- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsındaYa benim 45 gün oruç borcum var nasıl tutcam onları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsındaYa benim 45 gün oruç borcum var nasıl tutcam onları![]()
Doğru tabi deniz balığı sizin ki dimi. Gelde kızartma seviyor insanlar. Karı koca sevmeniz güzel ama![]()
Benim eşim de bu yaz balık tuttu getirdi zaten kışın balıktan illallah etmiştim yaza girince bi rahatlıyodum bu yaz o da yoktu.
Balık severim ama eşimden dolayı bıktm haftada 3 4 gün balık mı yenir. bir de temizlemez temizlese bile etrafı dağıtır filan. alınca da öyle az da almaz 3 ondan 5 bundan temzle dolaba.
Ayyy hatırladm yine sinir oldum
Kahvaltımı yaptım çay keyfi yaparken az okuyum. Sonra ödev zamanı. Sonra ev işi zamanı.
Fuuuu akşam artı 18 e bağlamışınız![]()
Ver vakti temizlik vakti hepimize kolay gelsin
bende ferritini 2,3 de yakaladım,eksikliğindeki sıkıntıları bilirim,şimdi epey toparlandı ama 50 lere kadar çıkarmaya niyetliyimEvet canim demir 23 ferritin 5.24. Igne yaz dedim yazmadi. Hamileyken igne vermisti doktor mecburen
Dün sil süpür toz al hepsini yaptım. Bugün yine aynı. Ev idi bitmez. Üç dört makine çamaşır oluyor benim her gün ya. Gına geldi çamaşırdan.aynen deniz balığı, evet balığı seviyorum ama kajupi gibi çok üst üste oluncada bıkkınlık geliyo
bende balık dönemi bitince rahatlıyorum
balığı severim ama senin gibi sinir olduğum dönemlerde olmuyo değil,allahtan eşim temizler yıkar,süzgeçte hazır bana bırakır,bende heryere yağ sıçratmasından kokusundan bıktım
gözün arkada kalmasın kaptanım sen mışıl mışıl uyu
ayy ne güzel ev işi yapıcan,benim ev süpürülecek silinecek azda olsa ütüm var, camlarım çok pis kışa giriyoruz ama yinede bi üstünden almak istiyor
uff hayat çok zor
hemde nee
ben direk ölü taklidi yaptım eflal
Eki Görüntüle 2060755
kolay gelsin ablam![]()
Ya benim 45 gün oruç borcum var nasıl tutcam onları![]()
Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsında![]()
Dün sil süpür toz al hepsini yaptım. Bugün yine aynı. Ev idi bitmez. Üç dört makine çamaşır oluyor benim her gün ya. Gına geldi çamaşırdan.
Bir giydiğimi bir daha giymiyorum. Küçüğün günde iki üç kere değişiyor , büyüğün okul kıyafeti her gün değişiyor. Sofra örtüleri vs çok kirletiyorlar bitmiyor yani. Wc her gün temizliyorum3-4 makina çamaşırmınapiyonuz kız o kadar,benim haftada kesin 2 olur,bazen 3-4 e çıkar
bende 1 haftadır süpürmedim,silmedim
ayy bide wc ler var
allahtan yemeğim var![]()
Allah kolaylık versin eflalBir giydiğimi bir daha giymiyorum. Küçüğün günde iki üç kere değişiyor , büyüğün okul kıyafeti her gün değişiyor. Sofra örtüleri vs çok kirletiyorlar bitmiyor yani. Wc her gün temizliyorum![]()
Amin canım hepimizeAllah kolaylık versin eflal
Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsında![]()
Hey maşallah şu yüzdeye bak yaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 541. ETAP
( 20 ekim-27 ekim)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,157........ 7. TAKIM
2..............0,976........ 5. TAKIM
3................0,745...... 3. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,81...... @CocoChanelmademiselle (7. Takım)
2.......... 2,38 ..... moni (5. Takım)
3.......... 2,29 .....emosland (7. Takım), smykmy (4. Takım
Twerkte ne olankendimi cahil hissttimigdedali gi twerk yapmayi nerden biliyorsun çok ayip
CocoChanelmademoiselle gerçekten tebrikler canim
@MiuLego dün bir türlü giremedim nete kadınlar kulübü açılmadı sinir oldum![]()
Yeni mezun kutlarımGünaydınlarrr
Kahvaltı yapıyorum çoook zevk alıyorum şuan![]()
Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir3-4 makina çamaşırmınapiyonuz kız o kadar,benim haftada kesin 2 olur,bazen 3-4 e çıkar
bende 1 haftadır süpürmedim,silmedim
ayy bide wc ler var
allahtan yemeğim var![]()
Twerkte ne olankendimi cahil hissttim
Yeni mezun kutlarım
Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir
Mesela.aksamdan beri bu dördüncü makina bi rahat 2makina daha yıkarım
Benimde var sayısını bilmiyorum birde..aslinda 1 gün tutup 1 gün tutmadan yapilabilirde yapmiyoruz iste..Ya benim 45 gün oruç borcum var nasıl tutcam onları![]()
Eflalim geçmiş olsun canım .Dün sil süpür toz al hepsini yaptım. Bugün yine aynı. Ev idi bitmez. Üç dört makine çamaşır oluyor benim her gün ya. Gına geldi çamaşırdan.
Aslinda simdi de cok rahat tutulur aebenim.6 yi gece okunuyor havalar serin..o sicaklarda zorlanmadik simdi hic zorlanmayiz.su mereti icmesem hemen baslicam da kendimi hazırlıyorum hergun..once bu senenin borclarindan 7 gündü ondan baslayayim sonra geriye dogru gideyim diyorum.Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsında![]()
Evet fatmam topdan başlarsak birbitimize destek oluruzAynen bende düşünüyorum Aralık gibi başlıyor diyorum inşallah