Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

IMG_20170905_110621.webp

Naklen yayın :rolleyes:

Zamanınız hayr olsun güzel hanımlar ...

Sabah döndük , yorgunum baya ...

Ausum diyet yapmadım bayramda ama çok sık yemedim birde harcadım baya enerji :D:D
Çok kilo oynaması yok diye umuyorum .
Henüz menü veremem ...
Yegenimide tekrar getirdim . Söylemişmiydim size kız kardeşim hacda küçük yegenım bendeydi 10 gündür.

7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması:KK49:

@Ahu060812
Efser Efser
@White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus Bonus
@caytabagi
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
@nar_cicegim
@saydin78
ada81 ada81
@60kiloyum
@masumm
@eflalim
nehirnil111 nehirnil111
begum75 begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
aeben aeben

@kelebekolacam
@Sekercikiz
ecemavi ecemavi

@MuMu85
@daydream-
@mimu88
N Nana
@ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303

@MorVampirella
@koza16
@grill
@Kajupi

Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...

Kaçmayanlarla :KK60: kaçıp gelenlerle :deli: kaldığımız yerden devam ....

Okuyan bir durum bildirsin hele ...

Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun bence :spor: ama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .

Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsa :sinirli: ki yok ... Olmamalı !

Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...

Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .

Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !

Upsss bir kacakta ben sanırım, ablacim zamansızlık ailevi problemler derken sanırım gelemeyecegim :(

Ausum diyet yapmadım bayramda ama çok sık yemedim birde harcadım baya enerji :KK70::KK70:
Henüz menü veremem ...
Yegenimide tekrar getirdim . Söylemişmiydim size kız kardeşim hacda küçük yegenım bendeydi 10 gündür.

evine hoşgeldin ablacım:KK9:
kardeşinin haccını Allah kabul etsin,isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin (inşallah banada, amin)

Özrün babası şu 3 gün , bu aus kalbini nasıl alırım diyip tam tekmil diyetle olur bonuscan ... kilon müsait ... istersen senden cumaya kadar en az 1.5 daha gider ... daha diyorum zaten gitmişti biliyorum ... ben 99.9 bu cuma görmeliyiz ... görebiliriz diyorum ... sadece 3 gün ... istersen olur ...:KK200:

Hep beni düşün .... ağzına her lokma atacağın zaman ...

La tatil bayram seyran demeden sizinleyim ... acıyın da ... verin şu garibin gönlünün istediğini .

hadi hadiiiii sporla beraber , mazeretsiz bomba 3 gün menüsü ... beklemiyorum , gelecek biliyorum ...
72 saatlik kamptasın .
Ausilin kamp :deli:
Benide kampa.alın

Ausum diyet yapmadım bayramda ama çok sık yemedim birde harcadım baya enerji :KK70::KK70:
Henüz menü veremem ...
Allah kabul etsin haclarını

Aus bu aralar ben ağrı kesici kullanıyorum.Nerdeyse her gün. Migren için. Regle bir hafta kala başlıyor normalde ağrımasın diye başım içiyorum. Normalden daha fazla mı su tüketeyim bu sıralar?

Canım ağrı kesiciler bildiğim kadarı ile tuz ve su tutumu ile ödem yapar ... tuzu su yollar , suyu su yollar :) yani çivi çiviyi söker hesabı , şu bitki çaylarını ödem atıcıları içince gider.
Bir de kahveden kafeinden uzak kal bu ara .
ekstra tuz koyma hiç bir şeye.

3 günde 1,5 kg mu
ne ettin sen kaptaniçe?

okurken gaza geliyorum da yemek zamanı sönüyorum :/

hadi hayırlısı.

Heeee ya bende bugün koydum ya o hedefleri ... 15 günü geçti o liste ... yine sana insanflı davranmışım da 2 haftada 1.5 demişim ... şimdi 3 kilo , kaptan ne ettin 3 günde 1.5 verilir mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

verilir efenim ... 15 gün bas bas liste hedef dedim yazdım , dinlemediniz ... şimdi amuda kalkıp parende mi atarsın bilemem :confused:

günaydınnnnn

tartıldım ama sinir oldum

66 , 67,1 68,4 bu 3 rakamı gösterdi durdu tartıu hangisine inancam
lşaşırdım
annemdeki eski tartımı getircemm gidincem
sinbo mis gibi tartı idi :KK43:

ooo çok fark var ... arıza sinyali .. 300-400 oynar da bu resmen bozuldum demiş banum ...
Valla bende de senelerdir bi king var taş gibi ...
ama geçen alt kablo bağlantı yerini kopardım yanlışlıkla bozulmasın diye gözünün içine bakıyorum .
sen kap sinbonu yine

