Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anliyorum seni en cokta kimlik arayisin yani nereliyim genetik merakin cok haklısın... seni aciyan bakislari bosverrr ...ama sen cok iyi bi annesin belki cocuklarinin ananesi yok ama cok iyi annesi var veeee 7. Takimdan bir sürü teyzeleriii varrrrr seninde bir suru kardesin ablan var canimmm :KK200::KK200::KK200:
Allah hepinizden razı olsun evet iyi bi anne olmak için elimden geleni yapıyorum yetiyor muyum bilmem ama teyzeleri var onlarında zamanla onlarda anlayacak şuan bunu ogluma anlatmamim imkanı yok şimdilik

Bak benim başka topikten maraton sonucum :deli: biter mi iş. Yarına dağ gibi ütüm var:bicak:

17.30 - 19.00 maraton sonucum

Mutfakta ki alışveriş poşetleri yerleştirildi
Kirliler makineye koyuldu
Çayın altı yakıldı
Bitki kürü hazırlandı

Oturma odasının koltuk örtüleri , halı örtüsü makineye atıldı

Antreye gidildi
Ordaki alış veriş poşetleri yerleştirildi deterjanlar
Çamaşır makinesinin arkası yanı silindi deterjanlar oraya yerleştirildi
Deterjan kutusu dolduruldu
Banyo lavabosu ovuldu
Banyoda ki iki çöp kutusu boşaltıldı
Yedek tuvalet kağıtları koyuldu
Havlu değiştirildi

Wc temizlendi
Kağıt havlu takıldı
Havlu değiştirildi
Çöp kovaları boşaltıldı

Çocuk odası toplandı
Kıyafetleri yerleştirildi

Yatak odasında kaldıralacaklar kaldırıldı
Ütülenecekler katlanıp seleme koyuldu

Balkondan çamaşır toplandı

Önemli olan bu durumun psikolojini bozmasına izin vermemen..gördüğüm kadarıyla burada çok iyi bir annesin sen..senin hiç bir suçun yok bu onların imtihanıymış ve sınıfta kalmışlar..eşin 2 yavrun var..sen hepsine kol kanat olacak kadar güçlüsün..o zorluklardan böyle güzel hayat kurduğun için kesinle kendinle gurur duymalısın :KK200:
Yok zamanla yara kabuk bağlıyor arada sizliyor arada acıtıyor zamanla azalıyor güzel sözlerin için sağol canim

İlk önceler i kızgın değildim ada küçükken gelecek diye çok bekledim cam.onlerinde kapılardan ayrilmazdim hep cam önünde yatardim gelirse belki görür koşar boynuna sarilirim diye sonra zamanla kızgınlığa dönüştü çok aradım kendi imkanlarimla bulayim dedim şimdi koskoca bi boşluk bir ton soru aklımda nedenler nicinler arada bir özlem arada bir kızgınlık arada bir nefret ama en acısı yasayamadiklarim nereleyim kimim annem kim.babam.kim baska kardeşim var mı oğlum neden benim.anneannem yok diye sorunca cevap verememek en çokta ondan bana kalan hiçbir şeyin olmaması galiba insanlarının acıyan bakışları 30 yaşıma az kaldı bir kere kaydiraktan kaymadim salıncakta sallaadim neyse işte
Hayat kime ne yaşatıyor bilemeyiz , senin yaladıklarında çok zor vaytım :(.

Sinavında bu demekki .
Ama sen gördüğüm kadarıyla çok güçlüsün .
Hayatı evlatlarınla dolduracaksın inş .
Rabbım onlarla yüzünü güldürsün :68:

Beraber gidek sarılıp aglaşırız işte . film başladı agladım bitti agladım fenaydı :KK43:.

