- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Offff sıkıldim esimin dairesinde oturuyorum kizi okula biraktik olaki aglarsa gidip alalim diye ama sıkıldim yaaa
ay aglamaz o cadı yaaa, çık gez ada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offff sıkıldim esimin dairesinde oturuyorum kizi okula biraktik olaki aglarsa gidip alalim diye ama sıkıldim yaaa
Huy yapacak olaydı simdiye yapardı rahat ol benim buyuk ilk kresa başladığında sen git anne ben sonra gelirim bekleme demisti dedimya kızlar daha sosyalOffff sıkıldim esimin dairesinde oturuyorum kizi okula biraktik olaki aglarsa gidip alalim diye ama sıkıldim yaaa
Esim otur ha otur diyor avm yakın aslinda gidebilirdim.... yok aglamaz cocuk bizden bıkmış belliiiay aglamaz o cadı yaaa, çık gez ada
Evet ablamla konustum oda oyle dedi merak etme daha hic aglmaz dedi o ilk asamaydi dedi..Huy yapacak olaydı simdiye yapardı rahat ol benim buyuk ilk kresa başladığında sen git anne ben sonra gelirim bekleme demisti dedimya kızlar daha sosyal
TutmasaydınNevreste abla osuruk üzerine güzelleme yazmissin
Okuyunca osurasim geldiiiii![]()
Nil kaptanın babasıyla arası limoni bağırsaklardan rahatsız dr gidecek hemen demi kaptan
Müziğini beğeniyorum evet dikkatimi çekmişti kişiler de çok dikkatimi çekiyor eşim izlemiş askerdeyken bir kaç sezon sonra kalmış ben baştan izleyeceğim bakalım biter çabuk herhaldenehirnil111 geym of tırons 3.sezonda kaldim fakitsizlikten.
Ve evet sapıkça bir dizi. Ilk bastan bunun neyünü izlim diyosun öyle dökenek kıyafetler mekanlar falan.
Ama gercekciligi cekiyor insani.
Muzigide efsanedir :))
Aa bilmiyordum babası burada değil miydi ne zamandır neden limoni oldu ki![]()
Ausencia bizim müdüründe bağırsakları 1-2 gündür rahatsızmış acaba kurbandan çıktık et falan mı yedin seninde öyle oldu
![]()
Babana çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....sağolun arkadaşlar şimdi haber aldım çıkmış babam eve gidiyorlarmış. İyiymiş şükür.
Ben baktım zor cıkttımBen geldimmm![]()
![]()
Halamm geldiii heyy heyy teyy teyy![]()
Geçmişe bakayım bii ne kaynattiniz
Canım senin annede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Ayyy ne cok kaynatnissiniz okuyacam diye ugrasiyorum iki saattir
Yok canim okul vurgunu buNefs anladi halimi
Iste simdi oldu. Cocukla gidince yoruyormus anladim. Yavrum da hasta oldu bugun gittik geri donduk. Atesi var yatiyor. Babamiz da hasta. Babamizin telefonu kapanmisti imei calinmis onu yaptirdik arabasi bozuldu, kapisi falan kilitlendi yol yardim zar zor acti zarar da vermisler arabaya tabi, bugun yine calismadi benimkinden akuyu bagladik ise gitti akuyu degistirdi, evde tv calismiyor bi yandan, anten bozulmus, simdi bi de cocuk hastalandi. Korkuyorum su an basima her an bisey gelebilir.
Aman kaptanim ihmal etme . Insan iyi hissedince unutuyor kotu gunleri , geri gelmez zannediyor. Canim annem gecen yil boyle kanamadan sikayetciydi zorla doktora gonderdik1 yili gecti kanser tedavisi, hala da suruyor. O kadar zor ki onun icin ve bizim icin. Aci cekmesine dayanamiyorum. Insallah senin basina boyle bisey gelmez. Allah kimseye dosta dusmana vermesin. Kafam yerinde degil bir senedir . Sagligi ertelememek gerek. Ama en cok degerini bilmedigimiz sey de o malesef. Umarim kolaylikla atlatirsin. Cok gecmis olsun. Seni sevgimizle ve verdigimiz kilolarla iyilestiricez merak etme
![]()
Teşekkür ederim canım
ecemavi eksik anlatmasana :)) kp ile tatilde sorun oldu apar topar dondu diye biliyoruz.
Bagirsak konusuda aus zaten evvelinde ulseratif kolit gecirmis 2 sene. Epeydir yokmus yeniden hortlamis.
Ciddi durumda gecirmis koliti tekrarlamasida ciddi zaten vaktinde tedbir alicak ins.
Baska soru?