Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin 900 puandan sonra 1.lik garanti gibiYok kiii bak bu hafta ben 1.olayim ellesmeyin bana ellesmeyen arkadaşlar istiyorum![]()
hayır hayır o portakalın,hemen düzeltiyorum
Cumartesi kayınvalidem+eltim+bir akraba ile beraber eşim akraba ziyaretine götürdü bir ameliyat olan abla vardı onu gördük sonra eşimin teyzesine gittik akşam 12 gibi döndükaynen öyle kuzum her grup kendi içinde yarışacak
hafta sonu iyiydi,cumartesi çalıştım zaten
pazarda evdeydim,iş güç bi ara uyumuşum ohh ne güzelmiş hep aus mu uyuyacak
sen naptın nasıl geçti gezdin dolandın yine demi![]()
Hayırlı uğurlu olsun kaptanımHİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@igdedali
@Whiteblacklife
@CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@eflalim
@Nevreste
@deynepnaz
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
begum75
@ecemavi
Nefs
@kelebekolacam
@ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
nehirnil111
@masumm
@Antepia27
@nar_cicegim
@60kiloyum
@ErSeSi
@Stepbystephappiness
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
@Ausencia
HAYDİ BİSMİLLAH KIZLAR..
YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUNN..
ŞİMDİ HER TAKIMIN YANINDA SORUMLU KAPTANI VAR.. MENÜLERİNİZDE YA DA HARİCİ SPOR BİLDİRİMLERİNİZDE ONLARI ETİKETLEYİN.. EKSİK GEDİK KALMASIN..
begüşüm ve nilim gün iiçinde tabloları yayınlar ellerinde var olan puanlarla.. sonrasında eksik varsa hemen tamamlayalım herkes sporunu bildirsin
![]()
Sende harikasin![]()
işeri hallediyorum. bitsin gelcem gelene kadar beni sevigiye boğarsınız ki belki![]()
senin 900 puandan sonra 1.lik garanti gibi![]()
hayır hayır o portakalın,hemen düzeltiyorum
65 dakika tempolumu normalmi yürüyüş?
Cumartesi kayınvalidem+eltim+bir akraba ile beraber eşim akraba ziyaretine götürdü bir ameliyat olan abla vardı onu gördük sonra eşimin teyzesine gittik akşam 12 gibi döndükPazar günü evdeydim geç uyandım kitap okudum evi süpürdüm öyle yattım anca
Hayırlı uğurlu olsun kaptanımBen listemi oluşturdum beklemedeyim
Benim pek sporum yok ama bundan sonra olacak artık bende değilsin Türkanımama olsun gönüllerimiz bir
![]()
Hirslanmayin emikimse gaza gelmesin
![]()
işeri hallediyorum. bitsin gelcem gelene kadar beni sevigiye boğarsınız ki belki![]()
Cumartesi kayınvalidem+eltim+bir akraba ile beraber eşim akraba ziyaretine götürdü bir ameliyat olan abla vardı onu gördük sonra eşimin teyzesine gittik akşam 12 gibi döndükPazar günü evdeydim geç uyandım kitap okudum evi süpürdüm öyle yattım anca
Hayırlı uğurlu olsun kaptanımBen listemi oluşturdum beklemedeyim
Benim pek sporum yok ama bundan sonra olacak artık bende değilsin Türkanımama olsun gönüllerimiz bir
![]()
Oha dememek icin kendimi sıkıp şişip artimi olayim yaoha ya oha
Tempolu tabisi.
Portakal şu 50 li kilolarda olup yinede buna canı sıkılan morali bozulan portakalmı![]()
Cok pis gaza geldim Türkan
Hirslanmayin emikimse gaza gelmesin
![]()
puanını kaydettim
şimdi portakalada şeyetmemek lazım 50 li kilolarda ama hedefe ulaşmadığından moralleri bozulabilir![]()
Neden oha![]()