Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki bir mezun olduk ha. Kimse de etiket yapmamış heç
Siz görürsünz bi 5 kilo alıp gelecem ve 3 sene vermeyecem o kiloyu![]()
Gel bul beni bakalımnisa kuzum seni hiç göremedim mi ben @suspushanimcim
deynepten sabah beri ses yok en son kahvaltıya misafirim gelecek diyordu hala kahvaltı masasında olmasın@deynepnaz
Nevreste nevoşum kibar narin hatunum nerdesinnn
makarnalara gelem de seni bulam mı
Cuma 210 puan, cumartesi 120 puan, pazar 150 puanı Pazartesi:1 saat tempolu yürüyüş:150 canımMegastarlarımAhu060812 @eflalim
Nevreste @deynepnaz
Ultrastarlarım @masumm @Antepia27 @ErSeSi @60kiloyumnar_cicegim @Stepbystephappiness
Hep beraberiz fıstıklar cumadan itibaren sporlarınızı yazarsanız sevinirim
@deynepnaznar_cicegim siz yazmıştınız zaten
![]()
Benim şu 2 kilo sen alsana sen çabuk veriyorsun yapıştı bana terk etmiyorrrrrİyi ki bir mezun olduk ha. Kimse de etiket yapmamış heç
Siz görürsünz bi 5 kilo alıp gelecem ve 3 sene vermeyecem o kiloyu![]()
Nasıl bir yardım
Ne yapıyorsun canimmNasıl bir yardım![]()
Coco'ya ne olmuşiyi uykularr balım
İyi sayılırım canım sen nasılsınNe yapıyorsun canimm
Hala hala hala iyileşmeye çalışıyorumİyi sayılırım canım sen nasılsın![]()
Çok uzun sürdü canım Allah yardımcın olsun bir de küçük çocuk varHala hala hala iyileşmeye çalışıyorum![]()
Otursana oturduğun yerde bu ne sporu bacım ya yazık değil mi banaNeysem bari spor bildirimi şeyedeyim ben madem ki hiperstar olduk
Cumartesi:
40 dk pilates= 120
1000 ip atlama=200
80 dk yürüyüş=200
40 dk callan= 120
Toplam=640
Pazar:
1000 ip atlama=200
80 dk yürüyüş=200
40 dk callan=120
30 dk dans=105
Toplam=625
Pazartesi=
40 dk pilates=120
1000 ip atlama= 200
100 dk yürüyüş=250
30 dk bölgesel egzersiz=90
Toplam= 660
begum75
![]()
Evet çok uzun sürdü sıktı artık yeter diye isyanlardayımÇok uzun sürdü canım Allah yardımcın olsun bir de küçük çocuk var![]()
Ban yemissCoco'ya ne olmuş![]()
Arasıra aklına gelmek değil hiç aklından çıkmamak istiyorum... Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorumm bonus...Etiket yapmasamda aklima geldin gun icinde. O an yazmayinca unutuyor insan baska biseye bakiyosun vs. ♡
Alam valla ben de istiyorum 2-3 kilo almakBenim şu 2 kilo sen alsana sen çabuk veriyorsun yapıştı bana terk etmiyorrrrr