- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ben de yataktan kalktim salona devrildim cocugun önüne koydun oyuncaklari yatiyorum.Hiç oynayacak halim yok.Yatağa yapışıp kaldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yataktan kalktim salona devrildim cocugun önüne koydun oyuncaklari yatiyorum.Hiç oynayacak halim yok.Yatağa yapışıp kaldim![]()
Anam herkes çıldırdı 7. takımda
Ayy ben dayanamam bağırırım eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal diye
Issız adamdaki Adayla o herifin karşılaştığı gibi dönüp gideriz. Sonra sen çocukların elini bırakırsın ben feylesofun kolundan çıkarım. Birbirimize kadan koşup ortada sarılırız diye korkuyorum
Parasız değil canım. 2 bursu var. üstünü de ben babama babam ona gönderiyor. Ama benim gönderdiğimi bilmiyor. Aramızı bozan da maalesef ciddi problem. Eskisi gibi olmamız benim açımdan imkansız ama işte babam var arada. Alıştım gerçi. Allah yokluğunu göstermesin
Çok iyi listeye giriş ne zaman
Canım benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var. En ideal bana göre çünkü büyük kardeşi olunca beni hiç zorlamadı, şimdi de arada çatışsalarda çok güzel oynuyorlar maşallahBu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.
Amin canımGitti çok şükür doktorum gitsin de gelmesin bi daha mahvolduk ya
Bu düşüncede evlendirmesin zaten ada. Gelinin hayatı zindan olurCunku yalnız kalmaktan korkuyor elinden oğlu gidecek cevresinde hickimse kalmadi herkesle küs konuşmuyor ogluda giderse yalnız kalacak... tamam ablamda bende sırf dinen Allah rızası icin koşarız herseyine.... ama o oglunu kaybetmek istemiyor evlendirmeye soguk bakıyor....
aaa tamam ozaman.ben zaten böyleyim.
noldu ördeğimeeeee
baştan okurken aha benim bu diyordum ki zaten de benmişim@MiuLego yeni bi hastalık keşfettim.belirtileri kalp çarpıntısı sürekli duygulanım değişikliği bi sevinip bi üzülme bi kızıp bi coşma.
diyet grubu kaptanlığı sendromu
evet kuzum hep paylaştığım liste var ya onu yap balım garantili menü o :)@MiuLego bana dört günlük acil çözüm planı gösterir misin?
Wc sıkıntısı var. Tartı çok canımı sıkıyornoldu ördeğimeeeee![]()