Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay fena kaynatmissiniz

yeni oturdum desem... patlıcan biber hallettim 3 kg geldi biber 3 te sonra gelecek bukadar yorucu olmaz

mutfağı temizle, duş al derken yeni oturdum eşimde yeni geldi bi kahve içelim diyince geri çevirenedim .. şuan duble türk kahvesi içiyorum

fırın çalışıyorken hazır kendime köfte attım 7 köfte minik ama , koz biber patlıcan ve yoğurt ile yerim :deli:

Bende bıktım sürekli çalışan kocadan gece gündüz YOk evde sadece uyuyor bu yaz hiç göremedik neredeyse.çocuklarda özledi.tatil yapmak için son 10 gün kaldı adam hala ne zaman gideceğimizi bilmiyor.nereye kadar böle dayanacam bilmiyorum bıçak kemiğe dayandı.sürekli bağıran bi anne oldum 3 çocuk ve hiç kaçacak yerim yok.bıktım artık iyice.gece 2 ydi büyüklerin uyuduğu..delirttiler.

Kaptaniçem bugün de regl nin ilk yoğun günü ne yaptıysam ödemler gitmiyor bakalım yarına ne olacak.ibre 68 e çakıldı.

Efser Efser mezun olunca gidecen mi ki :sinirli::sinirli::sinirli: ona da sopa :KK70:
Ben sopan yerinde kalsın diye uğraşayım sen bahane ara :110:sırf eskimesin cilası solmasın diye :KK70:
Kizi uyuturken dalmisim biraz kalktim burayi okuyunca cok gerildim ya bekledigim olmazsa diye.
Midemide agrittim aferin bana.

Bir kerede kafaya takmanin suyunu cikarmasam olmazdi zaten.

Grip iyice yerlesiyor vucuduma onun verdigi bir yorgunluk halsizlikte var.

Taktim kulakligi sakinlesmeye calisiyorum.

Persembe gecesinin ruhuna azcik ters olmus olabilirim neydim patliyimmi yazmiyimde :))
Stresede sopa cıkarmak cayizmi acaba :KK70:

keşke gelse de ... onu da yamacımdan ayırmasam

Yaa kaptanim sen anaç bı hatunsun maşallah sana

Bende bıktım sürekli çalışan kocadan gece gündüz YOk evde sadece uyuyor bu yaz hiç göremedik neredeyse.çocuklarda özledi.tatil yapmak için son 10 gün kaldı adam hala ne zaman gideceğimizi bilmiyor.nereye kadar böle dayanacam bilmiyorum bıçak kemiğe dayandı.sürekli bağıran bi anne oldum 3 çocuk ve hiç kaçacak yerim yok.bıktım artık iyice.gece 2 ydi büyüklerin uyuduğu..delirttiler.

Kaptaniçem bugün de regl nin ilk yoğun günü ne yaptıysam ödemler gitmiyor bakalım yarına ne olacak.ibre 68 e çakıldı.

Canım esin colugunun çocuğunun rızkı için uğraşıyor
Tabii o koca evi bu kadar çocuk ekstra misafir düğün sende yoruldun yıprandı
Eşinin durumunu kabul Edip sıfır beklenti içinde olmanı tavsiye ederim
Çocuklar da hiç gecmitcek gibi görünen bu günler bakmışsın koca adam hanım olmuş senin en yakın arkafaslarin olmuşlar inan mende çok zorlandığı büyütürken ama şimdi 3boyumu geçti kafaları anlayışları benimkinden daha güzel bana akıl verip teselli ettikleri oluyor
Biraz daha sabır
Okullar açılınca biraz evden uzaklaştıkları da daha iyi toparlarsin kafanı
Senin gibi enerjisi yüksek her durumda pozitif yon bulup mizah gibi anlatan Ahu ya bu durum pek uymamış
Kendine iyi bak canım

FB_IMG_1504760977341.webp

Bu gün de yoğun temizlik annem gelecek pazara çıkılacak ünv gidicek oğlanın eksikleri alan nacak derin dondurucuya közlenmiş patlıcan ve karnıyarık biber bakılacak
Büyük temizliğe başladım dün mutfak dolabının üst kısmı yapıldı bugün alt bölümünü yapmayı düşünüyorum
Ayy sabah sabah ne kafa düşürdüm
İnşallah güzel kilolar veririz bugun

Back
X