Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anam herkes çıldırdı 7. takımda:KK8:

Ayy ben dayanamam bağırırım eflaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal diye:KK8:
Issız adamdaki Adayla o herifin karşılaştığı gibi dönüp gideriz. Sonra sen çocukların elini bırakırsın ben feylesofun kolundan çıkarım. Birbirimize kadan koşup ortada sarılırız diye korkuyorum

Parasız değil canım. 2 bursu var. üstünü de ben babama babam ona gönderiyor. Ama benim gönderdiğimi bilmiyor. Aramızı bozan da maalesef ciddi problem. Eskisi gibi olmamız benim açımdan imkansız ama işte babam var arada. Alıştım gerçi. Allah yokluğunu göstermesin
:KK70:

Bu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.
Canım benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var. En ideal bana göre çünkü büyük kardeşi olunca beni hiç zorlamadı, şimdi de arada çatışsalarda çok güzel oynuyorlar maşallah ;) şimdi hamile kalırsan tam benimki gibi olur yaş farkı.

Cunku yalnız kalmaktan korkuyor elinden oğlu gidecek cevresinde hickimse kalmadi herkesle küs konuşmuyor ogluda giderse yalnız kalacak... tamam ablamda bende sırf dinen Allah rızası icin koşarız herseyine.... ama o oglunu kaybetmek istemiyor evlendirmeye soguk bakıyor....
Bu düşüncede evlendirmesin zaten ada. Gelinin hayatı zindan olur :(

BF4CA1F5-5417-4019-86D1-0CD405EF8701.webp

7. Takımın tüm hatunları böyle olacakkk:confused::KK8::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::KK8::KK8:

BİZŞM NEYİMİZ EKSİİİKKKKKKKK:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

@MiuLego yeni bi hastalık keşfettim.belirtileri kalp çarpıntısı sürekli duygulanım değişikliği bi sevinip bi üzülme bi kızıp bi coşma.
diyet grubu kaptanlığı sendromu
baştan okurken aha benim bu diyordum ki zaten de benmişim :D

Back
X