Aynen canım sağlıklı besinlerle paket gıdalardan uzak abur cubursuz dolu dolu menğlerinle gelirsin inşallahAynn emzirdigim için aç kalmamaya ve su içmeye gayret ediyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım sağlıklı besinlerle paket gıdalardan uzak abur cubursuz dolu dolu menğlerinle gelirsin inşallahAynn emzirdigim için aç kalmamaya ve su içmeye gayret ediyorum :))
Tamam cnm inşallah ben yarin sabah bildiririm kilomuAynen canım sağlıklı besinlerle paket gıdalardan uzak abur cubursuz dolu dolu menğlerinle gelirsin inşallah
İnşallah canım çok sağolAynen canım sağlıklı besinlerle paket gıdalardan uzak abur cubursuz dolu dolu menğlerinle gelirsin inşallah
İyi geceler ben de yatCm bende de bebişler var :)))Uyuyorum bençünkü de yarın iş var
![]()
İyi geceleeerAranjza katildigim icin coook mutluyumHerkese hayırlı geceler
![]()
Formla birlikte zeytin unutma emiTamam cnm inşallah ben yarin sabah bildiririm kilomu![]()
Bonusum onu sade tüketme kesinlikleMiu avakado aldimda nasil şeydiyim bunu?
Yagliymis he mi kalorisi yuksekmis
Formla birlikte zeytin unutma emi
Bonusum onu sade tüketme kesinlikle
Zeytinyağı az, sarımsak limon ile ezip yiyebilirsin
Tost arasına koyabilirsin
Salataya doğrayabilirsin
Kıvamı yumuşak olacak sertse bekletmelisin. Sertken yenmez.. sertse gazete kağıdına sar 2 gün beklet yumuşuyor hemen parmağını bastırdığında içine girmesi lazım.
Onun içindeki yağ çok faydalı yağ hiç takılma afiyetle ye kuzum
Sabah sabah nasıl sevindim seni gördüğüme anlatamamAnamm yine kaptan değişmiş
@Ausencia ablam bir takvim görüyorum sende
Nevroşum da kilo veriyor
Deynepte diyet yapıyor, bu gözler daha neler görecek![]()
Ben de öyleyim ben deeeGoooi nuaaaaayyy duuuaaaannnn!!!!
Zombiden hayirli sabahlarr![]()
Yok canim düşünmüyorum evet zaman geçtikçe daha cok soğuyor insan.. biraz sabir işi galiba ben iki cocuk olursa cok sabırlı olabilecegimi düşünmüyorum..Sen dogurmayacaksin gibi Ada galiba...
Ben de böyle düşünüyordum.
Zaten biraz daha zaman geçince soguyor insan...
Hayırlısı tabii de.