- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep elbise giyerim canım, pantolonu bıraktım, etek gömlek le de rahat edemiyorum, şimdi hep elbise, gözüm doymuyor yalnız aldıkça alıyorum, kilo verince birde bunları daralttırmak var :)@Daydream-
selam hülya nasılsın , bende izliyorum o programı çok güzle ya birde sıkı bedenler var oda çok güzel
Efser efserim bayıldım elbisene , tesettürlü degilim ama elbiselere bayılıyorum iş yerind ebir arakadş var oda çok güzle giyiniyorr
Benim gördügüm azıcık bir göbek bence o da 5 kilodan sonra kalmaz sadece 4 haftada bence istedigin görüntün oluşur
Süpersin canım kesinlikle. İraden nazarlığı hakediyor kesinlikleBen hedefime geldigimin farkinda bile değilim iyiki gelmişim buraya keşke daha önce gelseymişim diyorum hep.
Çok daha planlı oldu buraya gelince menülerim çok da iyi oldu.
Benim evde 2 güne bir tatlısı tuzlusu yapılır pastalar börekler yaparım sadece tuzlu mu olmuş diye tadına bakarım o kadar. Bu irademe kendim bile inanamıyorum.
85 dim ya ŞAKA gibi 85... hayal di şuan ki durumum. En büyük destekçim eşim oldu Ausum senin erkek versiyonun benim koca bir görsen evdeki bütün dengeleri değiştirdi kilo vermem için iyiki olmuş iyiki değiştirmiş.
Evet istiyorum 56 / 57 süpper olur en azından alma payım olur korumada.
Ama bundan sonra eminim duruş yaşarım bu kadar fazla gitmez sanırım 500 / 600 gr arası gider gibi...
Sağlık sorunlarim var şu ara çok sıkı diyet yapamam hee artık istesemde çok yiyemiyorum o başka.
Revize nasıl oluyor onu tam anlamadım![]()
Teşekkür ederim canımSüpersin canım kesinlikle. İraden nazarlığı hakediyor kesinlikle![]()
İnşaallah canım, göbek için bölgesel egzersiz şart. Sezeryan göbeği sarkık. Diğer yerlerim taş gibidir ayıptır söylemesiBenim gördügüm azıcık bir göbek bence o da 5 kilodan sonra kalmaz sadece 4 haftada bence istedigin görüntün oluşur![]()
Amin inşallah hiç gelmeyecek bonusum. Teşekkür ederim inşallah darısı herkeseTriplimelek Megi tripliii naptin sen kuzum gozlerim doldu 85 dim ya 85 diye okurken.
Bir daha hic gelmesin insallah. Esinede sanada masallah.
Mercek verin mercek .kaptanım kilomu yazmaya çok korkuyorum
önce nilişkonunkini yazayım 53,7 (üzülerek bildirdi) bugün işyerinde müfettiş var o yüzden çok yoğun gelemiycek, burdan kendisine başarılar kolaylıklar diliyorum![]()
nehirnil111
ııı şeyyy hımmm benimkide 59,0
bayramda yediğin tatlılar dolmalar tartı günü seni tırmalar
ayda 1 kilo verip 1 haftada 2 kilo alarak rekora koşuyorum![]()
3 de normal dogum bende sarkık bir göbek varİnşaallah canım, göbek için bölgesel egzersiz şart. Sezeryan göbeği sarkık. Diğer yerlerim taş gibidir ayıptır söylemesi![]()
kaptanım kilomu yazmaya çok korkuyorum
önce nilişkonunkini yazayım 53,7 (üzülerek bildirdi) bugün işyerinde müfettiş var o yüzden çok yoğun gelemiycek, burdan kendisine başarılar kolaylıklar diliyorum![]()
nehirnil111
ııı şeyyy hımmm benimkide 59,0
bayramda yediğin tatlılar dolmalar tartı günü seni tırmalar
ayda 1 kilo verip 1 haftada 2 kilo alarak rekora koşuyorum![]()
Eki Görüntüle 2042034
Bayram için lc den bunu almıştım. 42 beden ama tabi bilirsiniz lc bir beden büyük oluyor, 44 beden yani. Amma velakin acele ile deneyip çıktım. Bir giydim bayram günü bol ki ne bol. 40 beden akşam olurmuş. İçinde yüzdüm![]()
Verince istediğin gibi alırsın, sonuna kadar hakediyorsunBayıldım:) bende bu ara elbiselere bakıyorum.vermem gereken kilolarım olmasa dalacam magazalara
3 de normal dogum bende sarkık bir göbek varbence gecer egzersi diyeti bırakma
Bu hafta ben tartıya inat iyice hırslandım![]()
Aa olur mi ama yıkadım yadegiştir cnm bir kez giydinse birşey olmaz
hediye geldi bedeni olmadı de
Aa olur mi ama yıkadım ya![]()