Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin nohut büyüdükçe sana ateş bastırıyor galiba
yaman olacak belli :rolleyes:

muhabbet nereye gidiyorr,aştınız :KK53:

ne videosu o merak ettimo_O
hamilelere yasaktır diye ibare olmalı böyle videolarda

ahaaa :KK70::KK70::KK70:

evet canım bildiğin yaz ortası gibi geliyor hava

Cigere yeni tarz. Ustune de nar eksisiyle super olduEki Görüntüle 2061535

t1978-gif.1319601
harika görünüyor,afiyet olsun

Ausum ilk 3 ay vücut bebeği yabancı madde gibi algıladığı için bu tarz tepkiler verirmiş diye okumuştum...ayy kusmaların çoksa kız mı acabaaaa :emir_bebek:

evet canım 1 üç ay alışma ... az kaldı .. 2 haftaya geçer diye umuyorum .
Bir de kan hacmi çok artıyor , sıcak basması da ondan .
Hepsinin sebebi belli olunca şükür telaş yok ....sadece uykusuzluk işte :KK200:

:KK3: Selam kızlar ,geçmişte neler yazdığınızı çok merak ediyorum ama malesef vaktim yok:olamaz:
Canan Karatay lahanayı çok methediyor.En faydalı gıda,bol bol yiyin diyor,özellikle lahana turşusunu,kansere bile faydalı diyor.Erkeklerde göbeği olanlar yesin diyor da ,kadınlarda göbeğe neden demiyor acaba?:KK64:Kürünü yapamadım şişirdi beni ama kararsız kaldım :confused:Kilo aldırsa ,şişirse yiyin der miydi ki bilemedim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/844562/Canan_Karatay_onerdi__Bol_bol_yiyin.html

Ausum canım o yanma bende 9 ay devam etti kışın ortasında karnımı açıp yatiyordum:deli::deli:

:KK3: Selam kızlar ,geçmişte neler yazdığınızı çok merak ediyorum ama malesef vaktim yok:olamaz:
Canan Karatay lahanayı çok methediyor.En faydalı gıda,bol bol yiyin diyor,özellikle lahana turşusunu,kansere bile faydalı diyor.Erkeklerde göbeği olanlar yesin diyor da ,kadınlarda göbeğe neden demiyor acaba?:KK64:Kürünü yapamadım şişirdi beni ama kararsız kaldım :confused:Kilo aldırsa ,şişirse yiyin der miydi ki bilemedim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/844562/Canan_Karatay_onerdi__Bol_bol_yiyin.html
bu akşam yemeğini yapıcam,çokta severim
t1933-gif.1319592

lahananın kilo yapacağını sanmam olsa olsa şişkinlik yapar,çarşamba perşembe yemezsin olur biter :KK9:

bu akşam yemeğini yapıcam,çokta severim
t1933-gif.1319592

lahananın kilo yapacağını sanmam olsa olsa şişkinlik yapar,çarşamba perşembe yemezsin olur biter :KK9:
Laf aramızda ben de sarmasını yapacağımda ;Miu görsün de kızmasın diye yazdım :sus:Tabii iç harcını bulgurla yapacağım:olamaz:

Canım karatay turşu yiyin diyor zaten ev yapımı

Minnaka bak hele boyuna ağırlığına bakmadan ne şeyler çıkartıyor ortaya:KK48:Çok şükür tabi ki kaptanım bunlar geçici hem bebişin için değer değil mi :KK200::anneadayı::emir_bebek::nazar:

Back
X