Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne demiş Marie Antoinette ;

ADIM ATAMIYORSAN , İP ATLA :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kuzuuuuu sabret yahuuuu .... zorlama .
Hele ki ayağını zorlayan bi şey göreyim o sporda :sinirli:

Kiraz dalı yaparım onu da :KK53:

çok güzel fatma .
Artın yoktur umarım çok .
Bu menülerle devam et 99 çok yakında çünkü
Sen o kızılcık sopasını kiraz dalına cevirirsin :KK17:inanırım:KK70:

sabah 07.00
7 zeytin 1 taze incir

ara 09.30
20 kuruyemiş (fındık,fıstık, kaju, badem)

öğlen 13.00
kazan kebabı (patlıcan-ekmeksiz köfte)
ev yoğurdu
1 dilim siyez ekmeği (kuru domatesli zeytinli)

ara 15.00
1 küçük parça % 80 bitter çikolata
sade Türk kahvesi

akşam 19.10
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
bir tabak ali nazik
salata

ara 20.00
1 parça peynir
1 avuç kuruyemiş (fındık,fıstık, kaju, badem)
2 küçük parça % 80 bitter çikolata

yatana kadar 2,5 lt su

kızlar bugün çok yoğundum. nefes almadım desem yalan olmaz. sabah incir kürümü iyiki yemişim kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı. ancak o kuruyemişleri ağzıma attım. ama tabi güne yansıdı. öğlen de hızlı hızlı yedim. akşam yemeği iyiydi ama maalesef o ara fazla kaçtı biliyorumo_O

Son düzenleme:
Ayyyyy cok yogun bi ogleden sonra gecirdim... servis geldi beyni gitmis makinamin parca sipariş verilecekmis cumartesi gunune kadar gelip yapacaklarmis....320 tl bayilacagiz..

Kızımın okuluna gittim evraklari verdik yarin başlıyor...bi kac bisey lazimdi carsiya gittik onlari aldim...eve gel kizimi doyur parka götürdük yeni dus aldim koltuga sızdım menu geliyorrr :))

Merhabalaaâr. Okudum herkescikler iyi gibiymis. Ben de evdekilerle takıştım. Babamın tansiyonu fena bu ara. Hiç bu isteme konularına giremedim. Inadına açtı. Şart koydu ya atanacaksin ya yüksek lisans diye. Yoruluyorum yeminle... hasta olunca sesim de çıkmıyor. Feylesof tarafı sıkıştırıyor bi yandan. Onlara ne diyim nası yapayım hiç bilmiyorum.
Bu halimizle de yarın tatile gidiyoruz. Geçen sene atarlanıp 1 gecede sivasa gelme kararı vermiştim. Sonra aylarca sıkıntı oldu aramızda. Gene ergen tiplerine sokacaklar beni :ıslık:
Aklımdayken...
Nare83 Nare83 bu ara çok stresli bir dönemden geçtin hala da devam eden sıkıntıların var sanırım. İlaç kullanmasan keşke. Normal bir süreç çünki. Diyete ve çocukların derslerine adapte olmak kafanı meşgul edebilir.

ya kızlar çok özür dilerim hep sorun ile geliyorum son zamanlarda , öyle moktan şeyler takıyorum ki kafama ... misal örnek vereyim şuan şunun için kendimi yiyorum

benim bi arkadaşım vardi 10 ay önce bi anlaşmazlık yaşadık ipleri kopardık ama hiç aklımdan çıkmadi sevdiğim değer verdiğim bir insandı

beni bütün sosyal medyadan , wc. sap ta engelledi ve mal ben bu arkadaşıma iki gündür mesaj attım ve tik cevap yok benim sirket hattım var o numaradan attım mesajı okuyor ama tık yok ve bu beni cidden üzdü yaaa insanlar kimlerden vazgeçiyor Banu manyakmisin diyorum

eşini, çocuğunu, anne babasını unutanlar var , arkadaş bu ya altı üstü 6 yıl geçirdiğin bir insan diyorum ama yokk, zihinde hep onunla konuşuyorum ay ne malım ya bunu bana bi başkası anlatsa bi tarafımca gülerim yeminle

ama hazmedemiyorum insanların
bu hareketlerini , insan bi cümle yazar ya tık yok okuyor yazmıyor, gurursuz muyum hayır, ama değer veriyorum işte aptalca manalar yüklüyorum insanlara :(

