- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Ausencia gebesin fasulye nohut tasiyosun cok hassas zamanin diye bisey demiyim diyorum ama....dusundumde.... bisey demiyorum
he buyur de...
sen daha hassassın valla ...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ausencia gebesin fasulye nohut tasiyosun cok hassas zamanin diye bisey demiyim diyorum ama....dusundumde.... bisey demiyorum
senin nohut büyüdükçe sana ateş bastırıyor galiba
yaman olacak belli
muhabbet nereye gidiyorr,aştınız
ne videosu o merak ettim
hamilelere yasaktır diye ibare olmalı böyle videolarda
ahaaa![]()
Cigere yeni tarz. Ustune de nar eksisiyle super olduEki Görüntüle 2061535
Ausum ilk 3 ay vücut bebeği yabancı madde gibi algıladığı için bu tarz tepkiler verirmiş diye okumuştum...ayy kusmaların çoksa kız mı acabaaaa![]()
Ausum canım o yanma bende 9 ay devam etti kışın ortasında karnımı açıp yatiyordumevet canım 1 üç ay alışma ... az kaldı .. 2 haftaya geçer diye umuyorum .
Bir de kan hacmi çok artıyor , sıcak basması da ondan .
Hepsinin sebebi belli olunca şükür telaş yok ....sadece uykusuzluk işte![]()
bu akşam yemeğini yapıcam,çokta severimSelam kızlar ,geçmişte neler yazdığınızı çok merak ediyorum ama malesef vaktim yok
Canan Karatay lahanayı çok methediyor.En faydalı gıda,bol bol yiyin diyor,özellikle lahana turşusunu,kansere bile faydalı diyor.Erkeklerde göbeği olanlar yesin diyor da ,kadınlarda göbeğe neden demiyor acaba?Kürünü yapamadım şişirdi beni ama kararsız kaldım
Kilo aldırsa ,şişirse yiyin der miydi ki bilemedim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/844562/Canan_Karatay_onerdi__Bol_bol_yiyin.html
Laf aramızda ben de sarmasını yapacağımda ;Miu görsün de kızmasın diye yazdımbu akşam yemeğini yapıcam,çokta severim![]()
lahananın kilo yapacağını sanmam olsa olsa şişkinlik yapar,çarşamba perşembe yemezsin olur biter![]()
Oğlumun okula gittim geldim. Şiir okudular da :) gelirkende ergen gençler birini dövüyordu onlar ayırdım üzüldüm de, herkes zalim olmuşnere gidiyosun
Canım karatay turşu yiyin diyor zaten ev yapımıSelam kızlar ,geçmişte neler yazdığınızı çok merak ediyorum ama malesef vaktim yok
Canan Karatay lahanayı çok methediyor.En faydalı gıda,bol bol yiyin diyor,özellikle lahana turşusunu,kansere bile faydalı diyor.Erkeklerde göbeği olanlar yesin diyor da ,kadınlarda göbeğe neden demiyor acaba?Kürünü yapamadım şişirdi beni ama kararsız kaldım
Kilo aldırsa ,şişirse yiyin der miydi ki bilemedim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/844562/Canan_Karatay_onerdi__Bol_bol_yiyin.html
Minnaka bak hele boyuna ağırlığına bakmadan ne şeyler çıkartıyor ortayaevet canım 1 üç ay alışma ... az kaldı .. 2 haftaya geçer diye umuyorum .
Bir de kan hacmi çok artıyor , sıcak basması da ondan .
Hepsinin sebebi belli olunca şükür telaş yok ....sadece uykusuzluk işte![]()
Sagol canim asiri doruyucu oldu benim icinharika görünüyor,afiyet olsun![]()
Sagol canim asiri doruyucu oldu benim icin
Allah AllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhBen bugün 2 saat oryantal yapicam
![]()
anam önce bana kalp mi
keşke benim olsa ne güzel nasıl sağlıklı nasıl misEki Görüntüle 2061509
Öğlen yemeğimi de yedim şükür