GunesinKizi35 cok gecmis olsun örtmenim daha kotusude olabilirmiş allah korusun.
Yalnız kendini zorlayip spor yapmana bir anlam veremedim ben. Cunku bi anlami yok.
@kelebekolacam sanada cok gecmis olsun zordur oyle enfeksiyon kv gecirdi o durumdan 3 kere cok agir sekilde hemde.
Birisinde yılancık olmustu.
Cabuk duzelir insallah
Ne manağğğğğ bende bilemedim valla canım

7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması
@Ahu060812
Efser
White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
GunesinKizi35
@Bonus
caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
@nar_cicegim
@saydin78
ada81
@60kiloyum
Nare83
Nego
nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
@aeben
@kelebekolacam
@Sekercikiz
ecemavi
@MuMu85
@daydream-
@mimu88
@Lunya
@ErSeSi
@Neshve
@Sherrysherrylady
Antepia27
@roxen2303
@MorVampirella
@koza16
@grill
@Kajupi
Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...
Kaçmayanlarlakaçıp gelenlerle
kaldığımız yerden devam ....
Okuyan bir durum bildirsin hele ...
Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun benceama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .
Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsaki yok ... Olmamalı !
Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...
Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .
Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !
Kaptan ben burdayım ama sakatlığım dün oldu biliyorsun spor listedi benim yüzünden etkilenecek üzülüyorım çok ne yapabiliriz
Geeeeel vatandaş geeeeeeeel
Bayram sonrası ausilin nazi kampına girmek isteyenler isim yazdırsın ... cumaya kadar 3 günde en az 1.5 hedefliyoruz yalnız ona göre
Bu cumadan sonra daeşliğinde her hafta takır takır ...
Nasıl vericez o 1.5 kg bi bilgilendirme alabikirim mi??
Evet şuan okuldayım ve bunu site eğitimden yazıyorum