Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saf yeeaaa :confused: bu mevsimde bende bi hoş oluyorum :confused:
13, 5 ve 3 yaşlarda bende var allah yardimcimiz olsun
Beni bu güzel havalar mahvetti diyorsun:confused::confused::confused::confused:
Ay bonus yaşları yakın çocuk çok zor. Nerden biliyorum anamdan. Kardeşimle 1,5 yaş vardı. Bi de ben yerimde durmazmışım hep bi yaramazlık bi olaylar... Anamın sırf benim yaramazlığım yüzünden ağladığı geliyor aklıma :confused: Allah yardımcın olsun

Yerdeki yıldızları izle
izledim kuzum :cry:
Regli oldummmm sonunda bugun spora gidemem bu karin agrisiyla plates yapamam :KK66:)
ooo hoş geldin halacığımızzzzzz güzel günde geldi ada iyisn
günaydınnnnnnnn

yağmurlu, gri, trafikle bi ankara sabahından iyi haftalar imiz olsun
çabukçak cuma gelsin :KK70:

sabah 3 mil lesile mi yaptım mm :KK70: :KK70:

bi ara vazgeçip yatağa diyecektim ama yaylannnnnnnnn kızım odaya dedim
kız Allahım ya ne büyük ikilem :D
Gunaydinlarrr karın agrisiyla uyandım ve bir karar aldım bizim evde tv daha açılmayacak yasakladım ben bile izlemicem onun yerine kitap okucam hadi bakalım bu sayede kızım da izlemicek beynini boş şeylerle doldirmicak
harika bir karar türkan
Birde dunku menumu yazayim gene unuttum yazmayi saskinmiyim neyim :)
Sabah 9.00
Menemen yedim uc dort kasik iki dilim ekmek yedim kepek
Ogle 15.00
Bir yumurtayla salata yaptim
Aksam 20.00
İki parca kirmizi et yedim bi kase yogurt yedim
2 litre su
Yarim saat yuruyuss
temiz menü afiyet olsun
Gunayyydinnnn :KK200:

Artı gören kendime ve varsa benim gibilere gelsin.... arti dedigin neki ya gazdir ya odem :deli: odemi indiririz gazida cikardikmi tamamdir:deli:

@MiuLego diger tarafta biraz hareket olunca buraya yetisemedim unuttum yazmayi cuma hedefini -1 yaparmisin lutfen

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

-1 yapayım mı bi düşünem ben:110:
GÜNAYDIN FİTT HANIMLARR.. NASILSINİZ? İYİ Kİ KATILMISIM BURAYA YAA NE GÜZEL ÇOK AKTİF :KK66: BEN BURAYI ÇOOOK SEVDİM :KK200: şimdi kızımı emzirdim başlangıç kilomu bildirmek için tatilcam..
hadi beklyoruz kilonu :)

izledim kuzum :cry:

ooo hoş geldin halacığımızzzzzz güzel günde geldi ada iyisn

kız Allahım ya ne büyük ikilem :KK70:

harika bir karar türkan

temiz menü afiyet olsun

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

-1 yapayım mı bi düşünem ben:110:

hadi beklyoruz kilonu :)
Evet guzel gunde geldi ama boyle spor yapamiyorum agridan ilk uc gun spor yapamam genelde... boylece bugun ve carsamba spora gidemem ;(....yarinda bi arkadasim gelecek oturmaya insallah guzel bi hafta olur.. ama haftaya gidemediğim gunler içinde sali persembe giderim salona.. gidemediğim gunlerin hakki bosu boşuna durmasın ;))(

Tekrar demir ilacina basladim insallah yine bagirsakta agri yapmaz cunku ilac iyi geliyir bana gucleniyorum evet bi 10 gun istah aciyor ama sonra alışıyorsun....

Yeni haftaya hedefler olmadan asla başlanmazzzzzzzzzzzzzzzz
Hedefleri akla kazıyalım hatunlar
hedef yolunda emin adımlarla hadi bakalım

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:10 KASIM HEDEFLERİ:KK53:

Ahu060812 Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam

Efser Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada

suspushanimcim suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..

Bonus Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef

nar_cicegim nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.

@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..

@eflalim (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..

Nevreste Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu

@Candysugar
(59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar

matematik61 matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.

@Makbule007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi

ecemavi ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın

Antepia27 Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.

ada81 ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum

@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu

@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı

Nefs Nefs (?)________________________

ErSeSi ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin

kelebekolacam kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli

@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri

deynepnaz deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?

