Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:KK200::KK200::KK200::KK200:

ay şimdi nehirin alıntıda gördüm senin hikayeyi ...
ağladım beee .. bak hassas kadın oldum ben .. sabahta siyah pantalona ağladım .. bugün 3 kez güldürmelisin beni :deli:

ve bi de anladığım @nehirnil111 balımın reglsi gecikmiş ... hadi inşallah ya :KK200:

Kuzum bende ona aglamistim daha önce izlemistim :( :(
Tabii sonunu öyle beklemiyor insan şok yaşanıyor resmen..
Sen üzülme dağıt kafanı:anne::anne::anne::anne:

tünaydınlar her birinize .... geçmişe bakmadım da şu çivili sopayı görünce .... dedim @Bonus yine artı ... @MiuLego tatlı tatlı kızıyor ...kendini sinirli sanıyor ama bal bal :KK49::KK49:

bende gece hiç uyumadım ... pek kusmalar geldi gece gece ... bi ateş ...yanıyorummmmmmm :halay:
Ausum ilk 3 ay vücut bebeği yabancı madde gibi algıladığı için bu tarz tepkiler verirmiş diye okumuştum...ayy kusmaların çoksa kız mı acabaaaa :emir_bebek:

tünaydınlar her birinize .... geçmişe bakmadım da şu çivili sopayı görünce .... dedim @Bonus yine artı ... @MiuLego tatlı tatlı kızıyor ...kendini sinirli sanıyor ama bal bal :KK49::KK49:

bende gece hiç uyumadım ... pek kusmalar geldi gece gece ... bi ateş ...yanıyorummmmmmm :halay:
Miniş fasulyeye sevgi ..msj tekrarı :rapci:

sela okunuyor...hayatın içinde iş güç yaparken bir yumruk gibi iniyor insanın yüreğine..ne için bunca hırs bunca öfke kıskançlıklar..birgün bizimde selamız okunur ertesi gün herkes hayatına döner..olan ölene oluyor işte..kalan yanıyor kahroluyor ama hayat devam ediyor..

Canım ilk 3 gün kuralı var bunun için yani r gün altına kaçırabilir. korkma. 3 günden sonra daha bi anlıyolar. altna kesinlkle bez bağlama öğretirken. ben her götürdüğğmde yapmıuordu üstünü giydirip bırakıyodum bi bakıyodum yapmş. 10 15 dk da götürüyodum ama yine de 3 gün tuvaleti tutturamadık. sonra o yapınca altının ıslandığını farketti bundan rahatsz oldu ve söylemeye başladı.
O havlu gibi kilotları da takma ben taktm onları da bez gibi algıladı söylemedi.
O ıslaklığı hissedip ondan rahatsz olacak. o yüzden 1 2 güne deneyip bırakrm deme. tam öğrenmesi 15günü buluyor. inşallah daha erken öğrenr

Ben de misafirliğe giderken filan bez taktım öğrendiği halde. bu seferde geriledi çock öğrendiği halde dememeye başladı çnkü altmda bez var galiba diyip söylemeden yapıyordu. hatta bez tak bez diyodu.
Ama yapsa da artk takmadım ki yine 1 2 gün sürekli yaptı altna ama sonra öğrendi tekrardan.
Bence yaza erteleme. eğer sağlık durumları da iyiyse hemen çıkar bezi takma hiçbşklde ki öğrensn bşka çaresi olmadğını
Valla biz bagladik canım ya 3 haftadır falan bez takıyoruz hava soğudu bu sefer hasta olacak kalsın yaza 3 yaşını doldurunca daha iyi olur da dediler bi de tam toparlayamadi öksürük başladı korkuyorum acikçasi

Back
X