Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa aksam ben valizimi hazirlamistim,20 kg lık bagaj hakkı vardı valizim cok dolmuştu.herneyse sabah ek valiz alirim yanima demiştim.memlekete de aktarmali gidiyo ucak.sabah eşim alel acele evden cikardi gec kalicaz diye uykudan kalkar kalkmaz hazirlandim,6 da ciktik yola batman otobüsüne bindik.suan istanbul havalimanindayim.tekrar ucaga binicem.az önce birden aklıma dank etti,sabah acele edeyim derken tartıyı evde unutmusum :KK42::cry::KK42::KK61::KK43: birde sabah hic bisey yiyememistim cok erken cikmistik uykusuzdum da,kahvaltida yapamamistim.ucakta beyaz peynirli sicak sandvic verdiler bildigin beyaz ekmegin içindeydi,küçüktü ama beyaz ekmekti yinede :KK43:( dün de yarim cigkofte dürüm devirmistim zaten,bu sefer miu beni kesin öldurecek:KK42::KK42::KK61:özür dilerim miuuuummmmmm:KK43:((( cok kizcan biliyom:KK61::KK61::KK61::KK61:
Kız bu mu?? Allah seni :))

:KK43:(((((((( öldür beni miu gelmeden kesin beni şuraciklarda :KK42:
Dert etme bir tartı 30 40 tl ya alırsın fark olursa tartı farkı yazılır canını sıkma buna ekmeğe gelince bugün cumartesi veriyorsun Miss gibi hadi bakalım üzme canini

Tamam kaptan :KK37:

Hay masallah:)

Ankara lilari tebrik ediyorum:)
Ulan 2. Mı oldum o sporla:KK53:
Haftaya garanti geliyor 1.cilik emin adımlarla yükseldin :KK9::KK8::KK73:
canım benim bende seni tebrik ediyorum :KK200::KK60:
Sağol canım benim:KK37:
Tebrikler canlar kutlarım
Sağol canım benim:KK68:
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta ,2 çeri domates,1 salatalık,2 kk peynir,az zeytin,1 sivribiberi1 marul yaprağı,1 çay kaşığı bal,1 dilim tb ekmeği,çay
Ara:1 dilim elma,2 minik mandalina
Öğle:1 küçük kase çorba
Ara:Çay,fındık,1 serçe parmağı börek :ıslık:
Akşam :1 parça fırın tavuk,2 köz soğan ,birkaç kaşık kapya biber yoğurtlu,1 küçük tabak bulgur pilavı,az salata,2 serçe parmak börek :ıslık:
Ara:Çay,2 kestane
@MiuLego
Su:En az 1.5 lt
Spor:40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
nehirnil111 nehirnil111
Ekledim kuzum:KK200:
begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 canolar spor gruplarına acilinde düzenleme yapmalıyız bu haftaya yetişecek

Gruplarda düzenli olanları alalım yeni gruplara da baştan..

Aklıma şuan inatla birşey gelmiyor. Size gelince dürtün emi
Benim beynim basmıyor sabahtan beri yoğun olunca sanırım durdu ne yapacağımızı hiç anlamadım:KK70:
nehirnil111 nehirnil111 kuzum nerelerdesin
images

Begüşüm çok yoğundum gelemedim şimdi de çıkma saati geldi:mad:Kuzumda çok güzelmiş:KK37:

Ben de dun gece aldim maltofer tuplerdeki suruptan. Canim peki ne kadar surede yukselttin. Bi de ben gecen yil 1 ay duzenli kullandim 4-5 kilo aldim

tüplerdeki demir değeri haptaki kadar yüksek değil,o yüzden hızlı yükselsin diye hap aldım, benimki çok uzun bir süre şöyleki 6 ay kullanıyorum 3-4 ay ara veriyorum şuan 4. altı ayıma başladım yılbaşından sonra bırakırım sanırım tekrar ramazandan sonra başlarım
günde 1 tane almakla çok fazla yükselmedi,en son 27 idi doktor 40-50 olsun demişti
bende kilo yapmadı,gündüz alırsan iştah açabilir ama gece yatmadan almayı dene

coco
sandiviçi telafi edersinde tartı işinide şöyle yap derim,dünkü kilon belli,pazartesi bi tartı bul,komşu,eczane vs.. evdeki tartına göre az çok bilirsin aradaki farkı,dönene kadar onu baz alarak bildirim yaparsın

images

tüplerdeki demir değeri haptaki kadar yüksek değil,o yüzden hızlı yükselsin diye hap aldım, benimki çok uzun bir süre şöyleki 6 ay kullanıyorum 3-4 ay ara veriyorum şuan 4. altı ayıma başladım yılbaşından sonra bırakırım sanırım tekrar ramazandan sonra başlarım
günde 1 tane almakla çok fazla yükselmedi,en son 27 idi doktor 40-50 olsun demişti
bende kilo yapmadı,gündüz alırsan iştah açabilir ama gece yatmadan almayı dene

coco
sandiviçi telafi edersinde tartı işinide şöyle yap derim,dünkü kilon belli,pazartesi bi tartı bul,komşu,eczane vs.. evdeki tartına göre az çok bilirsin aradaki farkı,dönene kadar onu baz alarak bildirim yaparsın

images
Aslında anamgilin evde bi tartı vardi ama calismiyordu.belki pili bitmiştir bi bakayim bi gidince.bozuksada yaptiririm.olmadi en son care tarti alirim,veya dedigin gibi eczanede falan tartilirim.oooofff offf başıma iş açtım durduk yere begusum:/

Back
X