Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğru tabi deniz balığı sizin ki dimi. Gelde kızartma seviyor insanlar. Karı koca sevmeniz güzel ama :KK66:

aynen deniz balığı, evet balığı seviyorum ama kajupi gibi çok üst üste oluncada bıkkınlık geliyo

Benim eşim de bu yaz balık tuttu getirdi zaten kışın balıktan illallah etmiştim yaza girince bi rahatlıyodum bu yaz o da yoktu.
Balık severim ama eşimden dolayı bıktm haftada 3 4 gün balık mı yenir. bir de temizlemez temizlese bile etrafı dağıtır filan. alınca da öyle az da almaz 3 ondan 5 bundan temzle dolaba.
Ayyy hatırladm yine sinir oldum

bende balık dönemi bitince rahatlıyorum
balığı severim ama senin gibi sinir olduğum dönemlerde olmuyo değil,allahtan eşim temizler yıkar,süzgeçte hazır bana bırakır,bende heryere yağ sıçratmasından kokusundan bıktım

Ben az daha :uykucu:

Minnağım begum75 begum75 buralar sana emanet bişey olursa cepten dürt :KK62:yetişirim hemen:KK62:

gözün arkada kalmasın kaptanım sen mışıl mışıl uyu :uykucu:

Kahvaltımı yaptım çay keyfi yaparken az okuyum. Sonra ödev zamanı. Sonra ev işi zamanı.

ayy ne güzel ev işi yapıcan,benim ev süpürülecek silinecek azda olsa ütüm var, camlarım çok pis kışa giriyoruz ama yinede bi üstünden almak istiyor
uff hayat çok zor:işsiz:

Fuuuu akşam artı 18 e bağlamışınız :KK53:

hemde nee:confused:
ben direk ölü taklidi yaptım eflal
upload_2017-10-28_10-27-7.webp

Ver vakti temizlik vakti hepimize kolay gelsin

kolay gelsin ablam:temizlik:

Evet canim demir 23 ferritin 5.24. Igne yaz dedim yazmadi. Hamileyken igne vermisti doktor mecburen
bende ferritini 2,3 de yakaladım,eksikliğindeki sıkıntıları bilirim,şimdi epey toparlandı ama 50 lere kadar çıkarmaya niyetliyim
banada iğne vermedi doktor,günde 1 defa hap verdi

aynen deniz balığı, evet balığı seviyorum ama kajupi gibi çok üst üste oluncada bıkkınlık geliyo

bende balık dönemi bitince rahatlıyorum
balığı severim ama senin gibi sinir olduğum dönemlerde olmuyo değil,allahtan eşim temizler yıkar,süzgeçte hazır bana bırakır,bende heryere yağ sıçratmasından kokusundan bıktım

gözün arkada kalmasın kaptanım sen mışıl mışıl uyu :uykucu:

ayy ne güzel ev işi yapıcan,benim ev süpürülecek silinecek azda olsa ütüm var, camlarım çok pis kışa giriyoruz ama yinede bi üstünden almak istiyor
uff hayat çok zor:işsiz:

hemde nee:confused:
ben direk ölü taklidi yaptım eflal
Eki Görüntüle 2060755

kolay gelsin ablam:temizlik:
Dün sil süpür toz al hepsini yaptım. Bugün yine aynı. Ev idi bitmez. Üç dört makine çamaşır oluyor benim her gün ya. Gına geldi çamaşırdan.

Dün sil süpür toz al hepsini yaptım. Bugün yine aynı. Ev idi bitmez. Üç dört makine çamaşır oluyor benim her gün ya. Gına geldi çamaşırdan.

3-4 makina çamaşırmı :oha:napiyonuz kız o kadar,benim haftada kesin 2 olur,bazen 3-4 e çıkar
bende 1 haftadır süpürmedim,silmedim
ayy bide wc ler var :KK42:
allahtan yemeğim var:KK9:

3-4 makina çamaşırmı :oha:napiyonuz kız o kadar,benim haftada kesin 2 olur,bazen 3-4 e çıkar
Bir giydiğimi bir daha giymiyorum. Küçüğün günde iki üç kere değişiyor , büyüğün okul kıyafeti her gün değişiyor. Sofra örtüleri vs çok kirletiyorlar bitmiyor yani. Wc her gün temizliyorum :olamaz:

En Büyük TÜRKİYE CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 541. ETAPEn Büyük TÜRKİYE
( 20 ekim-27 ekim)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,157........ 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK36:

2..............0,976........ 5. TAKIM :sampiyon::sampiyon::KK36:

3................0,745...... 3. TAKIM:sampiyon::KK37:

BİREYSEL DERECELER

1..........2,81...... @CocoChanelmademiselle (7. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2.......... 2,38 ..... moni (5. Takım):KK9::sampiyon::sampiyon:

3.......... 2,29 .....emosland (7. Takım), smykmy (4. Takım:sampiyon::KK9:
Hey maşallah şu yüzdeye bak ya:KK9:
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle kuzum tebrikler :KK9:

igdedali igdedali gi twerk yapmayi nerden biliyorsun çok ayip:KK53:
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle gerçekten tebrikler canim:sampiyon:
@MiuLego dün bir türlü giremedim nete kadınlar kulübü açılmadı sinir oldum:mad:
Twerkte ne olankendimi cahil hissttim

Günaydınlarrr
Kahvaltı yapıyorum çoook zevk alıyorum şuan:KK76::KK71:
Yeni mezun kutlarım

Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir
Mesela.aksamdan beri bu dördüncü makina bi rahat 2makina daha yıkarım

Twerkte ne olankendimi cahil hissttim

Yeni mezun kutlarım

Haftada bir rahat 10varda bir rahat ustude olabilir
Mesela.aksamdan beri bu dördüncü makina bi rahat 2makina daha yıkarım

kalabalık ve çocuklu aileler de fazla çamaşır normal
yazın bende çok yıkarım,elime geçeni hopp makinaya,kurutması rahat ama kışın benim için sorun
bide makinam 9 kg lık at at dolmuyo

Ya benim 45 gün oruç borcum var nasıl tutcam onları :işsiz:
Benimde var sayısını bilmiyorum birde..aslinda 1 gün tutup 1 gün tutmadan yapilabilirde yapmiyoruz iste..

Esimin bir arkadasi yillardir surekli boyle yapiyormus..yaz kis..oyle alışmış ki sporunu herseyini yapiyormus sanki oruc degil gibi..

Hocam burda arkadaşlarla başlıycaktık günler az daha kısalsında :-)
Aslinda simdi de cok rahat tutulur aebenim.6 yi gece okunuyor havalar serin..o sicaklarda zorlanmadik simdi hic zorlanmayiz.su mereti icmesem hemen baslicam da kendimi hazırlıyorum hergun..once bu senenin borclarindan 7 gündü ondan baslayayim sonra geriye dogru gideyim diyorum.

Back
X