- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
BJK ye dönük bi his var içimde ...

Bildinn aus...
Erdin mi aus yoksammm aman Allahım başka bisey mi bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BJK ye dönük bi his var içimde ...
Geldimi![]()
Yeminle delirdiler kafalarına güneş geçti sandımigdedali nasıl bir ev orası yahu ? çoooooooooooh eğlenceli yeminle
daha matruşkadan havanı unutmadan bi de selena
![]()
Ben o an odaya girince dan diye irkildiler bi de geldi sandılar ellamGeldimi![]()
heeee gelmişşşşş gelmişşşşşşşş
iğdeye incik boncuk getirmişte inek içmiş![]()
Bence bu aileden 5 sezonluk sitkom cıkar
![]()
Bu dahada güzel olmuşBen o an odaya girince dan diye irkildiler bi de geldi sandılar ellam![]()
Telif verirlerse neden olmasın. Hatta anam oynar bileBence bu aileden 5 sezonluk sitkom cıkar
![]()
Biraz kitap okumaca sonra uyku iyi geceler kızlar.... hala camasir makinam yapilmadi kafama cok takiyorum cok sinirliyim uzuluyorum((
Yedek parca istediler istanbuldan cumartesi ellerinde olurmus inşallah cumartesi aksama yaparlar yoksa pazartesine kalacak ;((( hergun camasir yikayan birine bu yapilir mi((
Aus bizim eve gelse sinir harbi geçirir. Geçen gün ikisi bir olmuş benden gizli gece yemeği yiyorlar. Neyse ki suyumu yanıma almayı unutmuşum. Uyandım Bi girdim mutfağa aboo. Bi de balkonda yatıyorum ses de gelmez Diye götürüyorlar ne varsa. Sigara içerken mahmut hocaya yakalanan hababam sınıfı gibiydiler. Aus olsa sopayla uçardıBu dahada güzel olmuşBirde ausu cagırsınlar o sopasıyla cıkar ortaya
![]()
Valla cok tatlılarTelif verirlerse neden olmasın. Hatta anam oynar bile![]()
Yok anacim komsumda yook ...canım şöyle rica edeceğin bir komşunda yok ki ...
bizde çok olmuştur , sepeti ile gelip makine bozuldu acil bunlar diyen .
sinirlenme canım ... öyle de böyle de en geç pazartesi olacak işte ... çok gerekli olan varsa bi çitile elinde ...
Dışı sizi içi beni yakar. Böyle suya sabuna dokunmadan minnoş minnoş geciniyoruz bakalım. Kısmet olursa anamı alacam kışa buraya. Siz düşünün artıkValla cok tatlılarne güzel insanların her ruh haline hitap etmesi tek yöne bakması yerine dünyayı gözetlemesi
![]()
Hay Allah üzme kendini çok önemli olanları temizlemeye gönder eşin belki dirumun ciddiyetini anlar :/Yok anacim komsumda yook ...
artik sinirlenip yeni makina al demeye basladimmmm.... canim burasi cook sicak gunde iki kere kiyafet degistiriyoruz cok terliyoruz cook şükür kiza deli gibi kiyafet almisim onu 2 hafta daha goturur de o sepeti oyle kirli gorunce cildiriyorum ben yaz olunca 3 gunde bir pike takimi degistiriyorum onlar birikti degistirmesem olmuyor....
Offfff yaniiii kuru temizlemeyede vermek istemiyorum kizimin kiyafetleri herkesin camasirinini yikandigi makinada yıkanmasın offff ......
Yok canim iste memleket gibisi yok ablama goturu verirdim ablam manasta bizim evimizde orada al gotur yika getir eve as bugun iyice ozledim memleketimiada81 rica edecegin bir komşun yokmu ?
Bunu icin hedefimi uzatabilirim burda olmak içinDışı sizi içi beni yakar. Böyle suya sabuna dokunmadan minnoş minnoş geciniyoruz bakalım. Kısmet olursa anamı alacam kışa buraya. Siz düşünün artık![]()
7. Takımın bi huyu var. Mezun olanı bırakmıyorlarBunu icin hedefimi uzatabilirim burda olmak için![]()