oldu ne bitti hiç bilmiyom inşallah kilo almamışımdır bide regli ye iki üç var ondan da çözemedim kilomu.bugün Karataya başladım cumaya kadar Allah sonumu hayır etsin.

Sondan başlayayım hele ... okuyunca tepen attı ... yahu bana yapmayın yahu ... diyeti bıraktım da ne ?
Tartılmadın da bilmiyorum ne ahu ?
Ya 5 kilo aldıysan , cuma sürprizi mi olacak ?
Söz vermiştin , çok üzüldüm şu mesaja ... Aminnnn diyorum kocaman , sen toparlarsın diyorum bir umut . Ama salmayı sana hiç yakıştımadım , istersen kilo almamış ol ... ama salmak ne yahu ? Aşk olsun .

civcivlere de üzüldüm .

Tatile çıkamamana da üzüldüm ... ayyyy bi mesajla üzüntülere gark ettin beni ....

2 Eylül menü bildirimim

Sabah
2 yumurtalı peynirli omlet
Yeşillik bol
1 salatalık domates biber
1 bardak çay

Ara
1 küçük kuş lokumu
Sade türk kahvesi

Akşam (16:00)
Haşlanmış baharatlı tavuk
Yoğurt

Su 3 litreyi geçmiştir

Ausencia Ausencia igdedali igdedali

3 Eylül menü bildirimim

Sabah
2 yumurtalı omlet
1 bardak yeşil çay

Ara
Sade türk kahvesi
1 kuru kayısı

Akşam
3 tane köfte
1 bardak ayran

Su 2.5 lt

Harika geçmiş iki gün triplim , meleğim ... :KK9::KK9::KK9::KK9: alkışın şahını hakkediyorsun cidden .

kızlar günaydın hiç bacaklarında egzama yaşayan var mı ? diz kapaklarımın arkasında kırmızı bozuk para büyüklğünde bir iki leke çıktı ara sıra kaşınıyor önce sağ bacağımdayken sol bacağımda da çıkmış şuan fark ettimm

egzama bende var ama ellerde .
bacakta değil . bir cildiye yolu gözükmüş sana kuzum , ihmal etme .
bıçak kazanı da okudum çook çok geçmiş olsun :KK200:

Kuzum cuma 1, cumartesi 1,5, pazar da 1,5 saat tempolu yürüyüşüm var:KK15: bugün de 10 dakika çay topladım çok zevkli idi:KK37: dönüş yolunda olmasam bir saat toplardım:KK51:

Ausencia Ausencia tatlım dönüyorum bugün, sağolasın senden başka merak edenim yok:KK60::KK51:

yavrum herkes kayıp , kim kimi merak etsin :rolleyes::rolleyes: ben de ancak bugün içtima yapabildim :KK70:

oyyy ne güzel yaaa... tatilde güzel enerji depolamışsın belli :KK68:

Iyi bayramlar hanimlar.
Kaptanim ankaradayim ablamda. Ha bire yiyoruz sonumuz hayrola :KK17:

Kız ha bire yemenin nasıl sonu hayrolsun :sinirli::sinirli:

bi de sen yani 5 günde 4 kilo alma rekoru olan sarayca :işsiz::işsiz::işsiz: valla ekime kadar böyle gidersen 65 le gelirsin yamacıma ... az dikkat canım , emeklerini düşün ... yok bi 6 ay listede yok :rolleyes::rolleyes::rolleyes: nasıl zayıflatırım seni :KK70:

Menum
9.00= peynir, salatalik, domates, yarim dilim tb ekmek ile 2 lokma tahin pekmez ve beyaz cay
11.00=1 elma
Egzersiz
15.00=1 ayran
16.30= 1 parca somon, roka, yarim dilim tb ekmek
1 saat sonra turk kahvesi ile 2. Kayisi tuketip spora devam edicem
Su cok ictim maydonoz suyundan dolayi.

maydanoz wc yollarını arşınlatmış bugün sana :rolleyes:
balık dedin benimde canım çekti heee... sezında açıldı değil mi ? başlarız artık .
Güzel menü . tahin pekmekde gözlerimi kapadım :cool:

Menü
Sabah
Bir kase keten tohumlu yoğurt
2 yumurta tereyağında
Metabolizma hızlandırıcı çay

Öğle
Bir kase chialı yoğurt
Bir Küçük tabak közlenmiş patlıcan yemeği
Salata

Su var biraz. Birde dukan içeceği bir lt.

Yoldayız eve gidiyoruz.

hadi bakalım hayırlı yolculuklar olsun ördekim :KK19:
menün çok iyi .
yarın bi dinlen ..... yol ödemini at ... sonra haftanın günahına sevabına bakalım inşallah :KK68:

adacım birçok faydası varmış düzenli kullanımda. kuranı kerimdeki Tin suresine göre açıklıyorlar. japon bilim adamları bulmuş. kuranda olduğunu görünce de şahadet getirip müslüman oldukları söyleniyor. 7 zeytin ve 1 incir bir arada yenince hormon görevi yaptığı belirtiliyor. bak istersen netten araştır faydalarını.
pek çok konuda var çünkü.
saol canım:KK68:

canım geçmiş olsun. tez zamanda iyileşirsin inşallah:dua:

sanıırm bende yapacağım bunu . hatta yarın başlayayım diyorum .
Kilo vermeyi bir yana bıraktım , gerçekten şifa .

