Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya neden ki diyet ürün bu 90 kalori. Gerçek çikolata değil ki :KK43:
Paket gıda
İçindeki taze kuruyemiş değil
Yağı şekeri tatlandırıcısı neler var kimbilir
Cıs işte o
Kimsede merak etmemiş ki bu kadın nerde kaçamak mı yapıyo da gelmiyo deyuu :KK45:saka saka valla bu hafta az serbest bırakacağım kendimi..uzun zamandır bu kadar istikrarım olmadı bu hafta kafama göre takılayım diyorum..tabi her önüme geleni yemeyeceğim şu diyet bu diyet olmayacak sadece..isimsiz takılacağım..o yüzden @MiuLego mium bu hafta menü yazmayacağım kuzum..
Tamam kuzum bu haftalık sadece heeee
Benim bi sıradışı oğlum var onunla uğraşıyorum.sabahtan bu yana bana girdaplari soruyor.deniz içinde olunca hareketin yonu ne tarafa olur diyor.asagindan yukarıya diyorum isbat istiyor.:confused:
Yok artık :D
Bir de ispat istiyor heee akla bak hahahaha
Tam lahmacun yiyordum o aralarda sanıırm:KK70:

Yemin ederim içime oturmuştu eşime diyorum ay sen ye ben yemeyeyim ama eline bakıyorum limonu sıkmasına yeşillik koymasına :KK70: dayanamadı ye hadi bişey olmaz dedi aslında ama :KK70:

Nasıl korkuyosam sopandan :KK70: ay bilsem böyle olacağını vicdan azabıyla değil keyifli keyifli yerdim be yaaaa :KK70:
2-3 hafta sonra birdaha yediğinde keyifli yerain balım:)

Menü
Sabah 8
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 10
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta yağda
Az üzüm
4 zeytin
1 domates salatalık
Kk den az peynir
Ara 1 tane mandalina
Akşam şimdi
4 5 tane kuru köfte
1 bardak ayran
Yesilligim kalmamış
Su 2 3 olur
@MiuLego Ausencia Ausencia Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil sevgili mortim menüye gelll
Spor
3000 adet ip atlama 600 point
begum75 begum75 ekleme yaparsam yazarim

Kızlar 3 gündür bir türlü gelemedim kusura bakmayımn bu yogunlugun üstesinden gelmeye çalışıyorum :deli:annemler gittim ,kv ile gezmezler :KK53:daha sonrada telefonumda bir sorun yaşadım :confused:anlıyacagınız bir fırsat bulamadım tabi fırsat buluncada aklıma bu haftaki sabit çıkışım geliyor :cry:benim takımda bu 2. Sabit cıkmam :kızgın:moralim yerlerde dün biraz sıyırdım ama bugün tekrar toparladım kendimi:KK51:akşam görümceme davetliyiz bu hafta her haftadan işi daha sıkı tutmalıyım :spor:benim hala bu ay yolu şasırdi erkenden kendini belli etti iki gündür çok karnım ağrıyor ya üşütüm yada halamın ayak sesleri var ama kendisi yok :skandal:cumadan önce bir zahmet gelecekse gelsin :rolleyes:bu arada 1. Olmuşuz arkadaşlarımı ve kaptanimi kutluyorum:sampiyon: bu kadar yazınca Ahu gibi oldu :confused:sanki Ahu060812 Ahu060812

Paket gıda
İçindeki taze kuruyemiş değil
Yağı şekeri tatlandırıcısı neler var kimbilir
Cıs işte o

Tamam kuzum bu haftalık sadece heeee

Yok artık :KK70:
Bir de ispat istiyor heee akla bak hahahaha

2-3 hafta sonra birdaha yediğinde keyifli yerain balım:)
Tamam paket gıda ama ben diyet bisküvi vs tüketiyorum, onlar bana cıs gelmiyor açıkçası. Kepekli bisküvi vs kararında olduğu sürece tabi ki.

akşam yemeğini de yemişkendi menü yazivereyim; )

KARATAY 3. GÜN

kahvaltı 11:00
1 yumurta
Peynir
10 zeytin
yeşillik
(ceviz fındık unuttum)

Akşam 17:00
avuc içi kadar tavuk göğüs
salata
3 ymk acı sos
4_5 biber turşusu
ayran

1 lt yakın yeşilçay hibuskus çayı
1 lt su
kahve çay var

29 ekim menüsü

Kalkınca : Sirkeli limonlu ılık su

Kahvaltı : 3 dilim sucuk, yeşillikli peynir salatası, domates, salatalık, 1 d çt ekmek

