- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
yazayım hemen ...110 point .
kafanda ne varmış ? mis gibi kafa ... ay ne goydunnnn lan gafanaaa geldi aklıma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazayım hemen ...110 point .
kafanda ne varmış ? mis gibi kafa ... ay ne goydunnnn lan gafanaaa geldi aklıma![]()
Halilari cirpacak yer yok mu bacimAyy hafta sonu da çok karışıkarkadaslar İstanbul a taşınıyor, cumartesi akşamı bizde kalacak ve ben cumartesi çalışıyorum ve çok yoğunum
Supurgem yok ev çok pis![]()
bende çok severdim bu ikiliyi
Benim balkonum yokHalilari cirpacak yer yok mu bacim
Heee onu bilemedimBi de sey vardi
Gaffaaasinaaa sık gaffaaaasinaaaaa![]()
Bu yalan dunyada vardi=DHeee onu bilemedim
Ben bide cevat kelleyi çok seviyordum![]()
Ben sopan yerinde kalsın diye uğraşayım sen bahane ara
Stresede sopa cıkarmak cayizmi acabaKizi uyuturken dalmisim biraz kalktim burayi okuyunca cok gerildim ya bekledigim olmazsa diye.
Midemide agrittim aferin bana.
Bir kerede kafaya takmanin suyunu cikarmasam olmazdi zaten.
Grip iyice yerlesiyor vucuduma onun verdigi bir yorgunluk halsizlikte var.
Taktim kulakligi sakinlesmeye calisiyorum.
Persembe gecesinin ruhuna azcik ters olmus olabilirim neydim patliyimmi yazmiyimde :))
keşke gelse de ... onu da yamacımdan ayırmasam
Bende bıktım sürekli çalışan kocadan gece gündüz YOk evde sadece uyuyor bu yaz hiç göremedik neredeyse.çocuklarda özledi.tatil yapmak için son 10 gün kaldı adam hala ne zaman gideceğimizi bilmiyor.nereye kadar böle dayanacam bilmiyorum bıçak kemiğe dayandı.sürekli bağıran bi anne oldum 3 çocuk ve hiç kaçacak yerim yok.bıktım artık iyice.gece 2 ydi büyüklerin uyuduğu..delirttiler.
Kaptaniçem bugün de regl nin ilk yoğun günü ne yaptıysam ödemler gitmiyor bakalım yarına ne olacak.ibre 68 e çakıldı.