Merhabalaaâr. Okudum herkescikler iyi gibiymis. Ben de evdekilerle takıştım. Babamın tansiyonu fena bu ara. Hiç bu isteme konularına giremedim. Inadına açtı. Şart koydu ya atanacaksin ya yüksek lisans diye. Yoruluyorum yeminle... hasta olunca sesim de çıkmıyor. Feylesof tarafı sıkıştırıyor bi yandan. Onlara ne diyim nası yapayım hiç bilmiyorum.
Bu halimizle de yarın tatile gidiyoruz. Geçen sene atarlanıp 1 gecede sivasa gelme kararı vermiştim. Sonra aylarca sıkıntı oldu aramızda. Gene ergen tiplerine sokacaklar beni :ıslık:
Aklımdayken...
Nare83 Nare83 bu ara çok stresli bir dönemden geçtin hala da devam eden sıkıntıların var sanırım. İlaç kullanmasan keşke. Normal bir süreç çünki. Diyete ve çocukların derslerine adapte olmak kafanı meşgul edebilir.

tatlım ya usulünce babacığını ikna edeceksin ya da feylesofa durumu uygun bir dille anlatacaksın. yapacak bişi yok:KK24: hiç kasma kendini bence:KK60:

sabah 07.00
7 zeytin 1 taze incir

ara 09.30
20 kuruyemiş (fındık,fıstık, kaju, badem)

öğlen 13.00
kazan kebabı (patlıcan-ekmeksiz köfte)
ev yoğurdu
1 dilim siyez ekmeği (kuru domatesli zeytinli)

ara 15.00
1 küçük parça % 80 bitter çikolata
sade Türk kahvesi

akşam 19.10
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
bir tabak ali nazik
salata

ara 20.00
1 parça peynir
1 avuç kuruyemiş (fındık,fıstık, kaju, badem)
2 küçük parça % 80 bitter çikolata

yatana kadar 2,5 lt su
Çok çok olmuş menün cidden.
Feylesof durumdan haberdar. Kasma kendini bekleriz diyor da ben cinleniyorum işte

ya kızlar çok özür dilerim hep sorun ile geliyorum son zamanlarda , öyle moktan şeyler takıyorum ki kafama ... misal örnek vereyim şuan şunun için kendimi yiyorum
benim bi arkadaşım vardi 10 ay önce bi anlaşmazlık yaşadık ipleri kopardık ama hiç aklımdan çıkmadi sevdiğim değer verdiğim bir insandı
beni bütün sosyal medyadan , wc. sap ta engelledi ve mal ben bu arkadaşıma iki gündür mesaj attım ve tik cevap yok benim sirket hattım var o numaradan attım mesajı okuyor ama tık yok ve bu beni cidden üzdü yaaa insanlar kimlerden vazgeçiyor Banu manyakmisin diyorum

eşini, çocuğunu, anne babasını unutanlar var , arkadaş bu ya altı üstü 6 yıl geçirdiğin bir insan diyorum ama yokk, zihinde hep onunla konuşuyorum ay ne malım ya bunu bana bi başkası anlatsa bi tarafımca gülerim yeminle

ama hazmedemiyorum insanların
bu hareketlerini , insan bi cümle yazar ya tık yok okuyor yazmıyor, gurursuz muyum hayır, ama değer veriyorum işte aptalca manalar yüklüyorum insanlara :KK43:

bence bir daha yazma canım. hak etmiyor çünkü. sana değer vermeyene sen de değer verme.

Çok çok olmuş menün cidden.
Feylesof durumdan haberdar. Kasma kendini bekleriz diyor da ben cinleniyorum işte
Canim ben durumunu bilmiyorum nedir ne degildir ama baban atan veya y. Lisansa basla once dediginden yola cikarak ailenin sozunu dinle derim. Cunku onlarin hayat deneyimleri var ve neyin ne ile sonuclanacagini tahmin ederler. Bu benim nacizane fikrim tabiki ailene sinirlenme onlar cocuklarinin mutlulugunu iyiligini isterler. Ve atanip evlnmen yani ayaklari yere basan is sahibi olan bi kadin olarak evlenmen seni guclu kilar bence. Herkes boyle bir sorun yasayacak diyemem tabiki ama hayatin ne getirecegi belli olmaz.

Back
X