Ara: 2 hurma, 2 ceviz

Öğlen : Tavuk döner, soğan, domates, 1 d çt ekmek, ayran

Ara: Nesfit bar

Yatmadan : Yoğurt kürü

Su: Yeterince
Spor: 150 ip, 15 dk eliptik begum75 begum75

Mortim : Nare83 Nare83
Kaptan : @MiuLego

Kızlar 3 gündür bir türlü gelemedim kusura bakmayımn bu yogunlugun üstesinden gelmeye çalışıyorum :deli:annemler gittim ,kv ile gezmezler :KK53:daha sonrada telefonumda bir sorun yaşadım :confused:anlıyacagınız bir fırsat bulamadım tabi fırsat buluncada aklıma bu haftaki sabit çıkışım geliyor :cry:benim takımda bu 2. Sabit cıkmam :kızgın:moralim yerlerde dün biraz sıyırdım ama bugün tekrar toparladım kendimi:KK51:akşam görümceme davetliyiz bu hafta her haftadan işi daha sıkı tutmalıyım :spor:benim hala bu ay yolu şasırdi erkenden kendini belli etti iki gündür çok karnım ağrıyor ya üşütüm yada halamın ayak sesleri var ama kendisi yok :skandal:cumadan önce bir zahmet gelecekse gelsin :rolleyes:bu arada 1. Olmuşuz arkadaşlarımı ve kaptanimi kutluyorum:sampiyon: bu kadar yazınca Ahu gibi oldu :confused:sanki Ahu060812 Ahu060812
Hoş geldin canom ;)

Hahahhaha evet ahuyu andırdı hakkaten Ahu060812 Ahu060812 çok özledim bebekim geeeel

Efserim özlüyoruz merak ediyoruz kuzum

Hala da sinyal vermiş hadi gelsin artık. Menüler nasıl? Tartı nasıl? Bu hafta iyi eksi bekliyorum senden biliyorsun.. moral bozmak yok.. sabit bile değil +100 geldin söylemesi ayıp:110: onyüzden bu hafta çok gidecek demektir balım.. metanı dinle lütfen sıkı tut bak igdedali igdedali ve Kajupi Kajupi gibi iki yüksek yüzdemizi mezun ettik bu hafta listedeki herkesin gaza basma zamanııııı

Menü
Sabah 8
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 10
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta yağda
Az üzüm
4 zeytin
1 domates salatalık
Kk den az peynir
Ara 1 tane mandalina
Akşam şimdi
4 5 tane kuru köfte
1 bardak ayran
Yesilligim kalmamış
Su 2 3 olur
@MiuLego Ausencia Ausencia Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil sevgili mortim menüye gelll
Spor
3000 adet ip atlama 600 point
begum75 begum75 ekleme yaparsam yazarim
Vay vay vaaaayyyyyyy menüye gel hele hele spora geeeeel

Harikasın vaytım tartı ne diyor acabaa azcık tüyo vereydin yaaaa:halay:
akşam yemeğini de yemişkendi menü yazivereyim; )

KARATAY 3. GÜN

kahvaltı 11:00
1 yumurta
Peynir
10 zeytin
yeşillik
(ceviz fındık unuttum)

Akşam 17:00
avuc içi kadar tavuk göğüs
salata
3 ymk acı sos
4_5 biber turşusu
ayran

1 lt yakın yeşilçay hibuskus çayı
1 lt su
kahve çay var
Kız biber turşularını bırak banu ödem yapacaaak onun yerine yoğurt ye mis gibi.
Karatay görünce çok seviniyorum ben ya menğye bak tertemiz mis gibi.. kuruyemişleri unutma ama karatayın olmazsa olmazı biliyorsun.. afiyet olsun kuzum bol eksi olsun
Üzgünüm ama öksürük spor yaptırmıyor :KK43: 150 ip 15 dk eliptik zor yaptım :KK43:
Ayyy eflalim... en güzeli leslie bu halinle.. o yapılır ancak ip falan ağır gelebilir

Vay vay vaaaayyyyyyy menüye gel hele hele spora geeeeel

Harikasın vaytım tartı ne diyor acabaa azcık tüyo vereydin yaaaa:halay:

Kız biber turşularını bırak banu ödem yapacaaak onun yerine yoğurt ye mis gibi.
Karatay görünce çok seviniyorum ben ya menğye bak tertemiz mis gibi.. kuruyemişleri unutma ama karatayın olmazsa olmazı biliyorsun.. afiyet olsun kuzum bol eksi olsun

Ayyy eflalim... en güzeli leslie bu halinle.. o yapılır ancak ip falan ağır gelebilir

Cnm minik minik turşudan bisiy olmaz okadar wc için iyi geliyor acı hazir düzen kurmuşken wc olayında, ayran içtim ya kız yoğurt nasıl yiyim

Back
X