- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Ayy aus 5.5 yaş sandım bir an2 de bırakmak idealdir ...
ben 5.5 ta mecbur bıraktım da ... 2 den üzeri fazla ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy aus 5.5 yaş sandım bir an2 de bırakmak idealdir ...
ben 5.5 ta mecbur bıraktım da ... 2 den üzeri fazla ...
Dene canım ama zorlama.eger ilk günden 2 altına kaçırma arasında ki süre uyuyorsa sfinkter gelişimi var demek ama sürekli kaciriyorsa ozaman ya usuttu yada hazır değil.Peki kızımı 1 5 yaşında bezden kesmek istiyorum doğrumu yaparım yoksa çok erkenmi
Benimde kararım 2 yaş emzirme bezden kesmeye 1 5 da baslicam inş alisrKesinlikle 2 yaş ideal![]()
Bu geç iş sürecin de destek kullanabilirsin.kati yapıp makatinda çatlak.olusursa kısır döngüye girersiniz.Okulda çok katı besleniyorum canim en büyük sebep bu evde dengemeye çalışıyorum iki haftadır iştah sorunumuz vardı gripti yemek yemesi şimdi yiyor ama wc yok
Dene canım ama zorlama.eger ilk günden 2 altına kaçırma arasında ki süre uyuyorsa sfinkter gelişimi var demek ama sürekli kaciriyorsa ozaman ya usuttu yada hazır değil.
Hazır benzin konforu dolayısıyla gelişim genelde geç oluyor.
Ne olduğunu anlayamadım benAynen ben de yazmayı seninle paylaşmayı düşğndüm ama benim inisiyatifimde zaten diyince kaldı..
Yani zaten yarışma mantığı sıralama olmasıydı derece olması.. her hafta o heyecanı yaşamak.. belki 0.001 ile dereceden olmak ya da derece almak.. o heyecan itekliyordu 100 gr daha vereyim dereceyi etkiler demeyi..
Her yarışmada mantık bu değil mi zaten.. atletizmde dahi saniyenin binde biri ile kazanılır kaybedilir.. ne bileyim.. o heyecan diri canlı tutan şevklendiren heyecanlandıran o minicik farklar, onjnla gelecek dereceler sonrasındaki Çiçekler böcekler.. şimdi böyle sadece ortalama
Çiçekler de ayrı bir motiveydi.
Napalım ki.. aynı tempo devam.. durmak yok yola devam önümüze bakmaya hedefe kilitlenmeye devam![]()
Yaşasın insan biraz büyük yer çok ayıp ettin cokkk afiyet olsun lahmacun 4 5 tane neden yemedim ki nedennnnMenü
Sabah
Yumurta
Yeşillik
Domates salatalık soğan
Lor peyniri
Tb ekmeği 2 dlm
Öğle 14.00
Kıymalı mercimek yemeği
Salata
Akşam 15.30
Bir tane avuç büyüklüğünde bol malzemeli lahmacun
MortimWhiteblacklife
Şimdi şöyle bişey var @MiuLego kızma hemenBenim eşim çölyak hastası. Ona özel glutensiz unla yapıyorum ben tüm hamur işlerini. Bugünde canı lahmacun çekmiş malum dışarda yiyemeyiz. O yüzden malzeme alıp evde yaptık. Eşim hamuru açtı Ben içini bol bol koydum. Bilerek bol bol koydum. Çok canım çekti en bol malzeme olanından yedim. İçine birsürü maydonoz nane koydum birsürü de isot. zaten avuç içi kadardı. Yani tabiri caizse tadını bile alamadım limondan yeşillikten.
Eşim isotu bol koyunca sindirimi iyi olur değil mi diyerek kendi de bir sürü koydu
Yani öyle işte. Az kız olur mu küçücük minicik kız
Ayyyyyy ben şimdiden![]()
Hangi ilacı onerirsin canım yarın alayimmBu geç iş sürecin de destek kullanabilirsin.kati yapıp makatinda çatlak.olusursa kısır döngüye girersiniz.
Ayy diyette değilken yiyemem ben o kadar ama senin canın çok istiosa ye kuzum ye ohh misssYaşasın insan biraz büyük yer çok ayıp ettin cokkk afiyet olsun lahmacun 4 5 tane neden yemedim ki nedennnn
Hayır yeme eflal..
Canım canı yandığı için korkmuş o. Bundan tutuyor. İyi bilirim 1.5 sene uğraştım ben. Çok zor. Hemen tedbir al. Anestol pomad var poposuna sür uyuşturur. Duphalac veya sokol şurup kullan. Sokol dağa iyi.Bilmiyorum miu ya canım çok sıkılıyor onun bu haline içime dert oldu kendimi unuttum yine ona taktim kafayı hiç olmazdı şimdiye kadar böyle sorunlarımız ne yapacagimi şaşırdım yemek yemesinde sıkıntı yok suyunuda güzel içiyor gel gör wc yok kafayı siyirmalik az az altına kaçırıyor kendini kasıyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım en son 3 gün önce demiştim kabız diye onun zeytinyağı ile armut ile yapmıştık şimdi onlarda ise yaramiyor
Harika menü bu neden kızayım ördekimmmMenü
Sabah
Yumurta
Yeşillik
Domates salatalık soğan
Lor peyniri
Tb ekmeği 2 dlm
Öğle 14.00
Kıymalı mercimek yemeği
Salata
Akşam 15.30
Bir tane avuç büyüklüğünde bol malzemeli lahmacun
MortimWhiteblacklife
Şimdi şöyle bişey var @MiuLego kızma hemenBenim eşim çölyak hastası. Ona özel glutensiz unla yapıyorum ben tüm hamur işlerini. Bugünde canı lahmacun çekmiş malum dışarda yiyemeyiz. O yüzden malzeme alıp evde yaptık. Eşim hamuru açtı Ben içini bol bol koydum. Bilerek bol bol koydum. Çok canım çekti en bol malzeme olanından yedim. İçine birsürü maydonoz nane koydum birsürü de isot. zaten avuç içi kadardı. Yani tabiri caizse tadını bile alamadım limondan yeşillikten.
Eşim isotu bol koyunca sindirimi iyi olur değil mi diyerek kendi de bir sürü koydu
Yani öyle işte. Az kız olur mu küçücük minicik kız
Ayyyyyy ben şimdiden![]()
Duphalac gün de 4 kere 2ser tatlı kaşığı ile başla kakasini yapıp rastlayınca tek sefer akşam olmak üzere devam et .en az 1 hafta kadar daha.hemen bırakma.Hangi ilacı onerirsin canım yarın alayimm
Yaaa yedimHayır yeme eflal..
Hazır gıda içinde zararlı şeyler var..
Onu evde kendşn yaparsan yersin ki sabah konuştuk yapması çok basit
Ayy doktorum yazmış zaten . Bana gerek kalmamısDuphalac gün de 4 kere 2ser tatlı kaşığı ile başla kakasini yapıp rastlayınca tek sefer akşam olmak üzere devam et .en az 1 hafta kadar daha.hemen bırakma.
Bugğn kaçamaksız değil o zamanYaaa yedimakşam daha bir şey yemiycem zaten, yoğurt kürümü yerim. Evde yarın yaparım kendim. Bugün halim kalmadı hiç. Öksürük de yordu beni
Kız sen ne dadlısın yaDuphalac gün de 4 kere 2ser tatlı kaşığı ile başla kakasini yapıp rastlayınca tek sefer akşam olmak üzere devam et .en az 1 hafta kadar daha.hemen bırakma.