- 29 Mayıs 2010
- 31.316
- 84.698
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakinlesince barisirsin eşler birbirini hep affederBu sefer zor![]()
Simdi yapicam minnos uyudu. Sobra da nutfak. Basim cok agriyor su icemedim bugun pek.Geç saate bırakma çiçeaaam yap kurtul sonra rahatca evde işlerini yap otur
Beyaz ekmek de nerden çıktı
Hiç yakıştı mı şu menüyeee
Tam buğday yoksa ekmek yenmeyecek işte
Gerisi güzel afiyet olsun
Ayyy o nasil yapiliyordu ki netten bi bakiyim. Ama kendimi kabaga sartlamistim. Bilemedim simdinar_cicegim
@suspushanimcim
@Bonus
@Ahu060812
Kızlaaaaaarr çarşamba ve perşembe (isteyene sadece perşembe) diyorummmm vicdan çorbası günleri mi olsa diyorum size
Malzemeleri hazır edin emiiiiiiieksiler geleceeeek
Benim sali gunu misafirim var bi arkadaşım gelecek o cook zayif zaten...kisir pasta borek vs yapacam ben kısır yer gunu kapatirim sali günü....misafirlikte diyet daha bi iskence oluyorÇayın yanına kek geldi![]()
Kız affetmis bileSakinlesince barisirsin eşler birbirini hep affeder
Aynen öyle. .Benim sali gunu misafirim var bi arkadaşım gelecek o cook zayif zaten...kisir pasta borek vs yapacam ben kısır yer gunu kapatirim sali günü....misafirlikte diyet daha bi iskence oluyor
Benim de 8 gun kaldi simdiden balonlasmaya basladimRegli olamiyorum iki gündür olacak gibi karinda bi his dolasiyorum offff olsamda rahatasammm artikkk![]()
Miu bende denesem olmazmiiiinar_cicegim
@suspushanimcim
@Bonus
@Ahu060812
Kızlaaaaaarr çarşamba ve perşembe (isteyene sadece perşembe) diyorummmm vicdan çorbası günleri mi olsa diyorum size
Benim aklımdan geçiyordu Kabaklı Dilara kocaginkini yapacağım. Ecemavi çok sessiz ilerliyor. Birimler çeviriyor kesin Detox suyu mu içiyor bilemedim kinar_cicegim
@suspushanimcim
@Bonus
@Ahu060812
Ayyy cok fena oluyor kizimi kucagima alamiyorum göğüslerim cook ağrıyor...Benim de 8 gun kaldi simdiden balonlasmaya basladim
Ne kadar çabuk biraz surundurur diyordumKız affetmis bile
Aynen öyle. .
Canim ece coook sessiz ilerler sonra eksi 1.5 ile haftayu kapatir haberin olsunBenim aklımdan geçiyordu Kabaklı Dilara kocaginkini yapacağım. Ecemavi çok sessiz ilerliyor. Birimler çeviriyor kesin Detox suyu mu içiyor bilemedim ki
Benim de oyle. Sistikce ip atlayamicam o canimi sıkıyorAyyy cok fena oluyor kizimi kucagima alamiyorum göğüslerim cook ağrıyor...
Sırrı ne nasıl başarıyor menu de yazmadım dahaCanim ece coook sessiz ilerler sonra eksi 1.5 ile haftayu kapatir haberin olsun)