- 8 Aralık 2011
- 45.740
- 166.592
- 798
İnşallah cabuk gelir sende çamaşır yıkayanlar kevrana katılırsınbugün 1-3 arası eşimde işe gitmedi bekliyoruz servisi öyle oturuyoruz ....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cabuk gelir sende çamaşır yıkayanlar kevrana katılırsınbugün 1-3 arası eşimde işe gitmedi bekliyoruz servisi öyle oturuyoruz ....
Oraya kadar öyle güzel indi ki mübareknazlanıyor şimdi çiçeğim
sen herkes misin ?![]()
Önce artıyı temizleyip sonra üstüne 300-500 koyarsam zaten rekorluğum![]()
Evet koruma da Nil olarak artılar pek bir şirin geliyor gözeŞu artının adını koymak için Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum(korumada nil) :) parantez içinde belirteyim de , kimse kaptan artılara ne kadan da minnoş yaklaşıyor demesin
![]()
Aynen canim yaa. Duzen degisince isler de degistiOraya kadar öyle güzel indi ki mübareknazlanıyor şimdi çiçeğim
sen herkes misin ?![]()
Evet koruma da Nil olarak artılar pek bir şirin geliyor gözeKaptanım seviliyorsun çokta özlendin
Bugün işlerimi toparladım sayılır yoksa muhabbetinizi kaçırmak istemezdim
![]()
kaptan la demeye başlamış ahahahhaha.la bayram derken geçtiğimiz birleştirilmiş etap haftası işte ..
bayramda kim vardı ki sen olasın
cuma tartında fena değildi .... üzerine bi 1.5 daha ekleyeceksin o kadar![]()
yok ben girmiyorum.Tamam canım , ben ekliyorum ...
@Kajupi ... B Began spor yarış listesine giriyor musunuz ?
@masumm spora başlıyorsunuz değil mi ??
@kelebekolacam canım sen diyete başlıyorsun onu biliyorum daaaa :) spor olacak mı ?
@ErSeSi senin de sesin çıkmadıbayram sonu dönerim diyordun ? geri geleceksen ona göre düzenleyeceğim spor listesini ... adınız yine duracak , çıkıyorum ben demiyen kimseyen çıkarmıyorum da ... şu an yapmıyor olanların kişi sayısını dengelemem lazım takımlarda .
@_SARAYCA_ arada yürüyüş mürüyüş yap bari hani 1 le çarpılandan![]()
Sağol canım öyle oldu gerçekten.geçmiş olsun eftalbaya kötü olmuşsunuz nazara gelmişsiniz
okulunuz hayırlı olsun, uzuuunnnn bir dönem sizi bekliyor
![]()
Hadi bakalım cumaya başlasın maraton seninle :)Hadi inşaallah
4. Sınıf erken ama evde sen gelene kadar başıboş kalacaklarsa yani ilgilenecek kimse yoksa baska yoluda yok sanırım
Fiyatina gelince maalesef pahalı ama sanırım piyasası böyle istersen biraz daha soruştur
Haberler felaket ama cumaya görüşelim başlayalım hem spor hem diyet
Çocuklarına ve sana geçmiş.olsun ayrıca bayramda bile kilo almadığın için tebrikler
Gözün aydın :)Kizlarrrr regli oldum tey tey tey![]()
![]()
Amin canım. Sizin de kreş hayırlı olsun guzel geçer inşallah ilk gününüzayyyy ne güzel heyecanlar darısı başımıza bizde yarın başlıyacağız kreşe ben çook heyecanlıyımmmmmm![]()
Uyy geçtiğimiz cuma tartıldım ondan öncekinde tartılmadım ya kaptanım unuttun mu . Hani bayram cuması +200 çıkmıştım da ohh buna şükür demiştim yacanım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş
Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır
sana haftalık 500 gr yeter
spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu
Bak bi sopalık dahao 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem
Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere
Ama bence erken .
Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .
Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup
Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlaraaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı
hani cuma tartılmamıştın sen
yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ...
ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler
300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr![]()
Ne güzel ya senin tatilde uzundu tabi sonrasında normal rutine dönmek can sıkıyor ama bugün sürünerek işe geldim mesela
bende şu hali özlemişim .... bi kalkıyorum çamaşır asıyorum , iki oturuyorum .. bi kalkıyorum ocağa yemek koyuyorum ...üç oturuyorum![]()
Hiç deme bende geçen çarşamba çıktım beş günlük mapustanHoş buldum canımbir ban var bandan içerü
![]()
Alıştım artık ben :) polemiğime giriyorum banımı yiyorumHiç deme bende geçen çarşamba çıktım beş günlük mapustan![]()