:KK200::KK200::KK200:

Evet sahalara dönüyorum İnşaAllah
Kelebekin ayak mikrop kapmış onunla.uğraşıyor

Geçmiş olsun okurken içim tuhaf oldu

sahalar ve biz seni bekliyoruz canım

Herkese iyi bayramlarrrr...:KK200:
Cok ama cok ozledim.
Ne kadar alistiysam bi bosluk vardi hep.
Nasil keyifler?
Maalesef bayramda iki yayla arasinda mekik dokuduk ve tel dogru duzgun cekmiyordu.:duduk:
Bu ssbah geldik cok sukur evimize.
Evin heryeri heryerde cok karisik.
Kapiyi kapattik disari attik kendimizi.
Ausencia Ausencia kaptanim merak etmissin Allah razi olsun.
Merak edilmek guzel:KK200:
Artik gelirim rahat rahat.
Aksam menumu yazarim.
Sabah da tartilirim.
Suan uyku ve yol odemim var.:eğlence:

Bayramda kulagin cinladi mi Ausencia Ausencia ?
Herkes ne olmus sana dedi.
Ablam bi derdin mi var nasil boyle zayiflafin diye agladi :KK66:
Sonra ikna oldu diyet seruvenimi anlatinca , yediklerime dikkat edince .
Tabi sadece kaptanimin degil Ahu060812 Ahu060812 ve igdedali igdedali ve hepinize tek tek tesekkur ederim.
Siz olmasaydiniz yapamazdim.

oyyyyy nisam gelmişşşşşş :KK200:
meraklarda goma bi daha ... son mesajında pek :( mutsuz olunca ... neyi atladım diye geçmiş mesajlarını bile taradım yeniden .

Güzel geçti mi bakalım tatil ?
Yaylalar güzel geçmez mi gerçi .
Bence de şu an bol ödem vardır ... yarın ancak atarsın onları ... çarşamba hakkikati söyler tartın .

Ablana da çok selamlar :halay: ihtiyacı varsa buyursun gelsin o da :) bu arada bu takım bir vesile sadece ... senin iraden ve azmin asıl alkışı hakkeden bunu hep diyorum :KK200:

Ayağım enfeksiyon oldu.
Sizler nasılsınız

Kaçak daktırım benim çok geçmiş olsun sana da :KK200:

Hoş geldin de diyeyim de bir daha kaçma

Ay valla eve cumartesi geldik kaptanım ama dün temizlik bugün alışveriş bilmem ne bi türlü firast bulup giremedim

Şöyle izahat vereyim evden çıkarken 62.2 yine görmüştüm biliyorsunuz annem gildeki tartı ile benimkinin arasında 1 kilo fark var yani 63.2 görmem gerekirdi evde hiç vermesem bile lakin ben 63.7 gördüm bu sabah cumaya biraz düşer inşallah umarım bu tartıda da 62 görürüm kaptanım tartı değişince şimdi nasıl olacak :skandal:

hoş geldin makbulem :KK200: de anlamadım valla :) sen eve geldin değil mi ?
giderken 62.2 dün
şimdi evde 63.7 ...
aynı tartı yani.

Herkese iyi bayramlarrrr...:KK200:
Cok ama cok ozledim.
Ne kadar alistiysam bi bosluk vardi hep.
Nasil keyifler?
Maalesef bayramda iki yayla arasinda mekik dokuduk ve tel dogru duzgun cekmiyordu.:duduk:
Bu ssbah geldik cok sukur evimize.
Evin heryeri heryerde cok karisik.
Kapiyi kapattik disari attik kendimizi.
Ausencia Ausencia kaptanim merak etmissin Allah razi olsun.
Merak edilmek guzel:KK200:
Artik gelirim rahat rahat.
Aksam menumu yazarim.
Sabah da tartilirim.
Suan uyku ve yol odemim var.:eğlence:

hoş geldin nisacım. yaylalar ne güzeldir. ohhh miss gibi temiz hava:KK68:

Ayağım enfeksiyon oldu.
Sizler nasılsınız

geçmiş olsun canım.

hoş geldin makbulem :KK200: de anlamadım valla :) sen eve geldin değil mi ?
giderken 62.2 dün
şimdi evde 63.7 ...
aynı tartı yani.
hayır hayır kaptanım ben annemlerdeydim ordan köye gittim ordan evime geldim yabi şöyle
Annemin tartı 62.2 en son bu (en başından beri bu )
Benim tartı 63.7
Benim tartı annemin tartisindan 1 kilo fazla tartiyor aradaki yarım kilo da artışım dikkat ettim sanıyorum ama düzen değişince geldi o da sanırım

Geçmiş olsun canım yaa Allah korusun beterinden.

