Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Önce artıyı temizleyip sonra üstüne 300-500 koyarsam zaten rekorluğum :deli:

Şu artının adını koymak için Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :işsiz::cool::sinirli: (korumada nil) :) parantez içinde belirteyim de , kimse kaptan artılara ne kadan da minnoş yaklaşıyor demesin :KK71:

Ben bu korumanın formülünü harbiden buldum bence .. gayett yedim ... gayett dengeledim .. derken bi 400 gr geldi ... o yemeye o artı makuldur ... onu da vermek için uğraşmama kararı aldım ... ne zaman 56 üzeri görürüm o zaman acil eylem paketi devreye sokarım .. daha 1. 5 kilo var :deli:

FB_IMG_1504611006788.webp

Aus beni banlamazsin dimi
:deli:

Şu artının adını koymak için Cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :işsiz::cool::sinirli: (korumada nil) :) parantez içinde belirteyim de , kimse kaptan artılara ne kadan da minnoş yaklaşıyor demesin :KK71:
Evet koruma da Nil olarak artılar pek bir şirin geliyor göze :deli:Kaptanım seviliyorsun çokta özlendin :KK15:Bugün işlerimi toparladım sayılır yoksa muhabbetinizi kaçırmak istemezdim:KK200:

Evet koruma da Nil olarak artılar pek bir şirin geliyor göze :deli:Kaptanım seviliyorsun çokta özlendin :KK15:Bugün işlerimi toparladım sayılır yoksa muhabbetinizi kaçırmak istemezdim:KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

bende şu hali özlemişim .... bi kalkıyorum çamaşır asıyorum , iki oturuyorum .. bi kalkıyorum ocağa yemek koyuyorum ...üç oturuyorum :KK70:

Tamam canım , ben ekliyorum ...

@Kajupi ... B Began spor yarış listesine giriyor musunuz ?

@masumm spora başlıyorsunuz değil mi ??

@kelebekolacam canım sen diyete başlıyorsun onu biliyorum daaaa :) spor olacak mı ?

@ErSeSi senin de sesin çıkmadı :KK43: bayram sonu dönerim diyordun ? geri geleceksen ona göre düzenleyeceğim spor listesini ... adınız yine duracak , çıkıyorum ben demiyen kimseyen çıkarmıyorum da ... şu an yapmıyor olanların kişi sayısını dengelemem lazım takımlarda .

@_SARAYCA_ arada yürüyüş mürüyüş yap bari hani 1 le çarpılandan :rolleyes:
yok ben girmiyorum.

geçmiş olsun eftal:KK60:baya kötü olmuşsunuz nazara gelmişsiniz :KK43:
okulunuz hayırlı olsun:KK9:, uzuuunnnn bir dönem sizi bekliyor:işsiz:
Sağol canım öyle oldu gerçekten.
Aminnnnnnnnnnn evet çok uzun bir süreç :)
Hadi inşaallah

4. Sınıf erken ama evde sen gelene kadar başıboş kalacaklarsa yani ilgilenecek kimse yoksa baska yoluda yok sanırım
Fiyatina gelince maalesef pahalı ama sanırım piyasası böyle istersen biraz daha soruştur

Haberler felaket ama cumaya görüşelim başlayalım hem spor hem diyet
Çocuklarına ve sana geçmiş.olsun ayrıca bayramda bile kilo almadığın için tebrikler
Hadi bakalım cumaya başlasın maraton seninle :)
Kizlarrrr regli oldum tey tey tey:halay::halay: :KK73::KK73::KK9:
Gözün aydın :)
ayyyy ne güzel heyecanlar darısı başımıza bizde yarın başlıyacağız kreşe ben çook heyecanlıyımmmmmm :KK71::KK71:
Amin canım. Sizin de kreş hayırlı olsun guzel geçer inşallah ilk gününüz
canım nevonun rezervasyonu Eylül'de okul açılınca .... o zamana kadar 80 olup gelecekmiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sopa var sana sopa .... sen 1.5 kilo 3 günde hayırdır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sana haftalık 500 gr yeter :süslü::süslü::süslü:

spor listesi kimse yüzünden etkilenmez çünkü her iki takımda 0 point dolu :cool:

Bak bi sopalık daha :rolleyes: o 1.5 kilo .... 1.5 kilo verebilecekler için .... siz 300-500 idare edin annem :confused:

Fiyat pahalı ama piyasası bu .
4. sınıf için bizim öğretmen ideal zaman demişti .... daha 2 de 3 de etüt yok mu diye soran annelere :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ama bence erken .

Tabii senin durumunda , sadece nerede ne yaptıklarını bilmek açısından uygun ama bunun için 900 çok işte .

Vaaaay lily hanımlar gelmişler hemi de yürüyüş kankisi bulup :KK71:

Yahu bayram boyu menüler iyiydi ...şimdi nerden çıktı bu kopmuştumlar :sinirli: aaaaa içime fenalıklar bir bir geliyor salı salı :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes:

hani cuma tartılmamıştın sen :63::63::63::63:

yok canım çıkarmam zaten ... sen güzelce başla yürüyüşe leslie ye ... :KK68:

ohhhh ohhhhh cumaya kadar insin şişler gelsin ucundan 68 ler :KK71:

300 puanın her bir teri .... 300 gr dan gitmiş olsun bugün toplam 900 gr :KK6::KK6::KK6:
Uyy geçtiğimiz cuma tartıldım ondan öncekinde tartılmadım ya kaptanım unuttun mu . Hani bayram cuması +200 çıkmıştım da ohh buna şükür demiştim ya:KK53:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

bende şu hali özlemişim .... bi kalkıyorum çamaşır asıyorum , iki oturuyorum .. bi kalkıyorum ocağa yemek koyuyorum ...üç oturuyorum :KK70:
Ne güzel ya senin tatilde uzundu tabi sonrasında normal rutine dönmek can sıkıyor ama bugün sürünerek işe geldim mesela :deli:dün 6 tane filim izledim evde hiç kalkmadım yemek yemek dışında :KK70:bir de pilates yaptım topumla:KK53:

Back
X