Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az öz menüyü hicc begenmedim ki hiç kiskanmadim ki6 kasım menüsü
Kahvaltı : Brokoli çorbası
Öğlen : Meyveli çıtır yulaf ezmesi
Ara: Brokoli çorbası, bir kepekli etimek
Akşam : Brokoli çorbası
Su : 1.5 litre, 1.5 litre iksir
Spor: 45 dk leslie, 250 ip : 135+50= 185 puan @begum75
@MiuLego
Whiteblacklife
Hoşgeldin canım inşallah kilolarından kurtulursun biran önce rabbim en kısa zamanda hayirlisiyla evlat nasip etsin inşallahAdim Seda Miray
Kilom:85.3
Boyum:1.62
Hedef kilom:65
Kilo alma nedenim; pskolojik sorunlar
Kilo verme sebebim; Saglikli olup hamilelik INŞALLAH ❤
Kisaca kendimden bahsedersem Muhasebeciyim ama suan çalışmıyorum ev hanimiyim 2 yillik evliyimkilolarimi verip hayirlisyla evlat sahibi olmak istiyorum INŞALLAH
92 kiloyla 4ekimde basladim 1 ay oldu simdi 85.3le yoluma devam ediyorum kendime güveniyorum şükür elimden geleni kendim icinde takim icinde yaparim Canlar
Diyestisyen kontrolunde kilo veriyorum ilk 1 ay gittim simdi diyet listem var ona gore devam ediyorum zorlandigim zaman yine diyetsyene gidicem hedefim 60 65 arasi oncelik 65 INŞALLAH
Bana bu sansi verdiğiniz icin cok tesekkur ederim
@MiuLego![]()
hep aynı mantık azıcık ondan azıcık bundan,kendilerininde az yediğini sanıp dünyayı yediklerinin farkında değiller,bizide kendilerine benzetmeye çalışıyorlar![]()
Sarayca yvrum sen tam benim kafadansin yemeği görünce dayanamayanlardan ama Allahtan sporum var .bana sen bu boğazla nasıl zayıfladın diyorlar
kalk oyna 1 saat ben birazdan ip atlicam
Gördüm canım Dün gece gelir gelmez gittim.Beni tanımadı..Sabah 7de tekrar gittim beni bu sefer tanıdı.Ama sadece boş boş bakıp kapatıyor gözlerini...Pek iyi görünmüyor.Beklediğimden daha kötü...Bundan sonra Rabbim ne derse o olacak...Ben iyi diyelim iyi olsun...
Anam ben bu hafta 50.5 olsam 23 kilo vererek mezun olmuş olacagim
ya kızlar ben direk reddeiyorumm
hayır diyorum valla bende isterdim bir lokma yiyip
bırakmayı ama olmuyor..
evet cnm hazırdı temziledim attım dolaba iyi oluyor
iş yerinde bazı yemekleri bende sevmezdim
köfte filann çok pişince kötü oluyor tadı yani miktar fazla olunca
kaç gibi çıkıyorsun kaptanımmesaide son saatler geçmiyooor
aynen sarayca sağlam ye ki gece kaçamağına sürüklemesin seniyemekten sonra 1 elma yedim biraz önce 1 adet altınbaşak yedim, biraz aç gibiyim, akşam yumurta ve yulaf kepeği ile omlet yapıp, bol salata ve lor ile yeyip midemi doldurmak istiyorum.
6 dakaç gibi çıkıyorsun kaptanım
afiyet olsun ohh yeşilçayın o tadını bastırmıştırtarçınlı karanfilli sallama çay var da yeşil çayla demledim
güzel oldu
ben de yapıcam bugün kesin başlıyorum kesinnnbenim mesaim bitmek üzere, hepinize iyi akşamlar diliyorum, bu gün spora başlamayı çook istiyorum, çocukları uyutunca yapsam ne iyi olacak,
Alma aç gezme musriflik yapma demi kız Pakizepilates setleri çok güzel görünüyor dayanamayıp alıcam.. ama o setteki çoğu şey bende var zaten..
ama içimdeki alma aşkını durduramıyorum
hayır param da yok ama alıcamne var ki aç gezerim
dimi kız pakize
![]()
Alma aç gezme musriflik yapma demi kız Pakize![]()
Anan benmiyim dedim bir an. Aynen ağlıyorum yaramazlık yüzünden![]()
Çok fenaydım gerçekten. Anneannemin mutfağını yakmıştım. Tüplü bi televizyonumuz vardı onu düşürdüm patlattım... Mahallede hamamböceği toplayıp kavanozda biriktirip arkadaşımın çantasına salmıştım hepsini, mahalleden çocukların saçlarını keserdim şekilsiz şukulsuz, Çok çocuğun kafasını kırmışlığım var, daha küçükken ben hatırlamam da annem anlatır kadının bütün iç çamaşırlarını balkondan atarmışım(3 kattaydık) annem de utanıp isteyemezmiş... Bütün mahalle ilallah ederdi elimden ama en çok anam çekti herhaldeNe fenaymış sın :)
İyiymis
Kupa geliyor kupa geliyor vayt canım hala çakıl kazanir mi diyorsun![]()