Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya kızlar çok özür dilerim hep sorun ile geliyorum son zamanlarda , öyle moktan şeyler takıyorum ki kafama ... misal örnek vereyim şuan şunun için kendimi yiyorum

benim bi arkadaşım vardi 10 ay önce bi anlaşmazlık yaşadık ipleri kopardık ama hiç aklımdan çıkmadi sevdiğim değer verdiğim bir insandı

beni bütün sosyal medyadan , wc. sap ta engelledi ve mal ben bu arkadaşıma iki gündür mesaj attım ve tik cevap yok benim sirket hattım var o numaradan attım mesajı okuyor ama tık yok ve bu beni cidden üzdü yaaa insanlar kimlerden vazgeçiyor Banu manyakmisin diyorum

eşini, çocuğunu, anne babasını unutanlar var , arkadaş bu ya altı üstü 6 yıl geçirdiğin bir insan diyorum ama yokk, zihinde hep onunla konuşuyorum ay ne malım ya bunu bana bi başkası anlatsa bi tarafımca gülerim yeminle

ama hazmedemiyorum insanların
bu hareketlerini , insan bi cümle yazar ya tık yok okuyor yazmıyor, gurursuz muyum hayır, ama değer veriyorum işte aptalca manalar yüklüyorum insanlara :KK43:
Neyin var diye merak edio mesajlarina baktim..olmuş bitmisin ardina düşme masumum bak üzülen sen oldun..cok mu degerli bu insan senin için sanmam..eger gecmise cok takilirsak önümüzdeki engelleri görmez tokezleriz ruhende böyle..

Bende sana kendimden ornek vereyim 1 tane..ilkokul orta lisede sira arkadasim universiteye gidince eve gelip ana babamla hasret giderip onun yanina kosardim hatta annem siz ayrilamazsiniz ölünce yanyana gomsunler sizi derdi..düşün dosttan ote kardes..annemi kaybettim beni birkez aradi aylar sonra arayip aradim ulasamadim dedi ki telefonumu kapatma huyum yoktur mecburiyet disinda yalan soyledi anlayacagin. Bunlari soyledigi tlf gorusmemiz son oldu..hayatimdan sildim..sonra faceden istek gondermus kabul ettim foto begeniyor ablami kaybedince yazmis falan..tinnnn..o donemde hayatimda olmaliymis o kadar..sende lutfen su arkadasini artik aklindan hayatindan tamamen cikart lutfenn.

Hayrına bana yeşillik gönderin de otlanam ecük :deli:

Sen zopayi yemissin ellam bana öyle gibi geldi :KK48:

Isiticim yok canım kalorifere de baktircam yarın. Senin ölçüleri göremedim de benimki gibiyse yandin nasıl eriycek bunlar :KK53:
Canim sen karsta mi agrida mi gorev yapiyon?? 6 yil igdirda kaldim bu donemde isiticiya gerek olmaz merak ettim ??? Ayrica dogudaysan ki üşüdüğüne göre dogudasin gezen tavuk cok çabuk bulursun ben igdirdayken gezen tavuğu gözünün onunde kesip temizleyip parcalayip veriyorlardi ama zor pisiyordu....

Günaydınlar herkese:KK200:

Gece gelemedim tahmin ettiğim gibi ...

Hem basketbol hem futbol maçı vardı , bi ona bi geçiş yaptık

Bi de satranç turnavası patlattık yusufun isteği üzerine ... artık 12 de odasından monopoly alıp .... hadi bi oyuna ne dersiniz diyince :rolleyes: yürüüü yatağa diyip onunla uyumuşum . 1 saat sonra kalktım yanından ... bi bölümde dizi izledik ... oldu yatma saati 3:confused:

Bi geçmişe dönüp geleyim ... kahvemi alıp :KK36:

Yuruyus yetmedi biraz zorlayarak kardiyo yaptim deli ter attiriyor.

Bogazima tulbent sardim terledikce usudu kotu olmasin iyice diye. Geberdim demek anca tarif ediyor hele yumruklarda baya zorlaniyorum elim titriyo sonra.

Yuruyusten sonra ilk kalktigimdan tam 1 kilo eksik cikiyorum. Kardiyodan sonrada bi 400 gr daha eksi cikiyorum.

Ödemler icinde kalmis fücudum ödem mi atıyor yoksa terle su kaybimi?
Yoksa terlemekle odem atilmasi ayni kapiyami cikiyür.

Iste bunlar hep merak Ausencia Ausencia beni aydinlatirmisin?

Ha birde videonun yada videolarin son dk ları stretching oluyor ya onlarda sayiliyor dimi sporun icinde?

Günaydınlar herkese:KK200:

Gece gelemedim tahmin ettiğim gibi ...

Hem basketbol hem futbol maçı vardı , bi ona bi geçiş yaptık

Bi de satranç turnavası patlattık yusufun isteği üzerine ... artık 12 de odasından monopoly alıp .... hadi bi oyuna ne dersiniz diyince :rolleyes: yürüüü yatağa diyip onunla uyumuşum . 1 saat sonra kalktım yanından ... bi bölümde dizi izledik ... oldu yatma saati 3:confused:

Bi geçmişe dönüp geleyim ... kahvemi alıp :KK36:

Çayı ictim...
Arabada yeşil çayım ve benn
TMPDOODLE1504678202402.webp

Hayırlı sabahlar 7.takım

Yazdıklarınızı okudum
ada81 ada81 suspushanimcim suspushanimcim Nefs Nefs

Sizin dediklerinizi uygulayabilmem için benim eşimin hayatımda olmaması lazım. İnsanın can yoldaşıya bütün sıkıntıların sebebi, nasıl dediklerinizi uygulayabilir. Değişmeyen sürekli kendini aklayan bir adam. Susup cevap vermediğim de oldu umursamaz göründüğüm de oldu. Savaştığım vazgeçtiğim de oldu.
Hayatımdan çıkarmayı çok düşündüm, hem imkanlar el vermedi hem çocuklar engel oldu.
Uğur koşar vs duydum onları, bende de farklı yazarların çok güzel kitapları var Feridun Özdemir, Sait Çamlıca gibi. Benim oluyor olmam bir yere kadar huzur veriyor mesele bunları eşimin okuması kendini düzeltmesi. Psikolog psikiyatristlerin söylediği meşhur bir söz var "bize gerçek hastalar gelmiyor, onların hasta ettikleri geliyor " diye.
Kv görümce şu bu evet bana hayatımın kazığını attılar, annem ablam neyse öyleydi onlar bana. Çok zor hazmettim, hatta edemedim tam anlamıyla. Ama onlar dediğiniz gibi benim izin verdiğim kadar hayatımdalar artık. Ama eşim hep benimle benim içimde yanımda...
@Ausencia biliyor eşimle sıkıntıları dertleştim onunla. Basit şeyler değil...

Ha bu da benim imtihanım, mesele bunu geçmekte.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ben yönetmene göre ayırırım film izlemeyi genelde .
ben twd yi güncel takipteyim yeni sezon bekliyorum dört gözle .

Ben bir site var oradan en yüksek puan ve güzel yorum alanları ayırdım yalnız dün baktım 20-30 değilmiş en az 50-60 film var daha da bakıyorum genelde 100 üzerinden 80 ve üzeri alanları izlerim:KK70:

Back
X