- 11 Nisan 2007
- 87.684
- 515.338
- 1.223
Huzurla uyumak için yatmadan önce leslieye gerçekten ihtiyacım vardı.
Akşam çayına kardeşimdeydim ,yanında cısslı birşey yedim .
1 mil leslie yapayım dedim ,dedim tembellik yok ,nasıl yediysen yapacaksın 3 mili,iç sesim saat geç oldu ,uykuya da ihtiyacın var dese de ,kes sesini yemeden önce düşünecektin onu dedimve de 3 mile tamamlayıp yattım.
Korkumdan soramamıştım hastalığının ne olduğunu,kötü şeyler okumamak adına
Hani zayıflamak için yapıyoruz ya diyeti,sağlık için de yapmalıyız,zararlı yiyeceklerden uzak durmalıyız,hem beden hem ruh sağlığımız için.
Baban şanslı ki eşi var,çocukları var,bakanı var.Bizler ne durumda oluruz hastalansak ,Allah ömrümüzü hayırlı ,sağlıklı bir şekilde geçirmemizi nasip etsin.Yolun açık olsun canım .
Ben de evde kendim yaparım satın alınanlar çok tuzlu geliyor bana.Sadece salatalık turşusunu bazen hazır alırım garnitür niyetine.Geçen gün annem lahana turşusu yapacağını yazmıştı,dün baktım markette lahana indirimde aldım 2 tane ,lahanasını haşladım ,sarmısağını soydum gittim anneme ,kendim yapardım ama annemin turşuları güzel olur,son dokunuşları Ona bıraktım.İşine ,temizliğine yardıma gidemiyorum ,bari böyle faydam olsun dedim.![]()

Aksam bulasik makinesi calisirken diger cikanlarida deli gibi yikadim durdum bari toplamaya faydam olsun diye.
Ins olabiliyodur faydamiz