Sonuç olarak anamın bedduasının tutma ihtimali korkutuyor... allah sana senin gibi evlat versin derdi işin içinden çıkamayınca
Kamu spotu: anaları sevin üzmeyin![]()

ortalığın tozunu dumanına katarsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç olarak anamın bedduasının tutma ihtimali korkutuyor... allah sana senin gibi evlat versin derdi işin içinden çıkamayınca
Kamu spotu: anaları sevin üzmeyin![]()
İnşallah yarın eksi gelir inşallah halada gelirrrne güzel menü bu böyleeeee
Afiyet olsun vaytımmmm![]()
senin gibi kızın
ortalığın tozunu dumanına katarsınız
Ben daha çok oğlan çocuğu hayal etmiştim amaŞu an bir sevgilimin olmasına çok ihtiyacım var![]()
amiiiiiiiiiin ağzın bal yisin yeşilçay içsinİnşallah yarın eksi gelir inşallah halada gelirrr
hiç de kızın olsunBen daha çok oğlan çocuğu hayal etmiştim ama
Ne oldu neye sevgili ihtiyacı hissediyorsun sen? Adama pilates topu aldırıp sonra ayrılacan de mi![]()
Tamam mium yarın zabahnan ekleriz
Ya adam sana çok bağlanır da peşini bırakmazsa miu? Ya bir pilates seti yüzünden evlenmek zorunda kalırsanamiiiiiiiiiin ağzın bal yisin yeşilçay içsin
hiç de kızın olsun
kız nerden anladın hayır pilates topu değil 18 li pilates seti aldırırdım sonra da şuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttt gol![]()
Sinsi sinsi geriliyorum Can'ım.
aaa doğum günüsün kutlu olsun dayyy
nice nice mutlu yaşların olsun,bu yaşında en fit en güzel haline ulaşmış ol
Daydream-
canan teyze forever haklı yahu..Yeme düzeni accık değişince hemen sivilceler baş gösterdi suratımda. Bu hafta 2 kez tatlı yedim. Bir iki de abur cubur... Kaç aydır regl dönemi bile sivilce çıkarmayan ben şu an alnımın ortasındaki sivilceyle bollywood kadın oyuncular gibi hissediyorum kendimi...
Kamu Spotu 2: Şeker zehirdir, şeker en tatlı zehirdir
bakınız: Eki Görüntüle 2064185
tövbe deeeYa adam sana çok bağlanır da peşini bırakmazsa miu? Ya bir pilates seti yüzünden evlenmek zorunda kalırsan![]()
Sağol Deynepcimmm
Doğum günün kutlu olsun ablacım. Sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu, huzurlu nice yaşlar gör inşallahSağolun canlarımmmm