Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

diyet yalan oldu tabiii ...
sormaya korkuyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

54-55 eğleşiyorum oralarda :süslü:

56 ya kadar yolu var :KK70: 52 ler kısa ömürlü idi :ruh:
Enemmm hiçç tartılmadımm lakin ameliyatta yağlarımı aldırdın zayıflamışın diyenn var kuzumm işyerinde de hep öyle dediler.Dikişlerden korkumaa yiyemedim kii bir şeyy birde amilyat öncesi 2 gün aç kaldımm :D :D :D :D

Kollar kalın eflalim . Evet daha yolun var hadi bakalım :KK66:
Benimde öyle .
Ama heryerim kalın benim :KK70::KK70: Allahtan kilomu göstermiyorum :-).

vurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu ve gol oldu :halay::halay::halay::halay:

muhteşem ya ... geldin .... sekmedin bi hafta bile .... yahu daha girişini yeni yaptık , hedef kilona geldin ... rüzgar gibi geçti diyecekler arkandan :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

napalım ? tamam mı devam mı ?
hedef kilo revizesi istiyor musun yoksa mezuniyet mi ?
bence bi 56-57 güzel olur sanki de :cool:

Oooooo sopanın en temizi burda :KK70::KK70::KK70:

Göbek ve kollar ... 62 de puffff .... 10 kilon var eflal .
sabır da ... geldiğinden beri devam edeydin ...
spora da devam .
hepsi gidecek ... hiç bir kol bendeki kollar kadar kalın olamazdı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim kollar 50 kiloykende böyle maalesef ki :( hiç sanmıyorum inceleceģini. Incelirse şok olurum

Enemmm hiçç tartılmadımm lakin ameliyatta yağlarımı aldırdın zayıflamışın diyenn var kuzumm işyerinde de hep öyle dediler.Dikişlerden korkumaa yiyemedim kii bir şeyy birde amilyat öncesi 2 gün aç kaldımm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Oooooo hemen dedidokunu yayalımmmm ...kıl mıl derken yağları da aldırmış dely diye :KK70::KK70::KK70:

Günaydınnn güzeller öncelikle hepinizin geçmiş bayramınız mübarek olsun.Şükür ameliyat sonrası dinlenme sonrası toparlandım.İnşallah hepiniz iyidirr hayattan bezmiştim hiçbir yere bakamadım .Vee sizlerii çok özledimmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ayyyy canım hoşgeldin
Geçmiş olsun bizde seni özledik gitme artik

Fatmam gunaydin.

Arkadasa yiyemem diyemedim yazmissin..eger diyetteysek diyecegiz..yada bilinsin istemiyorsan midem rahatsiz bu bana dokunuyor vb.pembe yalanciklar soylenebilir..:)

Aynen hulyam tamamen kendimizi de kapatamayiz pek mecbur olmadıkça çıkmıyorum
Ama artık çıkınca dikkat etmem gerek

Tlc de zayiflama programi var..bağımlısı oldum resmen:))

Ay aynen bende şimdide izliyordum salı gecelerini bekliyor dün şimdi sabahları da oynuyor kalkamadim bakmaktan
Sende karar almışsın kutlarım canim

Yahu benim de öyleydi ... hala da kiloma göre kalın ama göze batmıyor . çırpı kol değilim yaniii ... çırpı bacağım :KK70:

iner iner
Yaaa çırpı kol görünce ciğer görmüş kedi gibi oluyorum ya:KK70: benim bacaklar da maşallah özellikle baldır kısmı, kosucu bacağı gibi:confused:

Ayyyy canım hoşgeldin
Geçmiş olsun bizde seni özledik gitme artik

Aynen hulyam tamamen kendimizi de kapatamayiz pek mecbur olmadıkça çıkmıyorum
Ama artık çıkınca dikkat etmem gerek

Ay aynen bende şimdide izliyordum salı gecelerini bekliyor dün şimdi sabahları da oynuyor kalkamadim bakmaktan
Sende karar almışsın kutlarım canim
Aynennn bende çoookkk özledimm güzelimm vallah sağlamm yattımm:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

vurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu ve gol oldu :halay::halay::halay::halay:

muhteşem ya ... geldin .... sekmedin bi hafta bile .... yahu daha girişini yeni yaptık , hedef kilona geldin ... rüzgar gibi geçti diyecekler arkandan :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

napalım ? tamam mı devam mı ?
hedef kilo revizesi istiyor musun yoksa mezuniyet mi ?
bence bi 56-57 güzel olur sanki de :cool:

Oooooo sopanın en temizi burda :KK70::KK70::KK70:

Göbek ve kollar ... 62 de puffff .... 10 kilon var eflal .
sabır da ... geldiğinden beri devam edeydin ...
spora da devam .
hepsi gidecek ... hiç bir kol bendeki kollar kadar kalın olamazdı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben hedefime geldigimin farkinda bile değilim iyiki gelmişim buraya keşke daha önce gelseymişim diyorum hep.
Çok daha planlı oldu buraya gelince menülerim çok da iyi oldu.

Benim evde 2 güne bir tatlısı tuzlusu yapılır pastalar börekler yaparım sadece tuzlu mu olmuş diye tadına bakarım o kadar. Bu irademe kendim bile inanamıyorum.

85 dim ya ŞAKA gibi 85... hayal di şuan ki durumum. En büyük destekçim eşim oldu Ausum senin erkek versiyonun benim koca bir görsen evdeki bütün dengeleri değiştirdi kilo vermem için iyiki olmuş iyiki değiştirmiş.

Evet istiyorum 56 / 57 süpper olur en azından alma payım olur korumada.
Ama bundan sonra eminim duruş yaşarım bu kadar fazla gitmez sanırım 500 / 600 gr arası gider gibi...
Sağlık sorunlarim var şu ara çok sıkı diyet yapamam hee artık istesemde çok yiyemiyorum o başka.

Revize nasıl oluyor onu tam anlamadım o_O

Daydream- Daydream-

selam hülya nasılsın , bende izliyorum o programı çok güzle ya birde sıkı bedenler var oda çok güzel

Efser Efser efserim bayıldım elbisene , tesettürlü degilim ama elbiselere bayılıyorum iş yerind ebir arakadş var oda çok güzle giyiniyorr
Galiba Nego Nego demek istedin ;)

Daydream- Daydream-

selam hülya nasılsın , bende izliyorum o programı çok güzle ya birde sıkı bedenler var oda çok güzel

Efser Efser efserim bayıldım elbisene , tesettürlü degilim ama elbiselere bayılıyorum iş yerind ebir arakadş var oda çok güzle giyiniyorr
Bana mı dedin canım

Back
X