Adaşım
Bu dünyada anandan babandan sana yakın kimse yok .
Rabbım sanada elbet tattırır o vakit anlarsın analıgı ...(istisnalar kaideyi bozmaz tabi )

Anneni kırma ne derse desin . Senin eline çöp batsa onun kalbine bıcak saplanır .
Ablanla aranızdaki neyse açıkça konuşup halletmelisiniz . Bu böyle olmaz !
Ayrıca bende kızıyordum içten içe bu kız hergün o saate kadar niye dışarrda diye :sopa:
Heee benim anaminda kesin oyledir elime cop batsa degil dunya yikilsa başıma annemin umrunda olmazzz ...aman ogluma bisey olmasında kizlarim onemli degil derrr her anne bir degil... rahmetli ananem derdi bakir anne , gümüş anne ve altin anne vardir herkes ayni degildir cook dogru demis simdi anliyorummmm

Allah hepinizden razı olsun evet iyi bi anne olmak için elimden geleni yapıyorum yetiyor muyum bilmem ama teyzeleri var onlarında zamanla onlarda anlayacak şuan bunu ogluma anlatmamim imkanı yok şimdilik
Allah senden de razi olsun canimmm

Bak benim başka topikten maraton sonucum :deli: biter mi iş. Yarına dağ gibi ütüm var:bicak:

17.30 - 19.00 maraton sonucum

Mutfakta ki alışveriş poşetleri yerleştirildi
Kirliler makineye koyuldu
Çayın altı yakıldı
Bitki kürü hazırlandı

Oturma odasının koltuk örtüleri , halı örtüsü makineye atıldı

Antreye gidildi
Ordaki alış veriş poşetleri yerleştirildi deterjanlar
Çamaşır makinesinin arkası yanı silindi deterjanlar oraya yerleştirildi
Deterjan kutusu dolduruldu
Banyo lavabosu ovuldu
Banyoda ki iki çöp kutusu boşaltıldı
Havlu değiştirildi

Wc temizlendi
Kağıt havlu takıldı
Havlu değiştirildi
Çöp kovaları boşaltıldı

Çocuk odası toplandı
Kıyafetleri yerleştirildi

Yatak odasında kaldıralacaklar kaldırıldı
Ütülenecekler katlanıp seleme koyuldu

Balkondan çamaşır toplandı
Eflal :deli:
Anacım birde tek tek yazmış :-).

Yahu sabah kaltıgından bu yaptıklarımı yazsam :45:

Sabah 12.30
Tam tahilli ekmek beyaz peynirle tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz çay

Aksam 16.30
Izgara kofteli salata(salatanin yagi tuzu yoktu kofteler 4 taneydi)
Bi de saat 7 gibi esime yemek ısıtırken 1 yk karnabahar yedim ayakustu.

@MiuLego
Ausencia Ausencia

tarçınlı süt ya da yoğurt iyi gelir canım .

Bu arada kahvaltını ;

tam TAHİNLİ BEYAZ EKMEK okudum :rolleyes:

Yap canim bayagi etkiliymisss öksürük azaldi dun sabah feciydiiii azaldiii sizede cook gecmis olsunnnn
Yaptim icirdim walla sifa olsun. Sagolasin canim.

Mium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzum
Oyy kiyamam sana vaytim. Kimbilir o da ne yasadi ne durumdaydi. Allah seni evlatlarinin basindan eksik etmesin canim benim.

Miummmm kış geldi ya benim örgü sezonum açıldı..bebişin bereyi ördüm atkıyı örüp kendime kazak öreceğim..o yüzden gelemiyorum ben :işsiz:
Aaaaaaaa ben de ip almistim minnosuma biseyler oreyim atki mi oreyim bere mi oreyimmm. Ipim de cok guzeldi bak resmini atayim

Eklentiler

• IMG_20171029_192711.webp
    IMG_20171029_192711.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 29
Heee benim anaminda kesin oyledir elime cop batsa degil dunya yikilsa başıma annemin umrunda olmazzz ...aman ogluma bisey olmasında kizlarim onemli degil derrr her anne bir degil... rahmetli ananem derdi bakir anne , gümüş anne ve altin anne vardir herkes ayni degildir cook dogru demis simdi anliyorummmm
Adacım istisnalar kaideyi bozmaz demiştim :45:
Bakırda olsa ana anadır ;).

Hayat kime ne yaşatıyor bilemeyiz , senin yaladıklarında çok zor vaytım :KK43:.

