Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

La bütün analar aynısınız:-) Deyin hadi buna da anne olunca anlarsın deyin :KK70:

tabii ki de anne olunca anlarsın :KK53:

yahu ben yüzerim ... anama da kızardım girmiyor diye ... ama şimdi düşününce napsın kadıncağız modunda bakabiliyorum olaya ... işte bu bakış açısı için anne olman gerek :KK53::KK53::KK53::KK53:

Tabii ki deeeee hemi deeeee en az :deli::deli:

anaaaaam nettin bi de koştun muuuu :sinirli:

ayağın ne durumda ?

menün sporun şahane de ... özledik be seni :KK200:

şu an üzerindeki kıyafeti de söylerim de .... tırsıp kaçmayın benden :KK53::KK53::KK53::KK53:
Üstümde ne var Aus anlat sana biraz :deli:

Biz fırtınalar tripliyi size kaptırmayacaktık orda hata yaptık :süslü:

ahahahahahh aynısını kendi elcağızlarımla GunesinKizi35 GunesinKizi35 nı fırtınalara yazarken hissetmiştim :deli:

Egzersiz de yapıcam onu da yazarım gece :spor:
Egzersizlere ağırlık vericem artık

yansınnnnnnnnnnnnn geceleeeeeeeeeeeeeeeeeer :halay:

Eee benim şimdi kitap okumam lazım ama burayida bırakmak istemiyorum :mad::mad::mad::mad:
Oyunu birakmayan bebeler gibiyim..
Hadii beni gonderinn :cry::cry::cry:

ahahahhahahahhahh bi beş dakka dahaaaaaaaaaa :KK70:

Tabii ki deeeee hemi deeeee en az :deli::deli:

anaaaaam nettin bi de koştun muuuu :sinirli:

ayağın ne durumda ?

menün sporun şahane de ... özledik be seni :KK200:

şu an üzerindeki kıyafeti de söylerim de .... tırsıp kaçmayın benden :KK53::KK53::KK53::KK53:

:D :D :D
Söylesene harbii ne var?
Ben tirsmam kızları bilmemde :KK53::KK53:

Bi de ben bugün bi 5 dk evden çıktım. Kapıdan girdim anam babam ve Muhammed emin el ele tutuşmuş selena yı çağırıyorlar Bakın şaka yapmıyorum. Valla gördüm bu gözlerimle :skandal:60 yaşında adam odanın ortasında selena selena diye bağırıyor :KK70::confused:

Bi de ben bugün bi 5 dk evden çıktım. Kapıdan girdim anam babam ve Muhammed emin el ele tutuşmuş selena yı çağırıyorlar Bakın şaka yapmıyorum. Valla gördüm bu gözlerimle :skandal:60 yaşında adam odanın ortasında selena selena diye bağırıyor :KK70::confused:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X