Sen dikkat et çabuk iyileş inşaallahEvet çok uzun sürdü sıktı artık yeter diye isyanlardayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen dikkat et çabuk iyileş inşaallahEvet çok uzun sürdü sıktı artık yeter diye isyanlardayım
Ne yapmış acabaBan yemiss
Atletik olacam ben baklava istiyorumOtursana oturduğun yerde bu ne sporu bacım ya yazık değil mi bana
Olabilir yesem kesin erirdim onu eritecegim diyeArasıra aklına gelmek değil hiç aklından çıkmamak istiyorum... Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorumm bonus...
Alam valla ben de istiyorum 2-3 kilo almak
Magnum hayalleri kurunca ödem yaptı zaar![]()
Tamam da o kadar spora ne zaman vakit buluyorsunuz onu anlamıyorum ya yurusece çocuk kucakta çıkıyorum bennnAtletik olacam ben baklava istiyorum![]()
Geçmiş olsun canımHastayım burnum fena tıkalı hayat şu an tatsız bana eşte yok bebeler erken uyusa bari
Hamilelik bölümü ne orada ban yemiş ama ne yaptı ne etti diye bakmadim bennNe yapmış acaba![]()
Arasıra aklına gelmek değil hiç aklından çıkmamak istiyorum... Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorumm bonus...
Alam valla ben de istiyorum 2-3 kilo almak
Magnum hayalleri kurunca ödem yaptı zaar![]()
Gelsin sopalayalımHamilelik bölümü ne orada ban yemiş ama ne yaptı ne etti diye bakmadim benn
Fıtık mi var sende de bende de vardı acaba ne olduSen dikkat et çabuk iyileş inşaallahBenim de belim tutuldu yandan çarklı olarak geziyorum
![]()
Kızçeler bugün gene ton balıklı omlet yedim hem de sabah sabah. Akşama kadan 0 açlık. Midesi kaldıran varsa tavsiye ederim![]()
Ben de şarkı istiyorumIstedigin sarki olsun :)) manuştan ne eksigin var
Geçmiş olsun balimSen dikkat et çabuk iyileş inşaallahBenim de belim tutuldu yandan çarklı olarak geziyorum
![]()
Yok canım arada tutuluyorFıtık mi var sende de bende de vardı acaba ne oldu![]()
Sağol canım benimGeçmiş olsun balim
Sabah 6 da uyanıyorum. 10 gibi işte oluyorum. cardioları sabah hallediyorum. İşten gelince de sıkılaştırmaları yapıyorum.Tamam da o kadar spora ne zaman vakit buluyorsunuz onu anlamıyorum ya yurusece çocuk kucakta çıkıyorum bennn
Kızçeler bugün gene ton balıklı omlet yedim hem de sabah sabah. Akşama kadan 0 açlık. Midesi kaldıran varsa tavsiye ederim![]()