Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün gece erkek arkadaşım dışarı çıktı çksın sorun yok alkol aldılar sorun yok çok alma dedim çok almış geç geldi her defasında konuştum bi şüphem olduğundan değil de söylediğimi yapmaması canım sıktı geç geldi gelirken arabayı vurmuş onu beklerken çok kahve içtim sabah 6 da uyudum uyandığımda 12.30tu falan filan hem sinirli hem üzgünüm
:kızgın:Ben de çok takarım böyle şeyleri güneşim.. ne diyim bilemedim :(
Benimde en çok sevdiğim o:KK8::KK8::KK8::KK70:
:sinirli:
Söz bu hafta içi yiyecem onu:deli:

Aaa olabilir... Lars Von Trier in bi filmini izleyecem birazdan yapayım bunu ben:KK76:
Beraber tartılma şeysi deeee başım ağrıyor miu bu gece olmaz:KK53:
Yap yap oh keyif beeee:rapci:

Sen istediğinde de benim kirpik diplerim ağrıyacak iğde:63:görürsün sen:63:

:kızgın:Ben de çok takarım böyle şeyleri güneşim.. ne diyim bilemedim :KK43:

ya çıksın gezsin adamı fanusta tutmıcam da çok alkol alma diyorum alıyor o zaman arabayı bırak taksiyle gel ya canıına bi zeval gelse çok aşırı kızdım geciktikçe iyice kafama takıp kızdım geldi iki kelimeyi bir araya zor getiriyor yat uyu dedim ama sinirlerim fena bozuldu

Ben normal dietlerde başarılı olamadım bu 2 hafta özellikle 13-21 arası besleniyorum bu şekilde kilo verebildim. Ciddi bir kola bagimlisiyim ve bir kaç yiyeceğe daha ama en ciddisi kola. 14 gündür icmiyorum 90 günde bagimliliktan kurtulabiliniyormus. Onu tamamlamaya çalışıyorum

ya çıksın gezsin adamı fanusta tutmıcam da çok alkol alma diyorum alıyor o zaman arabayı bırak taksiyle gel ya canıına bi zeval gelse çok aşırı kızdım geciktikçe iyice kafama takıp kızdım geldi iki kelimeyi bir araya zor getiriyor yat uyu dedim ama sinirlerim fena bozuldu
Bazen de çok içme dedikçe tetikler gibi oluyor tersini yapıyorlar yahu.. anlar seni üzdüğünü birdaha yapmaz inşallah.. Allah korusun tabi şakaya gelmez ki.

Evetttt yaa senin sayende öğrendim yoksa ben hanım hanimcik bir hatunum :KK8::KK8::KK8:

Bayrak salla onda bi sıkıntı başım üstüne..
Amma öbürünü de sallayacan kii :p:p:p:p:p:p

:KK70: :KK70: :KK70:
Aynen kiz pijama fark ediyor..
Don atlet önemli :-) :-)
Bak don atlet didinnn aklıma Nevreste Nevreste düştü yine
:KK31::KK31::KK31:
:skandal::skandal::skandal:

Ben normal dietlerde başarılı olamadım bu 2 hafta özellikle 13-21 arası besleniyorum bu şekilde kilo verebildim. Ciddi bir kola bagimlisiyim ve bir kaç yiyeceğe daha ama en ciddisi kola. 14 gündür icmiyorum 90 günde bagimliliktan kurtulabiliniyormus. Onu tamamlamaya çalışıyorum
Sabah kaçta kalkıyorsun sen çakıl.. aaaa merak ettim şimdi bak..

Dur anlaşalım senle bizim takımda mısın sen şimdi :KK53:
Biz senin metayı da seni çözer eritiriz burda rahad olllll:KK19:

Çok ama çok haklısın güneşim. Geçmiş olsunn. Ama sinirli şekilde değil de sakin sakin oturup konuş bu konuyu. O eğlenceye dalıp saatin nası geçtiğini farketmemiştir. E alkollüyken malum insan bilinçli karar veremiyor. Arabayı kullanması da o yüzden. Kendi sınırını bilip ona göre içerse eve de vaktinde gelir araç da kullanmaz

Back
X