Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu Ugur Kosar dan cok huylaniyorum sevmiyorum yani..zaten birseyler cikti sonrasinda hakkinda gecen sene eşi biseyler soyledi iyice sevmez oldum :)) benim nacizane tavsiyem Cemalnur Sargut'un nefes yayinlari sayfasindaki tasavvuf ve mesnevi sohbetlerini dinlemeniz ..
En kısa zamanda bi dinleyeyim canim....

Masumm gecen migrosa gittim yürürken arkama baktim bi kadin ayni sen..Allahim ben nerden taniyorum bu kadini diye dusunuyorum dedim Banu..sanki Antalyada yasiyomussun gibi..gelmedin di mi kiz buralara..

Yok cnm hiç gelmedim, çok isterdim seninle karşılaşmayı

Canım iyi hissetmek diye bir kitap var bu tarz düşünce bunalimlarindan kurtulmak için o kadar güzel yöntemler öneriyor ki ben çok seviyorum edinebilirsen faydası olacağını düşünüyorum canım naçizane

butun fikirlere açığım cnm teşekkürler

Kizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin

Geçmiş olsun ne olduk?

İyi akşamlar kızlar
Çoook uykum var sabah erken kalktım ya güya
Menümü yazayım canlar

Sabah 7.30
Soğan kürü
8.30
Tereyağlı 2 yumurta
Biraz tel kaşar
5 zeytin
Yarım domates

Akşam 18.00
Soğan kürü
18.30
Yarım kase merc. Çorbası
Kavurma
Bool salata

Su 2.5 lt den fazladr

@Ausencia cım spor listesi için henüz kendimi hazır hissetmiyorum. Ufukta regl durumu var onu bi atlatayım da sonrasına bakarız

Son düzenleme:
Enfeksiyon aslinda antibiyotik aliyor yuksek doz damardan ama morarmış hastaneye yatacak annemlerde.yanina gidiyor cocuklar evde
Ece çok geçmiş olsun.
Rabbim Ya Şafi adıyla Şifa versin en hızlı şekilde...
Bol bol Ya Şafi okuyalım hemen :dua: :dua:

Herkese selam ben ve basenlerim geldik :KK3:

Bayramda köy telaşı sonra valiz telaşı derken okusam da bazen yazianlri ne yazıkki giremedim. Sonra da malum görev yerime geldim. Aman ne gelmek geldiğimden beri avuç ici kadar yerin tadilatı bitmedi. Geceleri buz gibi kalorifer isitmiyor. Daha tadilat bitmedi bir yandan seminerler of of. Yemek düzeni uçtu tabii :KK61: ben göbeği bıraktım siz beni birakman Ausencia Ausencia ve tüm takım :KK53:

Bayramda köy telaşı sonra valiz telaşı derken okusam da bazen yazianlri ne yazıkki giremedim. Sonra da malum görev yerime geldim. Aman ne gelmek geldiğimden beri avuç ici kadar yerin tadilatı bitmedi. Geceleri buz gibi kalorifer isitmiyor. Daha tadilat bitmedi bir yandan seminerler of of. Yemek düzeni uçtu tabii :KK61: ben göbeği bıraktım siz beni birakman Ausencia Ausencia ve tüm takım :KK53:
Son Gelenler İLK giderler unutma ve bırakma kendini..
Hemen toparlanmaya bakk.
İşlerin yoluna girsin hele bii.

Ahahahaa:KK70: caytabagim sen benim olculerim ve beni gor asil:KK23: bugun yazdim. Isin zor insallah okul acilana kadar biter tadilat. Elekrikli isiticin da yok sanirim sıkı giyin hasta olma. Limonlu yesillik ye , kaptandan sopayi yeme. Bu bir 7. Takim atasozudur:KK70: Ausencia Ausencia

Back
X