adacım birçok faydası varmış düzenli kullanımda. kuranı kerimdeki Tin suresine göre açıklıyorlar. japon bilim adamları bulmuş. kuranda olduğunu görünce de şahadet getirip müslüman oldukları söyleniyor. 7 zeytin ve 1 incir bir arada yenince hormon görevi yaptığı belirtiliyor. bak istersen netten araştır faydalarını.
pek çok konuda var çünkü.
saol canım:KK68:

canım geçmiş olsun. tez zamanda iyileşirsin inşallah:dua:

Evet sahalara dönüyorum İnşaAllah
Kelebekin ayak mikrop kapmış onunla.uğraşıyor

Geçmiş olsun okurken içim tuhaf oldu

Sondan başlayayım hele ... okuyunca tepen attı ... yahu bana yapmayın yahu ... diyeti bıraktım da ne ?
Tartılmadın da bilmiyorum ne ahu ?
Ya 5 kilo aldıysan , cuma sürprizi mi olacak ?
Söz vermiştin , çok üzüldüm şu mesaja ... Aminnnn diyorum kocaman , sen toparlarsın diyorum bir umut . Ama salmayı sana hiç yakıştımadım , istersen kilo almamış ol ... ama salmak ne yahu ? Aşk olsun .

civcivlere de üzüldüm .

Tatile çıkamamana da üzüldüm ... ayyyy bi mesajla üzüntülere gark ettin beni ....

Harika geçmiş iki gün triplim , meleğim ... :KK9::KK9::KK9::KK9: alkışın şahını hakkediyorsun cidden .

egzama bende var ama ellerde .
bacakta değil . bir cildiye yolu gözükmüş sana kuzum , ihmal etme .
bıçak kazanı da okudum çook çok geçmiş olsun :KK200:

yavrum herkes kayıp , kim kimi merak etsin :rolleyes::rolleyes: ben de ancak bugün içtima yapabildim :KK70:

oyyy ne güzel yaaa... tatilde güzel enerji depolamışsın belli :KK68:

Kız ha bire yemenin nasıl sonu hayrolsun :sinirli::sinirli:

bi de sen yani 5 günde 4 kilo alma rekoru olan sarayca :işsiz::işsiz::işsiz: valla ekime kadar böyle gidersen 65 le gelirsin yamacıma ... az dikkat canım , emeklerini düşün ... yok bi 6 ay listede yok :rolleyes::rolleyes::rolleyes: nasıl zayıflatırım seni :KK70:

maydanoz wc yollarını arşınlatmış bugün sana :rolleyes:
balık dedin benimde canım çekti heee... sezında açıldı değil mi ? başlarız artık .
Güzel menü . tahin pekmekde gözlerimi kapadım :cool:

hadi bakalım hayırlı yolculuklar olsun ördekim :KK19:
menün çok iyi .
yarın bi dinlen ..... yol ödemini at ... sonra haftanın günahına sevabına bakalım inşallah :KK68:

sanıırm bende yapacağım bunu . hatta yarın başlayayım diyorum .
Kilo vermeyi bir yana bıraktım , gerçekten şifa .

sahalar ve biz seni bekliyoruz canım

oyyyyy nisam gelmişşşşşş :KK200:
meraklarda goma bi daha ... son mesajında pek :KK43: mutsuz olunca ... neyi atladım diye geçmiş mesajlarını bile taradım yeniden .

Güzel geçti mi bakalım tatil ?
Yaylalar güzel geçmez mi gerçi .
Bence de şu an bol ödem vardır ... yarın ancak atarsın onları ... çarşamba hakkikati söyler tartın .

Ablana da çok selamlar :halay: ihtiyacı varsa buyursun gelsin o da :) bu arada bu takım bir vesile sadece ... senin iraden ve azmin asıl alkışı hakkeden bunu hep diyorum :KK200:

Kaçak daktırım benim çok geçmiş olsun sana da :KK200:

Hoş geldin de diyeyim de bir daha kaçma

saolun çok teşekkürler 4-5 yıl evvel daha beterini atlattım sağ el bileğimi kemiğe kadar kesmiştim bir kza sonucu ameliyat oldum hatta ondan bu çok büyük değil ama bastıkça acıyor tabi

şuraya bir menü ekleyelim:confused::confused::confused:

sabah 10.15
7 zeytin 1 taze incir

kahvaltı 10.45
yumurta piyazı
peynir
domates salatalık kapya biber
1,5 dilim ekşimaya ekmek

ara 13.00
1 şeftali
150 mlt ev yoğurdundan ayran

ara 14.00
4 kaju fıstığı
5 badem
1 kk kurabiye (badem unu, kuru incir)

ara 15.00
1 dilim peynir
1 dilim siyez ekmeği (kuru domates ve zeytinli)

akşam 18.45
2 parça kazan kebabı (patlıcan-ekmeksiz köfte)
1 bardak ev yoğurdundan ayran
pancar turşusu

yatana kadar 2,5 lt su

FB_IMG_1503838121919.webp

Back
X