Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

büyük balıklar fırında güzel oluyor
biz genelde küçük balık yiyiyoruz,bide büyükte olsa eşim fırındakini pek yemez illa kızarmış olcak :işsiz:

biliyomki,uykucu kaptan :KK45:
ben hafta sonuda olsa sabahın köründe gözler:KK57:bile,vücut alışmış artık:işsiz:
Doğru tabi deniz balığı sizin ki dimi. Gelde kızartma seviyor insanlar. Karı koca sevmeniz güzel ama ;)

o kadar hastalıkla mücadele ettin bu ziyafeti hakettin ama akşamı hafif geçirmeye çalış istersen

günaydın kaptanım,erkencisin :KK57:yoksa bi :KK33: cee diyip tekrar:uykucu:
ben bugün işteim o yüzden buralardayım

bu balık sevdası başka seven ayıklamadığı hatta yemediği şeyi bile tutabiliyo demek
benim eşim tutar ayıklar ben kızartırım,fazlasını satar ama ücretini balığa çıktığı kayık sahibine verir,yiyeceği kadarını alır gelir
Benim eşim de bu yaz balık tuttu getirdi zaten kışın balıktan illallah etmiştim yaza girince bi rahatlıyodum bu yaz o da yoktu.
Balık severim ama eşimden dolayı bıktm haftada 3 4 gün balık mı yenir. bir de temizlemez temizlese bile etrafı dağıtır filan. alınca da öyle az da almaz 3 ondan 5 bundan temzle dolaba.
Ayyy hatırladm yine sinir oldum

GU NAYYY DINNN BAL BACILAR

Bugün paylasilabilecek en anlamli fotografla gunaydin. En Büyük TÜRKİYE
images-2.webp
:KK200:

Günaydınnnnnnnn

Sabah sabah ve haftasonuyken begum75 begum75 ü görmek me güzel yahu:KK200:

@ecemavi aynen devam malayta ankaraya kuzum kadrolar o şekilde zaten sayılar bile eşit :deli:

@Candysugar türkan bazen kadınlar kulbüne öyle oluyor girilmiyor yoksa sen girerdin gelmemezlik etmezsin biliyorum :anne:

Nego Nego ooooo dün hahahahhaha iyiydi baya

Antepia27 Antepia27 sen gördün mü @Sarayca hem nick değiştirmiş ki çok sevindim oh etiketlemesi kolay hem de nick altına seni yeneceğini cümle aleme duyurmuş fatmaaaa coşma zamanındır heeeee

Kaptanim kendi topuğuna sıktı kendini rezil edecek yazik:KK53:

541. Etap birincisi CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle tebrikler! :KK9: :nazar:

samp13bda00cb37d50af.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

Açıklama: nickini sonuç listesinde yazılığı gibi kopyaladım, harf hatası var imiş.. ödül kurdelesini de hazırlamış bulundum artık, kusura bakma lütfen..
tabii nick bu kadar uzun olunca hata da görünmüyordur aslında. :KK48:

541. Etap birincisi CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle tebrikler! :KK9: :nazar:

samp13bda00cb37d50af.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

Açıklama: nickini sonuç listesinde yazılığı gibi kopyaladım, harf hatası var imiş.. ödül kurdelesini de hazırlamış bulundum artık, kusura bakma lütfen..
tabii nick bu kadar uzun olunca hata da görünmüyordur aslında. :KK48:
Ellerine sağlık sevgili seabahar

O hatasıyla sevdik biz o kurdeleyi :KK200:

Görünmüyor da zaten :dondurma:çok güzel olmuş:KK68:

Back
X