Yettim kaptanım çok özledim sizleri be :KK200::KK74::KK37:

Kaptanım az kaçırdım bayramda sorma bende söylemeyeyim:sus::KK22::KK15:

Cuma; 1 saat yürüyüş
Pazar; 45 dakika leslie + 20 dakika yürüyüş
Pazartesi; 1 saat pilates

Evde çok güzel bir yöntem buldum büyük pilates topumu alıyorum tv izlerken eğilip kalkıyorum bacaklarım felaket çalışıyor hiçte sıkılmıyorum şekil A dün saatlerce böyleydim ama 1 saat ancadır dolu dolu:spor:
Eki Görüntüle 2040361

oyyyyy benim nehirimmmmmmm :KK200:

Kız sporcu kesildin başımıza iyice heeeee :spor:

boş günün yok mübarek ...

Valla şimdi sormuyorum ama cuma soracağım kiloları :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bennn :KK3:
direnemeyen birde ben varım hele en son yediğim tereyağlı baklava:kk77:kapanışı onla yaptım
birtek kv nin kalan tatlıyı doldur dondurma kutusuna al demesine direndim:duduk: almadım:KK12::63:
kilo sanırım aldım:olamaz:korkudan tartılamadım cumaya sevabım günahım çıkar ortaya:işsiz:

artık tam tekmil burdayım:KK24:bi aksilik çıkmazsa tabi

adaaa:KK3:burdayım gülüm,sen nerdesin nasılsın?nasıl gidiyor?uzun zamandır okuyamadım kim napıyo herşeyden bi haberim

mortişim hoşgeldin:KK74:
sporada başlanmış:KK6::nazar:

A haaaa minnaklar baklava yemiş :rolleyes: bende yedim . Ama biz korumadayız yahu ... hep diyet yapacaksak koruma bunun neresinde :rolleyes:

Mücverim çok almadın inşallah , bana gelen 400 gr dı onu da postalarım :halay:

Eliptik yürüyüş badını halletim bile :halay:kontisyon biskletindeyim :KK6:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Henüz menü veremem ...

Allah kabul etsin hac ziyaretlerini ... kaç yaşında ufaklık ?

Menü verme ama kilo bildirimi yap valla Cumaya .... öyle öyle kontrolde kalıyorsunuz :deli:

Upsss bir kacakta ben sanırım, ablacim zamansızlık ailevi problemler derken sanırım gelemeyecegim :KK43:

lunyammm benim ya :KK200:

Sen bi topla kafanı , ben Nevreste Nevreste ve deynepnaz deynepnaz teşrif ettiklerinde , hayatta bırakmam seni :halay:

her şey o güzel gönlüne göre yoluna girsin inşallah kuzum :KK15:

Benide kampa.alın

Allah kabul etsin haclarını

Geeeeel vatandaş geeeeeeeel

Bayram sonrası ausilin nazi kampına girmek isteyenler isim yazdırsın ... cumaya kadar 3 günde en az 1.5 hedefliyoruz yalnız ona göre :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu cumadan sonra da :sopa::sopa::sopa: eşliğinde her hafta takır takır ...

Hadi bakalım .... bi uğradım kaçtım ..

işle beraber öğle yemeği teranesi de başladı ... neyse 3 2 hafta yine iyi ... sonra ömrüm yollarda şöförcülükle geçiyor malum :rolleyes::rolleyes:

öğleden sonra gelirim nasipse :KK15:

herkes sıfır kaçamak lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeen :KK200:

Site level atlaması lazım :rolleyes:
Evet duyurulur azıcık ilerleme kaydedelim :KK70:
aştınız kızlar :rolleyes::rolleyes:
Bayram sonrası mazur görün :rolleyes:
oyyyyy benim nehirimmmmmmm :KK200:

Kız sporcu kesildin başımıza iyice heeeee :spor:

boş günün yok mübarek ...

Valla şimdi sormuyorum ama cuma soracağım kiloları :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cuma olmasa ya direk diğer haftaya geçsek :deli:Spora geri döneceğimi söylemiştim varsa ondan fayda var bana :KK53:Spor yapmam gerek çok fena durum:KK45:regl falan olsam bari yırtarım:KK70:

Back
X