- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüğüm ilk mesaj buydu evetEVet bende de işe yarıyor o. Kiminde de tersi etki yapıyormuş. Aynen devam aman nazar değmesin
Çişimiz tuvalettekakamız tuvalette
![]()
Gördüğüm ilk mesaj buydu evet![]()
Duruyorum 3 haftadır hep artı gösteriyor cuma iniyor bir ton stres bu niye artı ben ne yedim ki spor mu yaptı ne oluyor falan sonra daha çok sisiyorum o yüzden tartiyi komple kaldırdım sadece perşembe tartiliyorum bi de cumaaNasıl yaa tartilmadan nasıl duruyorsun
Evde olduğum her an tepesindeyim
Gece wc ye kalkiyorum valla tek gözüm kapalı illa bi çıkıyorum![]()
Nefsiiim kk ya çok zor giriyorum sayfalar açılmıyor. O gün de aşırı coşkuluydum. Kusuruma bakma. Twerk ve lap dance diyince kafalar yürüyor benimAyyy trip atamda gidrm sana igdem..
Tebrik etmiştim seni ama Twerk mwerk dansina dalmisin gormedin
Tebrik ederim tekrar..
İnşallah başka dansa kurban gitmez yazim![]()
Ahhh iste bi evlense bizde en cok onu istiyoruz.. ama annem kardesimi evlenme konusunda kötü etkiliyor evlenme evlenince noluyorİnşaAllah daha.gec olmadan gözünü gerceklere açar
Aslinda kardeşin bi evlensse
Zaten sen hulya bide vaytin Maaşallahı var
Titiz hanımlar
Geldisallayan smileyden.tırstım ya ne.salladığı belli olmuyor
Seytana uydun mu olmayacaklar oluyorRabbim bizi ve tüm insanları korusun
Nasıl üzüldüm cok acı
Eltimin abiside böyle bir muammayla gitti
Sonucu bizede yaz tabi tarifide olur mu
O biraz farklıymış yinede İnşaAllah duzeltir huylarını
Ayy aus 5.5 yaş sandım bir an![]()
Menü
Sabah 8
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 10
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta yağda
Az üzüm
4 zeytin
1 domates salatalık
Kk den az peynir
Ara 1 tane mandalina
Akşam şimdi
4 5 tane kuru köfte
1 bardak ayran
Yesilligim kalmamış
Su 2 3 olur
@MiuLegoAusencia
Munzevi Zencefil sevgili mortim menüye gelll
Spor
3000 adet ip atlama 600 point
@begum75 ekleme yaparsam yazarim
Valla iki haftadır şaşkınım ama çok düzenli, ben şokAusencia kahve telvesi işin sırrı bence
Ayyy trip atamda gidrm sana igdem..
Tebrik etmiştim seni ama Twerk mwerk dansina dalmisin gormedin
Tebrik ederim tekrar..
İnşallah başka dansa kurban gitmez yazim![]()
la tamam benziyorsun da bu kadar da özdeşleşmeyeydin kadınlaİtiraf ediyorum az önce Türkan Şorayın beyaz showa katıldığı bi bölüm vardı onu izledim. Sultanı herkes ayakta karşıladı. Ben bi ağla bi duygulan. Hayır sanane yani![]()
aus ben hiç benzetmiyorum ama ortaokuldan beri lakabım Sultan olunca çok sahiplendim hatunula tamam benziyorsun da bu kadar da özdeşleşmeyeydin kadınla![]()
Güzel menü beğendimMenü
Sabah 8
1 kaşık harnup pekmezi
Sabah 10
2 dilim tb ekmek
2 tane yumurta yağda
Az üzüm
4 zeytin
1 domates salatalık
Kk den az peynir
Ara 1 tane mandalina
Akşam şimdi
4 5 tane kuru köfte
1 bardak ayran
Yesilligim kalmamış
Su 2 3 olur
@MiuLegoAusencia
Munzevi Zencefil sevgili mortim menüye gelll
Spor
3000 adet ip atlama 600 point
@begum75 ekleme yaparsam yazarim
Ya bende artı çıkıyorum çok canım sıkkın aslındaHiccc tartilmadim benim tartı çok sevmiyor tartilmami hep artı gösteriyor moral bozuyor ama yarın ucundan kulağından bi bakayım.diyorum yine artı gösterecek hacı amca
aus ben hiç benzetmiyorum ama ortaokuldan beri lakabım Sultan olunca çok sahiplendim hatunu
Şimdi siz öyle diyince tartildim 53.2 bir kilo artiii![]()
AyyyyŞimdi siz öyle diyince tartildim 53.2 bir kilo artiii![]()
Ben kahvaltisiz duramiyorum yemezsem saglam.aksama kadar aklım başka şeylere kayıyor yeşillik çok canım çekti benimde kalmamış yarın yürüyüş ten sonra alirim artık şöyle bi kase salata anam benim canım salata istiyorrrr
kalmayan yeşilliğin de olaymış ne güzelmiş heee .. sabah çok iyi . sıkı kahvaltı görünce mutlu olan aus
dolsun logarlar
kusuruna bakma ablası ... o gece iğde de kafalar![]()
Güzel menü beğendim
Ya bende artı çıkıyorum çok canım sıkkın aslındaHer an tepesindeyim bende. Senin yöntemi kullanayım bakalım saklayayım tartıyı ortadan vallahi sinir stres oluyorum bende
![]()
Takım arkadaşın olarak üzüldüm ama mortin olarak böyleyimŞimdi siz öyle diyince tartildim 53.2 bir kilo artiii![]()