Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen öyle kuzum her grup kendi içinde yarışacak
hafta sonu iyiydi,cumartesi çalıştım zaten
pazarda evdeydim,iş güç bi ara uyumuşum ohh ne güzelmiş hep aus mu uyuyacak :uykucu:
sen naptın nasıl geçti gezdin dolandın yine demi :rolleyes:
Cumartesi kayınvalidem+eltim+bir akraba ile beraber eşim akraba ziyaretine götürdü bir ameliyat olan abla vardı onu gördük sonra eşimin teyzesine gittik akşam 12 gibi döndük :confused:Pazar günü evdeydim geç uyandım kitap okudum evi süpürdüm öyle yattım anca :KK70:
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@igdedali
@Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls

MEGASTARLAR nehirnil111 nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@eflalim
@Nevreste
@deynepnaz

SÜPERSTARLAR begum75 begum75 KAPTANLIĞINDA
begum75 begum75
@ecemavi
Nefs Nefs
@kelebekolacam
@ada81
suspushanimcim suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
Bonus Bonus

ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
@Antepia27
@nar_cicegim
@60kiloyum
@ErSeSi
@Stepbystephappiness

UVERTÜR:halay: MİU GÖZETİMİNDE :KK70:

@Ausencia :KK49::KK49::KK49::KK49:

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

HAYDİ BİSMİLLAH KIZLAR..

YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN..

ŞİMDİ HER TAKIMIN YANINDA SORUMLU KAPTANI VAR.. MENÜLERİNİZDE YA DA HARİCİ SPOR BİLDİRİMLERİNİZDE ONLARI ETİKETLEYİN.. EKSİK GEDİK KALMASIN..

begüşüm ve nilim gün iiçinde tabloları yayınlar ellerinde var olan puanlarla.. sonrasında eksik varsa hemen tamamlayalım herkes sporunu bildirsin

:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:
Hayırlı uğurlu olsun kaptanım:halay: Ben listemi oluşturdum beklemedeyim:KK54:

Benim pek sporum yok ama bundan sonra olacak artık bende değilsin Türkanım:KK43: ama olsun gönüllerimiz bir :KK200:

Cumartesi kayınvalidem+eltim+bir akraba ile beraber eşim akraba ziyaretine götürdü bir ameliyat olan abla vardı onu gördük sonra eşimin teyzesine gittik akşam 12 gibi döndük :confused:Pazar günü evdeydim geç uyandım kitap okudum evi süpürdüm öyle yattım anca :KK70:

Benim pek sporum yok ama bundan sonra olacak artık bende değilsin Türkanım:KK43: ama olsun gönüllerimiz bir :KK200:

Senle gecmisimizi hiç unutmayacagim:KK53:
:oops:ayrılsakta mutluluk dilerim sanaaaa:KK75:

Nill senin halan geldimi?

Bacılar ben kaçar sonra gelicem çamaşır aşıp ip atlayıp evimi supurucem sonra akşam yemeği yapıcam
Ya ben size bişey sorucam benim kızıma ilik alıp kaynattim 4 5 saat posetleyip dolaba attım kızıma çokta yapıyorum faydalimidir sizce ben doğrumu yapiyorum

Back
X