Donna_salut Donna_salut (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık

@Ahmet esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..

cakil80 cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım

begum75 begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm

@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ausencia Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:

:KK72::KK72::KK72:EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Gelelim mi fasulyenin faydalarınaa....

Liste için başlayalım..

Listede hep benzer kişilerin liste yükü çekmesi can sıkıcı.. evet bahaneler çok var da bazıları geçerli bazıları geçersiz.. ama bir hafta azsa eksi diğer hafta da çok olmalı.. telafi edilmeli.. hep aynı kişiler dengelenmeye çalışılmamalı.. takım olmak bu değil..

İstediğim (tek tek etiketlemeyeceğim) herkesin yüzdesini en az %1 yapmak için çaba göstermesi.. ara günlerde artılar varsa eksiler azsa paylaşması.. ona göre çözüm bulunur.. ama sessiz sedasız devam etmekle fayda sağlanmıyor..

herkes taşın altına elini koyacak.. o taş öyle taşınacak.. şahsen %1 in altındaki yüzdeyi sevmiyorum kabullenmiyorum bize yakışmıyor.. yüksek yüzdelere bakın hep çok spor yapanlar.. e o zaman?

o spor yapılacak! üşenme yok! çünkü liste sorumluluğu diye bir şey var..

Liste dışında çoook artı var.. bu hafta için.. noldu hayırdır? kilo alma yarışı mı :sinirli:canlar liste dışı takım için çoık çok önemli.. sizin enerjiniz motiveniz eksilerin listeyi de çok çok etkiliyor farkında mısınız? haftaya herkes eksi olacak:sinirli:canlı kanlı :süslü:

Şimdii gözlerimizi hemen 10 kasıma diktik mi?

dikmiş olmalıyız.. lütfen haftasonundan pazartesiye artı ile girilmesin canolar... olmaz öyle.. o zaman konsantre olarak zorlanıyoruz.. şimdiden tam 7 günümüz var..

ben yeni hafta için hazuırım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hedeflerine herkes sıkı sıkı tutunursa... enerjik dinamik haftaya yüzdeler coşar.. :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

herkes aynı oranda istekli ve sporlu ve eksili olsun muuuuuuuuuuu:confused::halay:evet olsun olmalı olacak :KK15:

:KK72::KK72::KK72:EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Gelelim mi fasulyenin faydalarınaa....

Liste için başlayalım..

Listede hep benzer kişilerin liste yükü çekmesi can sıkıcı.. evet bahaneler çok var da bazıları geçerli bazıları geçersiz.. ama bir hafta azsa eksi diğer hafta da çok olmalı.. telafi edilmeli.. hep aynı kişiler dengelenmeye çalışılmamalı.. takım olmak bu değil..

İstediğim (tek tek etiketlemeyeceğim) herkesin yüzdesini en az %1 yapmak için çaba göstermesi.. ara günlerde artılar varsa eksiler azsa paylaşması.. ona göre çözüm bulunur.. ama sessiz sedasız devam etmekle fayda sağlanmıyor..

herkes taşın altına elini koyacak.. o taş öyle taşınacak.. şahsen %1 in altındaki yüzdeyi sevmiyorum kabullenmiyorum bize yakışmıyor.. yüksek yüzdelere bakın hep çok spor yapanlar.. e o zaman?

o spor yapılacak! üşenme yok! çünkü liste sorumluluğu diye bir şey var..

Liste dışında çoook artı var.. bu hafta için.. noldu hayırdır? kilo alma yarışı mı :sinirli:canlar liste dışı takım için çoık çok önemli.. sizin enerjiniz motiveniz eksilerin listeyi de çok çok etkiliyor farkında mısınız? haftaya herkes eksi olacak:sinirli:canlı kanlı :süslü:

Şimdii gözlerimizi hemen 10 kasıma diktik mi?

dikmiş olmalıyız.. lütfen haftasonundan pazartesiye artı ile girilmesin canolar... olmaz öyle.. o zaman konsantre olarak zorlanıyoruz.. şimdiden tam 7 günümüz var..

ben yeni hafta için hazuırım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hedeflerine herkes sıkı sıkı tutunursa... enerjik dinamik haftaya yüzdeler coşar.. :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

herkes aynı oranda istekli ve sporlu ve eksili olsun muuuuuuuuuuu:confused::halay:evet olsun olmalı olacak :KK15:

bu hafta başka bir hafta olacak inş inanıyorum kendime 94 ü göreceğim inşallah

Back
X