Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cidden ben dayanamıyorum yemege yoksa ben 2 kilo veririm ama dayanamıyorum :KK43:
Dayanamıyorum diye birşey yok türkan.. düşün ki senin atladığın 5000 ip belki bir böreği anca yakıyor.. değer mi yahu.. şimdiye dek yedik yedik de noldu..

Yemicem diye kendine inanırsan yemiyorsun formül basit

Dayanamıyorum diye birşey yok türkan.. düşün ki senin atladığın 5000 ip belki bir böreği anca yakıyor.. değer mi yahu.. şimdiye dek yedik yedik de noldu..

Yemicem diye kendine inanırsan yemiyorsun formül basit
1 dilim börek 5 bin ip allahim:KK42:

Aranıza katılabilir miyimmm
Gel canım gece gece başbaşayız
Tabi ki katılabilirsin hoşgeldin

Kendini tanıtsana biraz
Bir de 1. Sayfamızı oku sonra.. orada bir form var onu da doldurup bana özel mesaj olarak atmanı isteyeceğim ve takımda buradaa paylaşmanı.. seni tanıyabilmek için..

Şimdilik sohbet edelim kimsin nesin necisin:)

Emzirmek kalori yakiyormu
Kız sen deli misin ben emzirirken her misafirle koca borekli pastali tabak yedigim halde kilo veriyodum.Ama sonra oğlum emmeyi azaltti ben yemeyi azaltmayinca sonuc bu :D :D
Yaaaa biri beni banyo yaptırsa ya:ıslık:

Ayyy annem var ya küçükken kaynar suyla yıkardı:cry:
Bi de bağırınca banyo tasıyla kütttt kafaya geçirirdi
Yeminle bir kese atardı heryerim haşat
Üstüne de kaynar su zaten deri meri kalmamış tende cosssss diye ses çıkardı
Anaammm yaktın beni anaaam :rolleyes::KK70:
Annem bu ay sonu gelecek nasipse.Kendimi ona persembeden keseleteyim cumaya yarim kilo daha eksi garanti :D

Kız sen deli misin ben emzirirken her misafirle koca borekli pastali tabak yedigim halde kilo veriyodum.Ama sonra oğlum emmeyi azaltti ben yemeyi azaltmayinca sonuc bu :KK70: :KK70:

Annem bu ay sonu gelecek nasipse.Kendimi ona persembeden keseleteyim cumaya yarim kilo daha eksi garanti :KK70:
Kesin kesinnnnn vur keseyi anne de :D

Back
X