- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Neyin var diye merak edio mesajlarina baktim..olmuş bitmisin ardina düşme masumum bak üzülen sen oldun..cok mu degerli bu insan senin için sanmam..eger gecmise cok takilirsak önümüzdeki engelleri görmez tokezleriz ruhende böyle..ya kızlar çok özür dilerim hep sorun ile geliyorum son zamanlarda , öyle moktan şeyler takıyorum ki kafama ... misal örnek vereyim şuan şunun için kendimi yiyorum
benim bi arkadaşım vardi 10 ay önce bi anlaşmazlık yaşadık ipleri kopardık ama hiç aklımdan çıkmadi sevdiğim değer verdiğim bir insandı
beni bütün sosyal medyadan , wc. sap ta engelledi ve mal ben bu arkadaşıma iki gündür mesaj attım ve tik cevap yok benim sirket hattım var o numaradan attım mesajı okuyor ama tık yok ve bu beni cidden üzdü yaaa insanlar kimlerden vazgeçiyor Banu manyakmisin diyorum
eşini, çocuğunu, anne babasını unutanlar var , arkadaş bu ya altı üstü 6 yıl geçirdiğin bir insan diyorum ama yokk, zihinde hep onunla konuşuyorum ay ne malım ya bunu bana bi başkası anlatsa bi tarafımca gülerim yeminle
ama hazmedemiyorum insanların
bu hareketlerini , insan bi cümle yazar ya tık yok okuyor yazmıyor, gurursuz muyum hayır, ama değer veriyorum işte aptalca manalar yüklüyorum insanlara![]()
Bende sana kendimden ornek vereyim 1 tane..ilkokul orta lisede sira arkadasim universiteye gidince eve gelip ana babamla hasret giderip onun yanina kosardim hatta annem siz ayrilamazsiniz ölünce yanyana gomsunler sizi derdi..düşün dosttan ote kardes..annemi kaybettim beni birkez aradi aylar sonra arayip aradim ulasamadim dedi ki telefonumu kapatma huyum yoktur mecburiyet disinda yalan soyledi anlayacagin. Bunlari soyledigi tlf gorusmemiz son oldu..hayatimdan sildim..sonra faceden istek gondermus kabul ettim foto begeniyor ablami kaybedince yazmis falan..tinnnn..o donemde hayatimda olmaliymis o kadar..sende lutfen su arkadasini artik aklindan hayatindan tamamen cikart lutfenn.