Sinavında bu demekki .
Ama sen gördüğüm kadarıyla çok güçlüsün .
Hayatı evlatlarınla dolduracaksın inş .
Rabbım onlarla yüzünü güldürsün :KK68:
Sınav imtihan rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermezmis öyle düşünüyorum amin abla amin

Habersiz ikimizde iyi anne olduğunu yazmışız white ın..ne güzel şurada bile hissettirmiş bize..
Evet cunku cok ilgili hassas bi anne bunu ilk geldiginden buna fark ediyorum cocuklsrimiz hemen hemen ayni gunlerde krese başladılar onunla duygularimiz hep aynıydı...

Eflal :deli:
Anacım birde tek tek yazmış :-).

Yahu sabah kaltıgından bu yaptıklarımı yazsam :KK45:

ay dur ben heveslendim ..gebe listesi benim ki ama:))

sabah kahvaltı hazırlandı
kahvaltı sofrası toplandı
makine geceden dolu idi boşaltıldı
yeniler yerleşti
yataklar toplandı
yan gelip yatıldı :))
eş ve oğul köye çıktı
yine yan gelip yatıldı:))
sonra bi gaz ev süpürüldü
çöpler toplandı
süpürürken toz alındı
yemek yapıldı (tarhana, tavuk sote,bulgur)
mutfak toplandı
tezgah silindi
lavabo wc ovuldu
aklımdakiilr bunlar :halay:

Coco kuzum sen niye bu kadar çok korktun annem heeee :KK70:

Bu sıkıntılı durum evet iyi olmadı ama napalım senden kıymetli mi? Çözümsüz mü? Yooooooo!

Beyaz ekmekli sandviç hiç hoş olmadı.. onu sporla telafi edeceksin. Cumaya %1 yğzdeyi tutturacaksın onu da sen yapıcaksın ben anlamam düşün taşın spor yap program yap emi kokoşım..

Sarı pabuçlum.. hemen tartı ediniyorsun.. süre uzun tartılar pahaalı değil.. annendeki çalışıyırsa onunla devam edicez değilse de yeni tartı edin hemen.. pazartesi de tartıl farkı anlarız varsa ama elektronik alacağın için fark olmaz düzgün zemine koyarsan..

Eczane tartısı asla olmaz kuzum orada kıyafetli tartılıyorsun malum. Bu detay çok önemli çünkü.. eve tartı şart..

Oyyyy sen korktun mu yaaaaaa:KK60::-)

Beni haberdar et tartı konusunda acil çözümü bulmuş olalım pazartesi gelmeden. CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
napim korktum iste kizarsin diye mium:KK42:ben bi tartı buldum aslında,ama kabul eder misin bilmiom atcam birazdan fotosunu

:KK17::KK17::KK17:
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle kurtaramadık seni üzgünüm
101 lere uygunlarından tartı geliyo onlardan alıver bari:işsiz:
oyle yapim bari kuzum napim,ama bi tartı var,fotosunu atcam birazdan.

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle bu persembe tarti gelmisti a101 e belki kalan yer olmuatir denk gelirsen bak canim
Tamam canim bi A101 e bakiyorum cok sagol ❤
:KK36::KK36::anneadayı:
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle ses ver kuzum ne yaptın dünden beri ses soluk yok merak ediyorum. Tamam anne evindesin emin ellerdesin ama yine de merak ediyor insan :KK37:
özür dilerim bu kadar merakta bıraktığım icin canim mium:KK15:

Slm kizlar ben 13. Takimdan Derya. tam coconun ornek menusunu ariyordum ki bu daha bir guzel oldu. Okuyayim hemen. CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle tebrikler canim cok guzel gidiyorsun masallah
cok tesekkur ederim canim,darısı sizin insallahh:KK15::KK15:

oyy kurban olurum ben seni verene:KK15::KK15:

Yazdıklarım iletildi:skandal:
Demek ki interneti var:skandal:
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Ama kızmıcam ki:oops:annesiyle hasret gideriyodur:oops:

Ama yediyse diyeti bozduysa kızcam ki:skandal::sinirli:
yok diyeti bozmadim mium daa,annemin evi sobali,soba olan oda küçük.diger odada soba yok ve cok soğuk dolayisiyla leslie yapamadim yedim yedim oturdum :(:( bi care bulcam insallah :(

Back
X