- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Terayagli pekmez yaptim sen soyleyince mucize bekliyorumBenimkiler de hala öksürüyor arada . Su veriyorum bol bol. Az önce uyandı küçük öksürükten. Birde ağlıyor öksürüyorum diye. Anneeee su diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terayagli pekmez yaptim sen soyleyince mucize bekliyorumBenimkiler de hala öksürüyor arada . Su veriyorum bol bol. Az önce uyandı küçük öksürükten. Birde ağlıyor öksürüyorum diye. Anneeee su diye![]()
Terayagli pekmez yaptim sen soyleyince mucize bekliyorumcook gecmis olsun kuzuna
Ada boşuna yıpratma kendini çünkü ilk yıl gerçekten çok hasta olacak. Elinden hiç bir şey gelmez, o gıcık öksürük iki hafta sürer ne yaparsan yap.Sağol ececim cook üzülüyoruz esimle icimiz parcalaniyir dr biseyi yok krese basladiysa normal dedi... doğru durust uyumuyorum kostur kostur soluğu odasında aliyorum... bide ben kafama bisey takilirsa hayatta uyuyamammm takıyorum bu nasil gececek diye diye sabah oluyor stresten kabiz oldun 2 gundur wc yookk((
Biliyorum uzun geceler azalma yokmuSağol ececim cook üzülüyoruz esimle icimiz parcalaniyir dr biseyi yok krese basladiysa normal dedi... doğru durust uyumuyorum kostur kostur soluğu odasında aliyorum... bide ben kafama bisey takilirsa hayatta uyuyamammm takıyorum bu nasil gececek diye diye sabah oluyor stresten kabiz oldun 2 gundur wc yookk((
Evett ama hala cok gelmiyir iyi miiiB
Ama cuma sonuca yansımıştı
Çalışmalar devam ediyor
Ama bireysel olmaz olmamalıçünkü şartlar eşit değil, grup olunca en azından birbirimizi tamamliyoruz
Bence çok normaldi size sonuçta listedeydiniz...
Bana bi kere bi laf saymisti yemin ediyorum okurken rengimin kırmızıya dönüştüğünü hissetmistim.![]()
![]()
![]()
Oyyy iyiki listede değilim dedim...
Ausencia canım ya benim menüyü bile yorumluyordu hiç atlamadan
![]()
![]()
![]()
Bir sogani dogruyacam uzerini gecek sekilde bal koyacam buzdolobina koyacam demi günde 3 kasık verecem tarif bu demi canimmmBiliyorum uzun geceler azalma yokmu
Sen su bal sogan.karışımını bir dene
Benim büyük senenin yarısında hastaydı yavrum simdi liseli14 yaşında
Bence çok normaldi size sonuçta listedeydiniz...
Bana bi kere bi laf saymisti yemin ediyorum okurken rengimin kırmızıya dönüştüğünü hissetmistim.![]()
![]()
![]()
Oyyy iyiki listede değilim dedim...
Ausencia canım ya benim menüyü bile yorumluyordu hiç atlamadan
![]()
![]()
![]()
Geçmiş olsun canımTereyagli pekmez yapmistim bide zeytinyagi yapayim sağol canimmm
Bend seni coook seviyoreee kaptam severde döverdeeee8 di asla unutmam
ya seviyorum sizi beeee çok
aaaa gitsinler yüzme çok önemli ...
Yarım soğanı piyazlık doğra küçük kavanoza koyup üzerini gececek bal koyup dolaba sabah aksam1tatli kaşığı surup.niyetineBir sogani dogruyacam uzerini gecek sekilde bal koyacam buzdolobina koyacam demi günde 3 kasık verecem tarif bu demi canimmm
Evet canım bağışıklık kazanıncaya kadar boyle olacak bide benim kiz 17 aylikken bi rota olmustu onun dışındahic hastalık gormemistik boyle tuhaf oluyoruz....2 haftayi gectik sanirsammmmAda boşuna yıpratma kendini çünkü ilk yıl gerçekten çok hasta olacak. Elinden hiç bir şey gelmez, o gıcık öksürük iki hafta sürer ne yaparsan yap.
Tamam canim cook sağol yapayim ..Yarım soğanı piyazlık doğra küçük kavanoza koyup üzerini gececek bal koyup dolaba sabah aksam1tatli kaşığı surup.niyetine
Bencede yazın hem kendim için hem oğlum için çok dedim de yok dedi odunbari sen öğren bana öğret diyorum ona da yoook
![]()