Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir ece noldu??cok gecmis olsun..Kizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Aaaaa kelebeğime cook gecmis olsun dualarim onunla.... ne diyor drlar ?? Niye boyle olmuş ki ??Kizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
En kısa zamanda bi dinleyeyim canim....Ben bu Ugur Kosar dan cok huylaniyorum sevmiyorum yani..zaten birseyler cikti sonrasinda hakkinda gecen sene eşi biseyler soyledi iyice sevmez oldum :)) benim nacizane tavsiyem Cemalnur Sargut'un nefes yayinlari sayfasindaki tasavvuf ve mesnevi sohbetlerini dinlemeniz ..
Of ya çok geçmiş olsun Allah şifasını göndersin tez zmanda. Bizi de haberdar et yine olur muKizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Masumm gecen migrosa gittim yürürken arkama baktim bi kadin ayni sen..Allahim ben nerden taniyorum bu kadini diye dusunuyorum dedim Banu..sanki Antalyada yasiyomussun gibi..gelmedin di mi kiz buralara..
Canım iyi hissetmek diye bir kitap var bu tarz düşünce bunalimlarindan kurtulmak için o kadar güzel yöntemler öneriyor ki ben çok seviyorum edinebilirsen faydası olacağını düşünüyorum canım naçizane
Kizlar kardeşimin ayağı kötü hastaneye yatacak çok dua edin
Hayirdir ece noldu??cok gecmis olsun..
Enfeksiyon aslinda antibiyotik aliyor yuksek doz damardan ama morarmış hastaneye yatacak annemlerde.yanina gidiyor cocuklar evdeAaaaa kelebeğime cook gecmis olsun dualarim onunla.... ne diyor drlar ?? Niye boyle olmuş ki ??
Coook gecmis olsun Rabbim sifa versin....Enfeksiyon aslinda antibiyotik aliyor yuksek doz damardan ama morarmış hastaneye yatacak annemlerde.yanina gidiyor cocuklar evde
Enfeksiyon aslinda antibiyotik aliyor yuksek doz damardan ama morarmış hastaneye yatacak annemlerde.yanina gidiyor cocuklar evde
Ece çok geçmiş olsun.Enfeksiyon aslinda antibiyotik aliyor yuksek doz damardan ama morarmış hastaneye yatacak annemlerde.yanina gidiyor cocuklar evde
Coook gecmis olsun Rabbim sifa versin....
Çok geçmiş olsun ece ,
ecemavi tekrar gecmis olsun hastaneye yatmasi daha iyi ev ortaminda zor.
Kuzenim 20 gun yatti ins boyle uzun olmaz kucuk cocuklar var ufff![]()
Of ya çok geçmiş olsun Allah şifasını göndersin tez zmanda. Bizi de haberdar et yine olur mu
Amin annemler sabah yolcu cocuklar icin iki küçüklerim biraz büyük olsaydı atlar giderdimEce çok geçmiş olsun.
Rabbim Ya Şafi adıyla Şifa versin en hızlı şekilde...
Bol bol Ya Şafi okuyalım hemen![]()
![]()
Amin annemler sabah yolcu cocuklar icin iki küçüklerim biraz büyük olsaydı atlar giderdim
Son Gelenler İLK giderler unutma ve bırakma kendini..Herkese selam ben ve basenlerim geldik
Bayramda köy telaşı sonra valiz telaşı derken okusam da bazen yazianlri ne yazıkki giremedim. Sonra da malum görev yerime geldim. Aman ne gelmek geldiğimden beri avuç ici kadar yerin tadilatı bitmedi. Geceleri buz gibi kalorifer isitmiyor. Daha tadilat bitmedi bir yandan seminerler of of. Yemek düzeni uçtu tabiiben göbeği bıraktım siz beni birakman
Ausencia ve tüm takım
![]()
AhahahaaHerkese selam ben ve basenlerim geldik
Bayramda köy telaşı sonra valiz telaşı derken okusam da bazen yazianlri ne yazıkki giremedim. Sonra da malum görev yerime geldim. Aman ne gelmek geldiğimden beri avuç ici kadar yerin tadilatı bitmedi. Geceleri buz gibi kalorifer isitmiyor. Daha tadilat bitmedi bir yandan seminerler of of. Yemek düzeni uçtu tabiiben göbeği bıraktım siz beni birakman
Ausencia ve tüm takım
![]()